2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

hayela89 hayela89 masallah senin cocuklara ozellikle kiz olan cok guzelmis
Tek yumurtami ciftmi yumurtami
Sizde varmiydi ikiz
saol cnm benim. kizimi pamuk kizim diye seviyorum pamuk gibi yaaa. Kiz ben mi ogretim sen hemsiresin bir kix bir erkek tek yumurta olmaz cift olur.:KK43: neyse bunu uykusuzluguna veriyorum:p Evet bizde ikiz cok ama benimkiler dogal ikiz degil.:KK70:ama kimse bilmez ananeme cektim saniyolar:KK71:

Pisman pisman ama simdiye kadar beni cantada keklik gormus yaptigina ragmen bi tepki vermedim ya ben sanmiski sesimi cikaramam ne yaparsa yapsin onu birakamam ona mecburum. Bide bunu bana piskin piskin soyluyo. Bugun oyle olmadigini anladi. Birazda cezasini ceksin bakariz artik.
Iyi ona guzel ders olmustur simdi ins. birdaha cesaret etmeyi birak aklindan bile geciremez:KK62:

Cumleten gunaydin hatunlar. Uyuyamayanlara gelsin

image.jpeg

Emzirdikten sonra mi sagiyorsun ya da ne kdr zaman sonra desem daha iyi olacak.
Ben de sagip dolaba koyuyordum yari kirktan sonra ama simdi 1 haftadir sagdigimi ogleden sonea ve gece yatmadan olmak uzere iki kez iciriyorum rahat uyuyor. Yoksa zirt pirt uyaniyor. Yalniz bana benim sut az gibi geliyo cunku surekli araniyor benim kiz. Emdikten 2-3 saat sonra sagarsam 80-100cc cikiyor. Int.de şu hassas annenin yazisini okudum moralim çöktü Ikizleri varmis ve gunse 1600cc sagiyormus. 3 saatte bir de bebelerini besliyormus. Ben cogunlukla memeden verdigim icin ne kadar cikar bilmem ama emzirmeyip sagdigim öğünde 80-100 arasi cikiyor. Nasil sizce az mi norma mi?

Lactamil ve rezene ben de iciyorum. Diger 3unu bilmiyorum. Aslinda bir cesit cay aradim e bebekte yoktu baska yere de gidemedim firsatim olmadi. Nerden temin ettin cnm milkway/milktea/steeltea

Emzirdikten sonra sagiyorum tek memeden 80cc cikiyor. Ama ben cok sut yapici seyler iciyorum. O caylari webabnemarket.com dan aldim. Bence senin sutun de gayet guzel bebegine yetiyor. Suan 60cc ile doyuyorlar zaten, sende de fazlasiyla varmis. Dert etme bebegin huysuzluk yapmiyor aglamiyorsa ac degildir. Sutun gayet guzel. Ama lactamili hergun bir bardak icin sutun kalitesini ciddi sekilde arttiriyor.

saol cnm benim. kizimi pamuk kizim diye seviyorum pamuk gibi yaaa. Kiz ben mi ogretim sen hemsiresin bir kix bir erkek tek yumurta olmaz cift olur.:KK43: neyse bunu uykusuzluguna veriyorum:p Evet bizde ikiz cok ama benimkiler dogal ikiz degil.:KK70:ama kimse bilmez ananeme cektim saniyolar:KK71:
Aunen uykusuzluktn kfyi siyirdim allh bagislsin cok guzel ikiz olmasi ama eminimkk bkimida zrdur

Hahaha berende kahvalti yapiyordu kalkti oynamaya basladi sarki bitsin oturcam anne tamam mi diyo:KK70: bir guzel calkaladi oturdu:KK53: benimki bana cekmiste seninki kime cekti:KK53:
valla bana cekmemis orasi kesin.:KK48: ama benim halalarim cok oynaktir belki onlara cekmistir kardesimde oynak kesin onlara cekmis yaa kiz yerinde duramiyor avm de bile magazalarda muzik duyunca oynamaya basliyo millet bize bakiyo:eek::KK76:

X