2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Amaan ben gideli daha 2 sayfa olmus. Bende bu arada evi topladim dolma ve mercimek corbasi yaptim. Bebegi emzirdim tekrar yatirdim. Simdi bir supurup toz alicam havlulari yikamaya aticam ve wcyi temizleyip oturucam ohh miss:KK53:

• Beğen
Reactions: GCA
B
Ya su sagip biberonla verme işinde sürekli süt geleceğini pompayla zamanla kesilmeyeceginden emin olabilsem sagip biberonla veririm ben daha rahat ama korkuyorum sağma makinesi ile zamanla azalır mi sütüm diye
Ben emıo sagıormda ama sutum az benım tahmınen bazn ıyı oluo bazn olmuo pompayla keslrmymıs kı

Amaan ben gideli daha 2 sayfa olmus. Bende bu arada evi topladim dolma ve mercimek corbasi yaptim. Bebegi emzirdim tekrar yatirdim. Simdi bir supurup toz alicam havlulari yikamaya aticam ve wcyi temizleyip oturucam ohh miss:KK53:
Hey masallah hamaratliga bak ben anca yemek camasir bulasik isini hallettim dun supurdum evi supurmem bugun

ANam masallah pu pu masallah ne hamarat dolmayi nasil yaptin iki bebekten ufff ya bende adam gibi yemek yemek istiyim
Sen cocuk parasini hallettinmi

Aaa olemi 2 hafta once bi steden bi suru sey siparisi verdim hala gelcek ne arayan ne soran var

Kapida odemeyi sectiysen iptal et siparisleri.

ANam masallah pu pu masallah ne hamarat dolmayi nasil yaptin iki bebekten ufff ya bende adam gibi yemek yemek istiyim
Sen cocuk parasini hallettinmi

Kendini bir duzene koydun mu hersey oluyor canim. Uyudugu vakitlerde yap yenegini isini.
Devletin odedigi mi aile ve sosyal politikalar bakanligininkini halletmedim gitmedim yani

Kapida odemeyi sectiysen iptal et siparisleri.

Kendini bir duzene koydun mu hersey oluyor canim. Uyudugu vakitlerde yap yenegini isini.
Devletin odedigi mi aile ve sosyal politikalar bakanligininkini halletmedim gitmedim yani
AY karisti aile sosyal bak galiba su 1 cocuk 2 cocuk simdi guneslide hizmet binasini aradim oda tam net bise bilmiyo 50 gun dolsun ptt den bak dio ey allahim ya bebeyi kime birakip gideyim offf

X