2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bi de bu sütün rengi gitgide açıldı . Su katılmış süt gibi bişey oldu. Renk acildikca besleyicilik değeri düşer mi acaba o_Osizinkilerin rengi de açık mi öyle
Artik iyice beyazlasacak ilk 1 hafta kolostrum denilen sut geliyor. Koruyuculugu cok daha fazla bu sutu saklamayin direkt emzirin deniliyor. Sonra sonra normale donecek yani beyazlasacak.

Ohh olsun ona yaptigina bin pisman zaten ama iyice bi burnu surtsun bakalim ben dururken baskalarina yan gozle bakabiliyo madem azcik benden mmahrum kalsinda anlasin degerimi.
Iyice disari itmez misiniz bu sekilde acaba? Burnu surtsun tabi ama fazla da zorlamamak lazim derim nacizane tavsiyem kabul ederseniz.

Bendede çok süt yok sağ tarafımı ememiyo fazla ucu yok maalesef. Yetmediği yerde günde 1 veya 2 mama veriyorum gününe göre değişiyo.
Ama artı takviye olarak saraçoğlunun incir havuç kürünü yapıyorum :KK66:
Benim ilk zamnlar hic alamadi gogsumu cok ugrastim olmadi 3 hafta silikon ucla emzirdim umidimi kesmistimki bir anda emmeye basladi

Benim ilk zamnlar hic alamadi gogsumu cok ugrastim olmadi 3 hafta silikon ucla emzirdim umidimi kesmistimki bir anda emmeye basladi
Yarın onu aldırıp deniyim en iyisi. İnşallah sever inşallah geç kalmamışımdır. Okadar çok şey yedim içtimki suanda sadece incir havuç kürünü içiyorum. Mide ağrısından lıvranmaya başlayınca bıraktım bir an delinecek sandım :KK43:

Yarın onu aldırıp deniyim en iyisi. İnşallah sever inşallah geç kalmamışımdır. Okadar çok şey yedim içtimki suanda sadece incir havuç kürünü içiyorum. Mide ağrısından lıvranmaya başlayınca bıraktım bir an delinecek sandım :KK43:
Bak ben chicco markayi kullandimc anne memesine en yakin oymus kaucuk digerleri odun gibi ama ne yap et memene alistir

X