2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benimkide oyle o yuzden icim rahat etmiyor gunde bir kezde olsa biberonla veriyorum.
İşte ben zorla verdiğim kadar meme veriyorum sonunda bide biberon veriyorum silikonla emziriyorum biberondan ayırt etmiyor diye düşündüğüm için memeyi bırakacağını sanmıyorum tabi yanlış da hesapliyr olabilirim :)

Yaraların geçmedi mi madem bebek emmiyor sende orayı iyice iyileştir öyle dene çünkü bebek büyüdükçe ihtiyacı artacak tek göğüs yetmeyebilir
Geçti geçti çok şükür. Pompa anında yara yapıyo maalesef:KK43: elimle sağmayı denicem artık. 2 çocuk daha emzirdim hiç böyle bişey olmamıştı

Ben surekli emziriyorum bir kez sagiyorum tek memeden 80 cc. Sagsam daha cikar ama o sagdigim 80 cc yi iciriyorum hemen. Henuz biriktirmeye baslamadim.
Emzirdikten sonra mi sagiyorsun ya da ne kdr zaman sonra desem daha iyi olacak.
Ben de sagip dolaba koyuyordum yari kirktan sonra ama simdi 1 haftadir sagdigimi ogleden sonea ve gece yatmadan olmak uzere iki kez iciriyorum rahat uyuyor. Yoksa zirt pirt uyaniyor. Yalniz bana benim sut az gibi geliyo cunku surekli araniyor benim kiz. Emdikten 2-3 saat sonra sagarsam 80-100cc cikiyor. Int.de şu hassas annenin yazisini okudum moralim çöktü Ikizleri varmis ve gunse 1600cc sagiyormus. 3 saatte bir de bebelerini besliyormus. Ben cogunlukla memeden verdigim icin ne kadar cikar bilmem ama emzirmeyip sagdigim öğünde 80-100 arasi cikiyor. Nasil sizce az mi norma mi?

ohh mis gibide oldunuz bugunmuydu kirkiniz. hiii adamin niye dellendigi belli neyse sonuca baglayabildinix mi bari:KK22::oops:
Aslinda yarindi ama kv bugun yikayalim bebisi dedi ole yaptik bizde. Ya bugun benimki almis eline bi poset getirdi bu ne dedim beyefendi o kadar emin ki bisiler olacaindan arastirmis etmis kuruluk olursa diye jel almis. Sinirim tepeme cikti benimde verdim veristirdim iyice.bagladik bagladik ben isteyene kadar bulasmicak bana

Aslinda yarindi ama kv bugun yikayalim bebisi dedi ole yaptik bizde. Ya bugun benimki almis eline bi poset getirdi bu ne dedim beyefendi o kadar emin ki bisiler olacaindan arastirmis etmis kuruluk olursa diye jel almis. Sinirim tepeme cikti benimde verdim veristirdim iyice.bagladik bagladik ben isteyene kadar bulasmicak bana
sen kazandin yani:KK50: ay zavallim bide arastirmis bulmus bulusturmus tum hevesi kursaginda kalmistir adamin:KK70:

cok sukur iyiler cnm 3,5 yasindalar. oyle sik da hasta olmazlar mesela bu sene daha hasta olmadik. benimkiler kucukde dogmamisti zaten kizim3200 gr oglan 2900 dogdu gelisimleride normal.
Masallah allah nazarlardan korusun.
Bizimkiler 35.haftada 2500 gr dogdu.
Sut olayi cok onemli. Allah yardimcimiz olsun :KK66:

Memede 10 dk emip uyuya kalıyor emin olamiyorum ne kadar içti doydu mu uyandırsam da gene iki mik mik yapıp gene uyuyor biberonla ne kadar içiyor emin oluyorum içim rahat ediyor şöyle yarım saat aktif emse bende biberon vermem ama yok uyuyor hemen
Bi miktar emzir sonra altini degis oarada uyanir tekrar emzir

X