- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Bise dicem hic yuz uzeri yatirsinmi cocjklarini bebekkenne sandin kiz ben becerikli hatunum
evet kizim cogunlukla oyle yatardi halada bazen bi bakiyorum popo yukarda basini yastiga gommus cok komik oluyoBise dicem hic yuz uzeri yatirsinmi cocjklarini bebekken
Mesela ne kadarlikken ole uyuyoduevet kizim cogunlukla oyle yatardi halada bazen bi bakiyorum popo yukarda basini yastiga gommus cok komik oluyo
daha kirki cikmadan oyle uyuyordu ama bende yaninda oluyordum. sirt ustu uyudugunda battaniyesiyle ellerini icerde sarmaladinmi. cunku bebeklerin kollari bosta olunca sicrayarak uyaniyolarMesela ne kadarlikken ole uyuyodu
Ya biz biz kac gundur ole uyuttum ama bende yaninda kaldim birakmadim yani gunduz du cok guzel uyuyor en fazla 3 saat bile uyudugu oldu ama diger turlu sirt ustu yatinca hemen uyaniyo en falz uykusu 45 dk suruyo napcam bilemedim
Evet olede yaptim ama benimki daralmaya hic gelmiyo illa o eller disarida olcak kafasina bere bile takamiyorum basiyo cigligidaha kirki cikmadan oyle uyuyordu ama bende yaninda oluyordum. sirt ustu uyudugunda battaniyesiyle ellerini icerde sarmaladinmi. cunku bebeklerin kollari bosta olunca sicrayarak uyaniyolar
ozaman yuzustu seviyorsa oyle yatir ama onada insan korkuyor bisey olur mu diye. ya yanindan ayrilmayacaksin yada sik sik kontrol ediceksimEvet olede yaptim ama benimki daralmaya hic gelmiyo illa o eller disarida olcak kafasina bere bile takamiyorum basiyo cigligi
Cesaret edemiyorum ki sonucta bende uyuyorum agladigi zaman kalkip bakiyom diger turlu e bizde uykusuz oluyoz ozaten uyancagi zaman kalkiyoozaman yuzustu seviyorsa oyle yatir ama onada insan korkuyor bisey olur mu diye. ya yanindan ayrilmayacaksin yada sik sik kontrol ediceksim
Haklisiniz bi yonden ama daha ilk beklentisinde istedigini alirsa bi daha yapsam yine istedigimi alirim dusuncesi olussun istemiyorum. Bilsin ki ben onu kuru kuru affetmicem o kendi affettirmek zorunda. Hata yaptiysa bedelini odemeliIyice disari itmez misiniz bu sekilde acaba? Burnu surtsun tabi ama fazla da zorlamamak lazim derim nacizane tavsiyem kabul ederseniz.
Pisman pisman ama simdiye kadar beni cantada keklik gormus yaptigina ragmen bi tepki vermedim ya ben sanmiski sesimi cikaramam ne yaparsa yapsin onu birakamam ona mecburum. Bide bunu bana piskin piskin soyluyo. Bugun oyle olmadigini anladi. Birazda cezasini ceksin bakariz artik.yaziktir adama baktin gercekden pisman azcik sev oksa adami
Yok canim simdiki olay diil bu benim ilk bebek dogdugu siralar baslamis daha devam ediyomus ben yeni farkettim.Bu başkalarına bakma olayı lohusayken mi oldu canim
Memede 10 dk emip uyuya kalıyor emin olamiyorum ne kadar içti doydu mu uyandırsam da gene iki mik mik yapıp gene uyuyor biberonla ne kadar içiyor emin oluyorum içim rahat ediyor şöyle yarım saat aktif emse bende biberon vermem ama yok uyuyor hemen
Zor bi durum Allah sabır versin insallah tekrar etmezYok canim simdiki olay diil bu benim ilk bebek dogdugu siralar baslamis daha devam ediyomus ben yeni farkettim.
10 dk emip uyuyor uyanmiyor10 dk emip hemen mi uyanıyor cnm
Amin cnm saolasin bende oyle umuyorum yoksa kucucuk cocuklarim babadan ayri buyicekZor bi durum Allah sabır versin insallah tekrar etmez
Uyanmiyorsa doyuyordur. Benimki de 15dk emip 5dk uyuyup yaniyor. Yine emiyor bi 10dk yine uyaniyor. Bu boyle 1.5 saat suruyor doymuyor o yuzden uyaniyor. Geceleri sagip biberonla veriyorum. Hic sıkınti yok uyuyor.10 dk emip uyuyor uyanmiyor
Gitti canım 2 gündür yalnızım biraz zor oluyo ama aliscaz artık sen nasılsın Mira nasılEfira38 cnm napion kardeşin gitti mi alistin mi yalnizliga