- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Bendede çok süt yok sağ tarafımı ememiyo fazla ucu yok maalesef. Yetmediği yerde günde 1 veya 2 mama veriyorum gününe göre değişiyo.Tesekkur ederim. Evet iyiler cok sukur ama anne sutuyle degil mamayla kilo aliyorlar.
Premature dogdular 35 haftalikken.
Sizler sut artirici olarak napiyorsunuz?
Kızlar az mı bilmiyorum 60 cc ancak içiyor benim kizim bir aylık bu arada ama göğüsler de daha fazla süt oluyor bebek emip doyunca sagiyorum 1 2 saatte gene doluyor bebek emerse önce ona veriyorum ağzıyla itiyorsa tok demektir tekrar sagiyorumSen nasıl sagiyorsun cnm günde kaç kere. Emip mi sagiyorsun ne kadar çıkıyor
Ucu olmayan tarafı silikon ucla denedin mi yazık emmeye emmeye süt kesilir ordan yada o tarafı sagsanBendede çok süt yok sağ tarafımı ememiyo fazla ucu yok maalesef. Yetmediği yerde günde 1 veya 2 mama veriyorum gününe göre değişiyo.
Ama artı takviye olarak saraçoğlunun incir havuç kürünü yapıyorum
Zaten gitti nerdeyse. 15 günlktü o tarafı alıyodu birsen ağlamaya başladı emerken. Doktora götürdüm kulak enfeksiyonu dedi. Farketmesem hastaneye yatırılabilirdi dedi. Sonrada ordan soğudu. Sağamıyprum zaten azaldı iyice .Ucu olmayan tarafı silikon ucla denedin mi yazık emmeye emmeye süt kesilir ordan yada o tarafı sagsan
Bizimkiler 1 aylik. Gunde 1_2 defa anne sutu veriyorum. 8_10 kere de mama veriyorum. 2 saatte acıkıyorlar. Bendeki sut de yetmiyor. Ilk haftalar iyiydim, psikolojim bozulunca yarı yarıya dustu sutumBendede çok süt yok sağ tarafımı ememiyo fazla ucu yok maalesef. Yetmediği yerde günde 1 veya 2 mama veriyorum gününe göre değişiyo.
Ama artı takviye olarak saraçoğlunun incir havuç kürünü yapıyorum
Pompa varsa elinde gitti deme hormonlar getirir belki geri yoksa uygub fiyatlı manüel pompa alabilirsin bence oranın üstüne düş hem sütun gelir hem ağrı olmaz hemde boyutu normale döner kârınaZaten gitti nerdeyse. 15 günlktü o tarafı alıyodu birsen ağlamaya başladı emerken. Doktora götürdüm kulak enfeksiyonu dedi. Farketmesem hastaneye yatırılabilirdi dedi. Sonrada ordan soğudu. Sağamıyprum zaten azaldı iyice .
Şeklimi görseniz sağ solun 3te 1i
Hoşaf bulgur pilavı bol bol ye canim birde ikiz bebek Allah kolaylık versin yardimcin olsun sütum kesildi diye de kendine kötü telkinde bulunma bu süt işi hormonla ilgili değil mi vücudun kafan rahat ok yemene çok dikkat et bol bol su iç en önemlisi en az 3 litre artacaktır inşallah sütün ama önce beynine olumlu mesaj ver stres yapmaBizimkiler 1 aylik. Gunde 1_2 defa anne sutu veriyorum. 8_10 kere de mama veriyorum. 2 saatte acıkıyorlar. Bendeki sut de yetmiyor. Ilk haftalar iyiydim, psikolojim bozulunca yarı yarıya dustu sutum
Bir de ikiz olunca yarıya bölüyorum ve bisey kalmiyor..
Bende de gogus ucu yoktu,gogus ucu silikonla emiyor biri. Digeri onunla da emmeyi beceremiyor. Offf simdiden anne sutum kesildi sanki.. nasil gelir ki
Aynen emıo emıo ama bıberonu mutlaka ıstyoBen koyamiyorum cnm sagdigim anca yetiyo. Mememle tatmin olmuyo illa biberon istiyo
AleykumselammmSelamı sellektor kızlar .d
Ya su sagip biberonla verme işinde sürekli süt geleceğini pompayla zamanla kesilmeyeceginden emin olabilsem sagip biberonla veririm ben daha rahat ama korkuyorum sağma makinesi ile zamanla azalır mi sütüm diyeAynen emıo emıo ama bıberonu mutlaka ıstyo
Almammı. Yapınca yaralarım kanıyo yarıda bırakıyorumPompa varsa elinde gitti deme hormonlar getirir belki geri yoksa uygub fiyatlı manüel pompa alabilirsin bence oranın üstüne düş hem sütun gelir hem ağrı olmaz hemde boyutu normale döner kârına
Ya su sagip biberonla verme işinde sürekli süt geleceğini pompayla zamanla kesilmeyeceginden emin olabilsem sagip biberonla veririm ben daha rahat ama korkuyorum sağma makinesi ile zamanla azalır mi sütüm diye
Hergun hepsinden iciyorum lactamil sutun kalitesini arttiriyor daha iyi besliyor yani bebegi.Cnm lactamil fln ise yarıyor mu. Hergün içiyor musun
Memede 10 dk emip uyuya kalıyor emin olamiyorum ne kadar içti doydu mu uyandırsam da gene iki mik mik yapıp gene uyuyor biberonla ne kadar içiyor emin oluyorum içim rahat ediyor şöyle yarım saat aktif emse bende biberon vermem ama yok uyuyor hemenCnm seninki memede doyuyosa ne gerek biberona. Tamam biberondan süt veriyorum ama yine de pişmanım güzelce beni emip doysa sağmak fln istemem inan. Benim de korkum sutumun gitmesi zaten artmiyo moralim bozuluyor
Yaraların geçmedi mi madem bebek emmiyor sende orayı iyice iyileştir öyle dene çünkü bebek büyüdükçe ihtiyacı artacak tek göğüs yetmeyebilirAlmammı. Yapınca yaralarım kanıyo yarıda bırakıyorumyoksa öbür taraftaki sütüm çok güzel. Ordada var ama ağzına aşır almaz midesi bulanıyo niye bilmiyorum ya
Memede 10 dk emip uyuya kalıyor emin olamiyorum ne kadar içti doydu mu uyandırsam da gene iki mik mik yapıp gene uyuyor biberonla ne kadar içiyor emin oluyorum içim rahat ediyor şöyle yarım saat aktif emse bende biberon vermem ama yok uyuyor hemen
hayirdir cnm kotu bisey yok ins.Geldim geldim pek geyik modunda diildim girmedim o yuzden
benim ikizlerimde mamayla buyudu sutum nerdeyse hic gelmedi.Tesekkur ederim. Evet iyiler cok sukur ama anne sutuyle degil mamayla kilo aliyorlar.
Premature dogdular 35 haftalikken.
Sizler sut artirici olarak napiyorsunuz?