- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Valla biraz dolapta sutum var sagdim koydum 1 ay kala yine sagip sagip koycam
Is yerindede sagarim bi sekilde biyere koyar saklarim aksamda gelirken alir gelirim eve ama o yoldaki surede bozulurmu bilmiyom bi doktorumuza daniscam onu olmadi mama takviye ederiz zaten 4 ayda ek gidalara baslaniyo sanirim birazda o destek olur ole surer gider ama su bakici isini halletmem hic gonlum elvermiyo kucucuk cocugu birakip gitmeye ama mecburum kredimiz var
Annem cok buyuk kazik atti bana okur olmadik bi suru laf saydi gitti sonrada derya beni kovdu oldu hic merak etmedi bu kiz ne yapti die ne aradi ne sordu bide memleketten gelmisti buraya
Burda bi arkadasi var onla baska bi sehire gezmeye gitmis goruyosun halimi iste
Tamam aklimda olsun o markaBalli_kurabiyem bende lansinoh elektrikli var hiiic acitmiyor bebekten daha hafif çekiyor ve çekimi de iyi
Tamam canm saolSutleri dışarda muhafaza etmek ve taşımak için soğutmalı özel çanta lar var. Bi araştır istersen
masallah orda tatli mi gordum benKiz beraber kurabiyede yapcakmiyik anam en cok istedigim sey biz pasta yapalim babasi bizi kameraya alsin
Benim poşetin mil daha fazla sanırım evet mümkün olduğunca çok sağ ki sütun artsın böyle dolu memeyle dolaşıp kesme azaltma sütünü bizim onceligimiz bebek ve süt oturdugun yerden sağTam bildirimi gördüm oraya bakacaktim2 poşet derken bi poşet 250 ml . Desene sen günde yarım kilo stokluyosun maşallah iyiymiş. Ben de sagsam hergün 300 400 ml çıkar ama fırsat olmuyor ihmal ediyorum. Dolu dolu memelerle dolasiyorum
Evet oylede mesela bosaldigini nasil anliyorsun benim meme ole tas gibi olmuyo saatlerce bekletirsem ancak ole oluyo ucu mucu kayboluyo ozaman emmesi sikinti oluyor biraz sagip gerginligini alip ole veriyom sik sik emziriyom memeler yumusak oluyo mesela diyelim sag tarfi verdim biraz emyo atiyo agzindan sikiyom yine sut geliyorBen aynı memeyi veriyorum tekrar. Tek emmesinde bosalmiyor çünkü. Bi memeyi tamamen bosaltmak gerekiyor mus. Sonunda besleyici süt olur dedi annem
Koskeroglu kutusunda ne var lactamil bende kullandim cok guzel
Kiz beraber kurabiyede yapcakmiyik anam en cok istedigim sey biz pasta yapalim babasi bizi kameraya alsin
Kiz beraber kurabiyede yapcakmiyik anam en cok istedigim sey biz pasta yapalim babasi bizi kameraya alsin
ben de hemen o kutuya odaklandimKoskeroglu kutusunda ne var lactamil bende kullandim cok guzel
Koskeroglu kutusunda ne var lactamil bende kullandim cok guzel
Aferin ona kucukken benimde cok hosuma giderdi annemle biseler yapmak annem puding yapardi tencereyi parmakla siyirirdim ah ahGecen gun pogaca yaptik benim kizla kendine yilanli sekiller felan yapti dizdi tepsiye. Sonra kendi yaptiklarini afiyetle yedi :))
Napalim aklimiz fikrimiz yemekben de hemen o kutuya odaklandim
Masallah sutmu yapiyo odaHaha fistikli baklavamvazgecilmezim 1 kiloyu 2 gunde bitiriyorum ayiptir soylemesi
bosalmis balon gibi oluyor anlıyorum bosaldigini. Öyle çok fis da olmuyor da dolu olanla bariz farklı oluyorEvet oylede mesela bosaldigini nasil anliyorsun benim meme ole tas gibi olmuyo saatlerce bekletirsem ancak ole oluyo ucu mucu kayboluyo ozaman emmesi sikinti oluyor biraz sagip gerginligini alip ole veriyom sik sik emziriyom memeler yumusak oluyo mesela diyelim sag tarfi verdim biraz emyo atiyo agzindan sikiyom yine sut geliyor
Evet açık hatta ilaç kullandım bir hafta bu yüzden buzluktan verdim sütü etki etmesin ilaç diye arada buyuk fark var ilk 1 hafta gelen süt sariydi oda en besleyici olan zaten şimdi beyaza yakın buda normalmisBi de bu sütün rengi gitgide açıldı . Su katılmış süt gibi bişey oldu. Renk acildikca besleyicilik değeri düşer mi acabasizinkilerin rengi de açık mi öyle
off beni kalbimden vurdun aman allahim kocayi gondersem alirmiki off diyet yapion der bende ben hasta ve ameliyatli kariyim diye acitasyon yaparimHaha fistikli baklavamvazgecilmezim 1 kiloyu 2 gunde bitiriyorum ayiptir soylemesi
hadi sen lohusasin emziriyosun bana ne oluyaNapalim aklimiz fikrimiz yemek
Kiz ne diyeti bi dahami gelecen dunyaya ye bosverhadi sen lohusasin emziriyosun bana ne oluyabirde diyetteyim
Ahahahha tam hazırlıklisin bende siyah çay iciyom su iciyom özel bisey yapmıyorum aha az önce ilk defa rezene yaptım kendime