- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- Konu Sahibi TwoPrincess
Geldim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim ki
Artik iyice beyazlasacak ilk 1 hafta kolostrum denilen sut geliyor. Koruyuculugu cok daha fazla bu sutu saklamayin direkt emzirin deniliyor. Sonra sonra normale donecek yani beyazlasacak.Bi de bu sütün rengi gitgide açıldı . Su katılmış süt gibi bişey oldu. Renk acildikca besleyicilik değeri düşer mi acaba sizinkilerin rengi de açık mi öyle
Hosgeldin gozum yollarda kaldi kiz. Ne o doktorculuk mu oynadiniz kocanlaGeldim ki
Lactamil ve rezene ben de iciyorum. Diger 3unu bilmiyorum. Aslinda bir cesit cay aradim e bebekte yoktu baska yere de gidemedim firsatim olmadi. Nerden temin ettin cnm milkway/milktea/steeltea
Iyice disari itmez misiniz bu sekilde acaba? Burnu surtsun tabi ama fazla da zorlamamak lazim derim nacizane tavsiyem kabul ederseniz.Ohh olsun ona yaptigina bin pisman zaten ama iyice bi burnu surtsun bakalim ben dururken baskalarina yan gozle bakabiliyo madem azcik benden mmahrum kalsinda anlasin degerimi.
Burdayimda oyle yorgunumki yaticam simdi kv.deydik yemege gittikzey-mur da yok bugun
Hosbuldm deli kariHosgeldin gozum yollarda kaldi kiz. Ne o doktorculuk mu oynadiniz kocanla
Bnmkine 10 gun var daha yawrum :)))bugun kimseler yok kirklar cikinca herkes kayboldu
wayy bugunde yemegemi cagirdi dun hatasini anladi galibaBurdayimda oyle yorgunumki yaticam simdi kv.deydik yemege gittik
sen daha kirk cikmadan kayboluyon kirk cikinca hic girmezsin artikBnmkine 10 gun var daha yawrum :)))
yaziktir adama baktin gercekden pisman azcik sev oksa adamiOhh olsun ona yaptigina bin pisman zaten ama iyice bi burnu surtsun bakalim ben dururken baskalarina yan gozle bakabiliyo madem azcik benden mmahrum kalsinda anlasin degerimi.
Benim ilk zamnlar hic alamadi gogsumu cok ugrastim olmadi 3 hafta silikon ucla emzirdim umidimi kesmistimki bir anda emmeye basladiBendede çok süt yok sağ tarafımı ememiyo fazla ucu yok maalesef. Yetmediği yerde günde 1 veya 2 mama veriyorum gününe göre değişiyo.
Ama artı takviye olarak saraçoğlunun incir havuç kürünü yapıyorum
Kiz gidip kocnla yatsana ne isin var burdayaziktir adama baktin gercekden pisman azcik sev oksa adami
Yarın onu aldırıp deniyim en iyisi. İnşallah sever inşallah geç kalmamışımdır. Okadar çok şey yedim içtimki suanda sadece incir havuç kürünü içiyorum. Mide ağrısından lıvranmaya başlayınca bıraktım bir an delinecek sandımBenim ilk zamnlar hic alamadi gogsumu cok ugrastim olmadi 3 hafta silikon ucla emzirdim umidimi kesmistimki bir anda emmeye basladi
yatmadigimi kim soyluyoKiz gidip kocnla yatsana ne isin var burda
Bu başkalarına bakma olayı lohusayken mi oldu canimOhh olsun ona yaptigina bin pisman zaten ama iyice bi burnu surtsun bakalim ben dururken baskalarina yan gozle bakabiliyo madem azcik benden mmahrum kalsinda anlasin degerimi.
Bak ben chicco markayi kullandimc anne memesine en yakin oymus kaucuk digerleri odun gibi ama ne yap et memene alistirYarın onu aldırıp deniyim en iyisi. İnşallah sever inşallah geç kalmamışımdır. Okadar çok şey yedim içtimki suanda sadece incir havuç kürünü içiyorum. Mide ağrısından lıvranmaya başlayınca bıraktım bir an delinecek sandım
Kocnin yaninda lafmi yetistiriyon burayayatmadigimi kim soyluyo
ne sandin kiz ben becerikli hatunumKocnin yaninda lafmi yetistiriyon buraya
Ovvv bir tasla iki kus vurmak die buna derler masllahne sandin kiz ben becerikli hatunum