- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.203
- Konu Sahibi TwoPrincess
Iyiler mi peki,gelisimi nasil? Kac yasindalar ?benim ikizlerimde mamayla buyudu sutum nerdeyse hic gelmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiler mi peki,gelisimi nasil? Kac yasindalar ?benim ikizlerimde mamayla buyudu sutum nerdeyse hic gelmedi.
hayirdir cnm kotu bisey yok ins.
İşte ben zorla verdiğim kadar meme veriyorum sonunda bide biberon veriyorum silikonla emziriyorum biberondan ayırt etmiyor diye düşündüğüm için memeyi bırakacağını sanmıyorum tabi yanlış da hesapliyr olabilirim :)Benimkide oyle o yuzden icim rahat etmiyor gunde bir kezde olsa biberonla veriyorum.
Malum konu ne bilmiyorum ama sikma canını canım geçer insallahYok ya benimkiyle atistik biraz malum konuda canim sıkıldi girmedim
cok sukur iyiler cnm 3,5 yasindalar. oyle sik da hasta olmazlar mesela bu sene daha hasta olmadik. benimkilet kucukde dogmamisti zaten kizim3200 gr oglan 2900 dogdu gelisimleride normal.Iyiler mi peki,gelisimi nasil? Kac yasindalar ?
malum konu ne kiz aman bosver bu erkek milletini kafaya takmaya degmezYok ya benimkiyle atistik biraz malum konuda canim sıkıldi girmedim
Benimki gun sayiyodu ya o konuyla boynuz meselesi birlesti iyi bi doktum icimi rahatladimmalum konu ne kiz aman bosver bu erkek milletini kafaya takmaya degmez
Geçti geçti çok şükür. Pompa anında yara yapıyo maalesef elimle sağmayı denicem artık. 2 çocuk daha emzirdim hiç böyle bişey olmamıştıYaraların geçmedi mi madem bebek emmiyor sende orayı iyice iyileştir öyle dene çünkü bebek büyüdükçe ihtiyacı artacak tek göğüs yetmeyebilir
Yok yok iyi oldu rahatladim doktum icimi iyi geldi aslindaMalum konu ne bilmiyorum ama sikma canını canım geçer insallah
Hiii simdi anladim olsun bak dokmussun icini rahatlamissin bundan sonra kafaya takipda uzulme cnm ya bosver alisik degiliz senin bu hallerineBenimki gun sayiyodu ya o konuyla boynuz meselesi birlesti iyi bi doktum icimi rahatladim
Oyle oyle ohhhhhhh hafifledim valla bugun bebisimle 40 banyomuzuda yaptik mis gibi olduk degmeyin keyfimizeHiii simdi anladim olsun bak dokmussun icini rahatlamissin bundan sonra kafaya takipda uzulme cnm ya bosver alisik degiliz senin bu hallerine
ohh mis gibide oldunuz bugunmuydu kirkiniz. hiii adamin niye dellendigi belli neyse sonuca baglayabildinix mi bariOyle oyle ohhhhhhh hafifledim valla bugun bebisimle 40 banyomuzuda yaptik mis gibi olduk degmeyin keyfimize
bugun kimseler yok kirklar cikinca herkes kayboldu
Emzirdikten sonra mi sagiyorsun ya da ne kdr zaman sonra desem daha iyi olacak.Ben surekli emziriyorum bir kez sagiyorum tek memeden 80 cc. Sagsam daha cikar ama o sagdigim 80 cc yi iciriyorum hemen. Henuz biriktirmeye baslamadim.
Aslinda yarindi ama kv bugun yikayalim bebisi dedi ole yaptik bizde. Ya bugun benimki almis eline bi poset getirdi bu ne dedim beyefendi o kadar emin ki bisiler olacaindan arastirmis etmis kuruluk olursa diye jel almis. Sinirim tepeme cikti benimde verdim veristirdim iyice.bagladik bagladik ben isteyene kadar bulasmicak banaohh mis gibide oldunuz bugunmuydu kirkiniz. hiii adamin niye dellendigi belli neyse sonuca baglayabildinix mi bari
sen kazandin yani ay zavallim bide arastirmis bulmus bulusturmus tum hevesi kursaginda kalmistir adaminAslinda yarindi ama kv bugun yikayalim bebisi dedi ole yaptik bizde. Ya bugun benimki almis eline bi poset getirdi bu ne dedim beyefendi o kadar emin ki bisiler olacaindan arastirmis etmis kuruluk olursa diye jel almis. Sinirim tepeme cikti benimde verdim veristirdim iyice.bagladik bagladik ben isteyene kadar bulasmicak bana
Masallah allah nazarlardan korusun.cok sukur iyiler cnm 3,5 yasindalar. oyle sik da hasta olmazlar mesela bu sene daha hasta olmadik. benimkiler kucukde dogmamisti zaten kizim3200 gr oglan 2900 dogdu gelisimleride normal.
Ohh olsun ona yaptigina bin pisman zaten ama iyice bi burnu surtsun bakalim ben dururken baskalarina yan gozle bakabiliyo madem azcik benden mmahrum kalsinda anlasin degerimi.sen kazandin yani ay zavallim bide arastirmis bulmus bulusturmus tum hevesi kursaginda kalmistir adamin
Bi miktar emzir sonra altini degis oarada uyanir tekrar emzirMemede 10 dk emip uyuya kalıyor emin olamiyorum ne kadar içti doydu mu uyandırsam da gene iki mik mik yapıp gene uyuyor biberonla ne kadar içiyor emin oluyorum içim rahat ediyor şöyle yarım saat aktif emse bende biberon vermem ama yok uyuyor hemen