2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Sutleri dışarda muhafaza etmek ve taşımak için soğutmalı özel çanta lar var. Bi araştır istersen

Benim poşetin mil daha fazla sanırım evet mümkün olduğunca çok sağ ki sütun artsın böyle dolu memeyle dolaşıp kesme azaltma sütünü bizim onceligimiz bebek ve süt oturdugun yerden sağ

Ben aynı memeyi veriyorum tekrar. Tek emmesinde bosalmiyor çünkü. Bi memeyi tamamen bosaltmak gerekiyor mus. Sonunda besleyici süt olur dedi annem
Evet oylede mesela bosaldigini nasil anliyorsun benim meme ole tas gibi olmuyo saatlerce bekletirsem ancak ole oluyo ucu mucu kayboluyo ozaman emmesi sikinti oluyor biraz sagip gerginligini alip ole veriyom sik sik emziriyom memeler yumusak oluyo mesela diyelim sag tarfi verdim biraz emyo atiyo agzindan sikiyom yine sut geliyor

bosalmis balon gibi oluyor anlıyorum bosaldigini. Öyle çok fis da olmuyor da dolu olanla bariz farklı oluyor

Bi de bu sütün rengi gitgide açıldı . Su katılmış süt gibi bişey oldu. Renk acildikca besleyicilik değeri düşer mi acaba sizinkilerin rengi de açık mi öyle
Evet açık hatta ilaç kullandım bir hafta bu yüzden buzluktan verdim sütü etki etmesin ilaç diye arada buyuk fark var ilk 1 hafta gelen süt sariydi oda en besleyici olan zaten şimdi beyaza yakın buda normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…