2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Alah kolaylik versin bende zorlanıyorum yalnız sinir oluyorum. Mira da gazlı Nazlı ve de uyumamak direnisinde. Bakalım değişecek mi bugün :emir_bebek:Ertuğrul nasıl
Onunda günü günü ne uymuyo bigün ıi bigün 4 5 saat uyumadi gi oluyo. Bugün diyanet aradım kırk çıkarma die bişey yok dio sen gusel abdest alıp ibadet lerine devam et bebeği banyo yaptırmak istersen yaptir dua oku dio

Selam herkese daha yeni bi corba yedim gececk bu gunler diyip avunuyorum bide aksam yemegi derdi var yapmjcam bisey esim gelirjen bisi alsin uyumuyor zaten beyfendi.

Bende simdi buyuk kiza yedirdim kendimde onla yedim. Ama kahvaltimizi yapmistik yani ilk yemegimiz degil. Kendini besisiz birakma canim duzenli ye.

Onunda günü günü ne uymuyo bigün ıi bigün 4 5 saat uyumadi gi oluyo. Bugün diyanet aradım kırk çıkarma die bişey yok dio sen gusel abdest alıp ibadet lerine devam et bebeği banyo yaptırmak istersen yaptir dua oku dio
Bende ole yaptim canm kimsem yok bebegi yikamistim normal banyosu ole bise yapmadim kendimde abdeat aldim cikti, bi guzel dua okudum bebisime dilek diledim o kadar

Tamam benim fistigi yuz uzeri yatirdim arada bi gelip kontrol ediyom 1 saate yakindir uyuyor etrafj toparliyorum aksama misafir var

Kolay gelsin masallah kuzuya ses etme annesi uyusun.

Offf ben daha kahvaltiyla duruyom su evin isi bitsin tost ypcam bol peynirli

Ohh miss afiyet olsun. Bak sana bir oneri vereyim tost ekmeklerinin icini hazirla birkac tane dolapta dursun her sabah bir tane bas makinada yanina da yumurta hasla oturdugun yerde ye.

• Beğen
Reactions: GCA
Aşıdan geldik biz teyzeleri yawrum agladi tabi bnmde icim eridi resmen hemsire hemen koynuma soktu susuverdi kuzucum hemen kokunu alsinki sakinlessin dedi...4 kilo olduk biz rabbim nekdr buyuk 2600 du 1 ay once aglamaktan helak olmustum zayiflio die hemsire cok sasirdi masallah bn bukadar beklemiyordum dedi standartin cok ustume cikmis hep boyle dewam edin dedi okadar mutlu oldumki anlatamam...hemsiremiz cok iyi cok guzel motive edio...korunmak icin 3 aylik igne vurul dedi emzirem annelere bunu yapioruz dedi hicbir sakincasi yok dedi

Evet cnm ya bebeği dua ederek yikariz. Zaten hep yapıyoruz öyle. Bende güzelce abdest alırım. Hayırlı olsun 40 imiz

X