2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

hayela89 masallah senin cocuklara ozellikle kiz olan cok guzelmis
Tek yumurtami ciftmi yumurtami
Sizde varmiydi ikiz
saol cnm benim. kizimi pamuk kizim diye seviyorum pamuk gibi yaaa. Kiz ben mi ogretim sen hemsiresin bir kix bir erkek tek yumurta olmaz cift olur. neyse bunu uykusuzluguna veriyorum Evet bizde ikiz cok ama benimkiler dogal ikiz degil.ama kimse bilmez ananeme cektim saniyolar

Iyi ona guzel ders olmustur simdi ins. birdaha cesaret etmeyi birak aklindan bile geciremez

Cumleten gunaydin hatunlar. Uyuyamayanlara gelsin

Lactamil ve rezene ben de iciyorum. Diger 3unu bilmiyorum. Aslinda bir cesit cay aradim e bebekte yoktu baska yere de gidemedim firsatim olmadi. Nerden temin ettin cnm milkway/milktea/steeltea

Emzirdikten sonra sagiyorum tek memeden 80cc cikiyor. Ama ben cok sut yapici seyler iciyorum. O caylari webabnemarket.com dan aldim. Bence senin sutun de gayet guzel bebegine yetiyor. Suan 60cc ile doyuyorlar zaten, sende de fazlasiyla varmis. Dert etme bebegin huysuzluk yapmiyor aglamiyorsa ac degildir. Sutun gayet guzel. Ama lactamili hergun bir bardak icin sutun kalitesini ciddi sekilde arttiriyor.

Aunen uykusuzluktn kfyi siyirdim allh bagislsin cok guzel ikiz olmasi ama eminimkk bkimida zrdur

Hahaha berende kahvalti yapiyordu kalkti oynamaya basladi sarki bitsin oturcam anne tamam mi diyo bir guzel calkaladi oturdu benimki bana cekmiste seninki kime cekti
valla bana cekmemis orasi kesin. ama benim halalarim cok oynaktir belki onlara cekmistir kardesimde oynak kesin onlara cekmis yaa kiz yerinde duramiyor avm de bile magazalarda muzik duyunca oynamaya basliyo millet bize bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…