- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
yok kusmadigi zamandaki kokudan bahsediyorum ayy mis gibiKusmuk kokusu
Aynen ya mis gibi kokuyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kusmadigi zamandaki kokudan bahsediyorum ayy mis gibiKusmuk kokusu
Aynen ya mis gibi kokuyolar
Benimki ne zaman emse kusuyoyok kusmadigi zamandaki kokudan bahsediyorum ayy mis gibi
TwoPrincess o alisveris yaptigin sutedeki urunler kac gune gsliyor
Kapida odeme yok dimi ordaErtesi gun geliyor canim ben cok memnun kaldim bu siteden.
Kapida odeme yok dimi orda
Ben emıo sagıormda ama sutum az benım tahmınen bazn ıyı oluo bazn olmuo pompayla keslrmymıs kıYa su sagip biberonla verme işinde sürekli süt geleceğini pompayla zamanla kesilmeyeceginden emin olabilsem sagip biberonla veririm ben daha rahat ama korkuyorum sağma makinesi ile zamanla azalır mi sütüm diye
Kiz halaya cekermisbenim kiz bir guzel calkaladi kizin icinde var muzik duyunca yerinde duramiyo kime cekmis acaba bu kiz
Ne zaman dogum yapmstn senOyle oyle ohhhhhhh hafifledim valla bugun bebisimle 40 banyomuzuda yaptik mis gibi olduk degmeyin keyfimize
Hey masallah hamaratliga bak ben anca yemek camasir bulasik isini hallettim dun supurdum evi supurmem bugunAmaan ben gideli daha 2 sayfa olmus. Bende bu arada evi topladim dolma ve mercimek corbasi yaptim. Bebegi emzirdim tekrar yatirdim. Simdi bir supurup toz alicam havlulari yikamaya aticam ve wcyi temizleyip oturucam ohh miss
8 kasimdaNe zaman dogum yapmstn sen
Aaa olemi 2 hafta once bi steden bi suru sey siparisi verdim hala gelcek ne arayan ne soran varVar deryacim.
ANam masallah pu pu masallah ne hamarat dolmayi nasil yaptin iki bebekten ufff ya bende adam gibi yemek yemek istiyimAmaan ben gideli daha 2 sayfa olmus. Bende bu arada evi topladim dolma ve mercimek corbasi yaptim. Bebegi emzirdim tekrar yatirdim. Simdi bir supurup toz alicam havlulari yikamaya aticam ve wcyi temizleyip oturucam ohh miss
Hey masallah hamaratliga bak ben anca yemek camasir bulasik isini hallettim dun supurdum evi supurmem bugun
Cocuk parasi yatmis kizlar bilginize biz harcadik bile. Kiz gel bize yemek yaptim ben beraber yerikANam masallah pu pu masallah ne hamarat dolmayi nasil yaptin iki bebekten ufff ya bende adam gibi yemek yemek istiyim
Sen cocuk parasini hallettinmi
Aaa olemi 2 hafta once bi steden bi suru sey siparisi verdim hala gelcek ne arayan ne soran var
ANam masallah pu pu masallah ne hamarat dolmayi nasil yaptin iki bebekten ufff ya bende adam gibi yemek yemek istiyim
Sen cocuk parasini hallettinmi
AY karisti aile sosyal bak galiba su 1 cocuk 2 cocuk simdi guneslide hizmet binasini aradim oda tam net bise bilmiyo 50 gun dolsun ptt den bak dio ey allahim ya bebeyi kime birakip gideyim offfKapida odemeyi sectiysen iptal et siparisleri.
Kendini bir duzene koydun mu hersey oluyor canim. Uyudugu vakitlerde yap yenegini isini.
Devletin odedigi mi aile ve sosyal politikalar bakanligininkini halletmedim gitmedim yani
Rapor parasimiSgk dan parasini alan veya basvuran var mi? Calisan anneler icin soruyorum.