2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

evet kizim cogunlukla oyle yatardi halada bazen bi bakiyorum popo yukarda basini yastiga gommus cok komik oluyo
Mesela ne kadarlikken ole uyuyodu
Ya biz biz kac gundur ole uyuttum ama bende yaninda kaldim birakmadim yani gunduz du cok guzel uyuyor en fazla 3 saat bile uyudugu oldu ama diger turlu sirt ustu yatinca hemen uyaniyo en falz uykusu 45 dk suruyo napcam bilemedim

daha kirki cikmadan oyle uyuyordu ama bende yaninda oluyordum. sirt ustu uyudugunda battaniyesiyle ellerini icerde sarmaladinmi. cunku bebeklerin kollari bosta olunca sicrayarak uyaniyolar

daha kirki cikmadan oyle uyuyordu ama bende yaninda oluyordum. sirt ustu uyudugunda battaniyesiyle ellerini icerde sarmaladinmi. cunku bebeklerin kollari bosta olunca sicrayarak uyaniyolar
Evet olede yaptim ama benimki daralmaya hic gelmiyo illa o eller disarida olcak kafasina bere bile takamiyorum basiyo cigligi

Iyice disari itmez misiniz bu sekilde acaba? Burnu surtsun tabi ama fazla da zorlamamak lazim derim nacizane tavsiyem kabul ederseniz.
Haklisiniz bi yonden ama daha ilk beklentisinde istedigini alirsa bi daha yapsam yine istedigimi alirim dusuncesi olussun istemiyorum. Bilsin ki ben onu kuru kuru affetmicem o kendi affettirmek zorunda. Hata yaptiysa bedelini odemeli

yaziktir adama baktin gercekden pisman azcik sev oksa adami
Pisman pisman ama simdiye kadar beni cantada keklik gormus yaptigina ragmen bi tepki vermedim ya ben sanmiski sesimi cikaramam ne yaparsa yapsin onu birakamam ona mecburum. Bide bunu bana piskin piskin soyluyo. Bugun oyle olmadigini anladi. Birazda cezasini ceksin bakariz artik.

10 dk emip hemen mi uyanıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…