- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- Konu Sahibi TwoPrincess
zey-mur ticir ticir nerdesin gel bnda ymk yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onunda günü günü ne uymuyo bigün ıi bigün 4 5 saat uyumadi gi oluyo. Bugün diyanet aradım kırk çıkarma die bişey yok dio sen gusel abdest alıp ibadet lerine devam et bebeği banyo yaptırmak istersen yaptir dua oku dioAlah kolaylik versin bende zorlanıyorum yalnız sinir oluyorum. Mira da gazlı Nazlı ve de uyumamak direnisinde. Bakalım değişecek mi bugün Ertuğrul nasıl
Evet rahat ediyor kusmuyor da aglamiyorda. Benimkinin mide buyuk demekki babasi gibi yemegi sevecek.Rahatsiz olmuyorsa cok degil rahatsiz olsa aglar cok ve kusar. Eger bunlari yapmiyorsa o kadar sutle doyuyordur.
E devletten goremezsiniz demisti 170teki adam bana. O sos.pol.bak.oldugu icin edevlette gozukmyuyormusHimmm e devlettende baktim henuz bise gozukmuyor 144 u aradim oradaki kizda dogru duzgun bise bilmiyor dosyaniz gozukmuyor falan dio anlamadim
Oylemi nasil ogrencezki yaE devletten goremezsiniz demisti 170teki adam bana. O sos.pol.bak.oldugu icin edevlette gozukmyuyormus
Selam herkese daha yeni bi corba yedim gececk bu gunler diyip avunuyorum bide aksam yemegi derdi var yapmjcam bisey esim gelirjen bisi alsin uyumuyor zaten beyfendi.
Oylemi nasil ogrencezki ya
Evet rahat ediyor kusmuyor da aglamiyorda. Benimkinin mide buyuk demekki babasi gibi yemegi sevecek.
İdolumsun sen ya
Slm kizlar
Benimki dun
Tamam benim fistigi yuz uzeri yatirdim arada bi gelip kontrol ediyom 1 saate yakindir uyuyor etrafj toparliyorum aksama misafir varEsin arada girip sorsun pttye, yatmissa sen gider cekersin.
Offf ben daha kahvaltiyla duruyom su evin isi bitsin tost ypcam bol peynirliBende simdi buyuk kiza yedirdim kendimde onla yedim. Ama kahvaltimizi yapmistik yani ilk yemegimiz degil. Kendini besisiz birakma canim duzenli ye.
Bende ole yaptim canm kimsem yok bebegi yikamistim normal banyosu ole bise yapmadim kendimde abdeat aldim cikti, bi guzel dua okudum bebisime dilek diledim o kadarOnunda günü günü ne uymuyo bigün ıi bigün 4 5 saat uyumadi gi oluyo. Bugün diyanet aradım kırk çıkarma die bişey yok dio sen gusel abdest alıp ibadet lerine devam et bebeği banyo yaptırmak istersen yaptir dua oku dio
Tamam benim fistigi yuz uzeri yatirdim arada bi gelip kontrol ediyom 1 saate yakindir uyuyor etrafj toparliyorum aksama misafir var
Offf ben daha kahvaltiyla duruyom su evin isi bitsin tost ypcam bol peynirli
Kusunca cok uzuluyorum ya sutun bosa gittigine mi yanim bebisin av kaldigina miMasallah tosbise, dun aksam benim kiza 90cc icirdim catliycakti 20 cc kusmustur
Onunda günü günü ne uymuyo bigün ıi bigün 4 5 saat uyumadi gi oluyo. Bugün diyanet aradım kırk çıkarma die bişey yok dio sen gusel abdest alıp ibadet lerine devam et bebeği banyo yaptırmak istersen yaptir dua oku dio