- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
saol cnm benim. kizimi pamuk kizim diye seviyorum pamuk gibi yaaa. Kiz ben mi ogretim sen hemsiresin bir kix bir erkek tek yumurta olmaz cift olur.hayela89 masallah senin cocuklara ozellikle kiz olan cok guzelmis
Tek yumurtami ciftmi yumurtami
Sizde varmiydi ikiz
Iyi ona guzel ders olmustur simdi ins. birdaha cesaret etmeyi birak aklindan bile geciremezPisman pisman ama simdiye kadar beni cantada keklik gormus yaptigina ragmen bi tepki vermedim ya ben sanmiski sesimi cikaramam ne yaparsa yapsin onu birakamam ona mecburum. Bide bunu bana piskin piskin soyluyo. Bugun oyle olmadigini anladi. Birazda cezasini ceksin bakariz artik.
Emzirdikten sonra mi sagiyorsun ya da ne kdr zaman sonra desem daha iyi olacak.
Ben de sagip dolaba koyuyordum yari kirktan sonra ama simdi 1 haftadir sagdigimi ogleden sonea ve gece yatmadan olmak uzere iki kez iciriyorum rahat uyuyor. Yoksa zirt pirt uyaniyor. Yalniz bana benim sut az gibi geliyo cunku surekli araniyor benim kiz. Emdikten 2-3 saat sonra sagarsam 80-100cc cikiyor. Int.de şu hassas annenin yazisini okudum moralim çöktü Ikizleri varmis ve gunse 1600cc sagiyormus. 3 saatte bir de bebelerini besliyormus. Ben cogunlukla memeden verdigim icin ne kadar cikar bilmem ama emzirmeyip sagdigim öğünde 80-100 arasi cikiyor. Nasil sizce az mi norma mi?
Lactamil ve rezene ben de iciyorum. Diger 3unu bilmiyorum. Aslinda bir cesit cay aradim e bebekte yoktu baska yere de gidemedim firsatim olmadi. Nerden temin ettin cnm milkway/milktea/steeltea
Hayirli cumalar haydin eller havaya hobaaa
benim kiz bir guzel calkaladi kizin icinde var muzik duyunca yerinde duramiyo kime cekmis acaba bu kiz
Aunen uykusuzluktn kfyi siyirdim allh bagislsin cok guzel ikiz olmasi ama eminimkk bkimida zrdursaol cnm benim. kizimi pamuk kizim diye seviyorum pamuk gibi yaaa. Kiz ben mi ogretim sen hemsiresin bir kix bir erkek tek yumurta olmaz cift olur.neyse bunu uykusuzluguna veriyorum Evet bizde ikiz cok ama benimkiler dogal ikiz degil. ama kimse bilmez ananeme cektim saniyolar
valla bana cekmemis orasi kesin.Hahaha berende kahvalti yapiyordu kalkti oynamaya basladi sarki bitsin oturcam anne tamam mi diyobir guzel calkaladi oturdu benimki bana cekmiste seninki kime cekti
evet cok zordu yaa gecti simdu sukur. iki aya kadar kaynamam ve annemle donusumlu bakmistim sonra tek bakmaya basladim arada annem geliyodu ama en buyuk yardimcim esim oldu sagolsunAunen uykusuzluktn kfyi siyirdim allh bagislsin cok guzel ikiz olmasi ama eminimkk bkimida zrdur
gunaydin yavrumGunydin hatunlar
Tabi canm es cok onemlievet cok zordu yaa gecti simdu sukur. iki aya kadar kaynamam ve annemle donusumlu bakmistim sonra tek bakmaya basladim arada annem geliyodu ama en buyuk yardimcim esim oldu sagolsun
Hayirli cumalar haydin eller havaya hobaaa
kix dalga gecmiyom gercek diyom esim 7,8 aylikdan sonra geceleri beni kaldirmiyodu sutlerini yapip veriyodu cogunlukla.Tabi canm es cok onemli
oyy mis gibi bayiliyorum bebeklerin kokusunaKuzusumla koyun koyuna uyumusuz oda biliyo isini
Kiz bise demedim es gercekten onemli dedim ne eslrr var ah ahakix dalga gecmiyom gercek diyom esim 7,8 aylikdan sonra geceleri beni kaldirmiyodu sutlerini yapip veriyodu cogunlukla.
Kusmuk kokusuoyy mis gibi bayiliyorum bebeklerin kokusuna