- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
Masallah sutmu yapiyo odakiz lop lop et olcaksin az ye
off beni kalbimden vurdun aman allahim kocayi gondersem alirmiki off diyet yapion der bende ben hasta ve ameliyatli kariyim diye acitasyon yaparim
Kiz ne diyeti bi dahami gelecen dunyaya ye bosver
Hamoleyken bende 70 leri gorunce sok olmustum sanirim bidaha olmaz insallahhe sonra yarim dunya olim oyle diye diye 73 kiloya cikmistim
karanlik oldu gelememİlk kizimda da cok yerdim sut yapiyor evet. Ama o kadar hareketliyimki almiyorum
Alir kiz niye almasin benimki tam yerinden getiriyor karakoyden asil oraninkinin lezzeti bir baska. Gel bize yiyelim
Kiz günde yarım kilo baklavayla davul gibi olurum ben. Senin maşallahın var hayırdır nedir bunun sırrıHaha fistikli baklavamvazgecilmezim 1 kiloyu 2 gunde bitiriyorum ayiptir soylemesi
yok simdi 70 lerde degilim 57 kiloya indim ama hedefim 52 ama indiremiyom. neyse vazgectim baklava falan istemiyom ben gidimde ip atliyimHamoleyken bende 70 leri gorunce sok olmustum sanirim bidaha olmaz insallah
Kiz günde yarım kilo baklavayla davul gibi olurum ben. Senin maşallahın var hayırdır nedir bunun sırrı
Suzgecten dokun cnmAyy 40 kere nasıl dokulcek biz 2 dk da yıkayıp koyuyoruz annemle usumesin die. Benimde annem gelcek dua ederiz farklı bişey olmaz heralde.
40 cikaranlar naptiniz bakalım
ayy kardesimde kilo almiyo dal gibi ama o hamur isi ve tatli sevmiyor ee nasil alsin ki kiloyuAsiri hareketli olmak olabilir ve de genetik yapiyla alakali sanirim
Maaşallah ne güzel almışlar kilolarını. Niye sağıyosunki emsinler hangisi emerse artık ama beceremeyende zamanla alışır. Benimki 3 aylık nerdeyse 4buçuk var yok.Gencler,
Bebeklerim 2 haftalikken bir sagimda 150 cc falan geliyordu. Ailevi sebeplerden dolayi depr.girdim sanirim ve sutum 60 cc geliyor simdi toplamda.
Bebekler 1 aylik oldu.
Sut sagmaktan ve hayattan cok sogudum buara. Sut sagmak,emzirmek bile gelmiyor icimden. Gunde 2 defa sut sagiyorum nerdeyse,gelmiyor da zaten.
Uzuluyorum da.bebeklerin biri emiyor,digeri beceremiyor hic.
Lactamil kullaniyordum,boşladim onu da. Sut de az iciyorum sanirim sut de ondan azaldi biraz. Mama veriyoruz cocuklara. 1 ayda 1.5 kg aldilar, suan 4.200 gr lar.
Ilk cocuklarim.erken biktim galiba bu maratondan.
Sizler napiyorsunuz,psikolojiniz nasil,cocuklariniz emiyor mu,(ben tam ictigini de anlayamiyrm.goguslerim taş gibi olmuyor.gogus pedi bile kullanmiyrm artik)
Psikolojimi berbat ettiler.kurdesen bile oldum stresten. Offff... sizler napiyrsunuz,ne tavsiye edersiniz??
masallah bebislere cok guzel kilo almislar. kimseyi kafana takma ve bol bol sut yapici seyler ye umarim sutun artar.Gencler,
Bebeklerim 2 haftalikken bir sagimda 150 cc falan geliyordu. Ailevi sebeplerden dolayi depr.girdim sanirim ve sutum 60 cc geliyor simdi toplamda.
Bebekler 1 aylik oldu.
Sut sagmaktan ve hayattan cok sogudum buara. Sut sagmak,emzirmek bile gelmiyor icimden. Gunde 2 defa sut sagiyorum nerdeyse,gelmiyor da zaten.
Uzuluyorum da.bebeklerin biri emiyor,digeri beceremiyor hic.
Lactamil kullaniyordum,boşladim onu da. Sut de az iciyorum sanirim sut de ondan azaldi biraz. Mama veriyoruz cocuklara. 1 ayda 1.5 kg aldilar, suan 4.200 gr lar.
Ilk cocuklarim.erken biktim galiba bu maratondan.
Sizler napiyorsunuz,psikolojiniz nasil,cocuklariniz emiyor mu,(ben tam ictigini de anlayamiyrm.goguslerim taş gibi olmuyor.gogus pedi bile kullanmiyrm artik)
Psikolojimi berbat ettiler.kurdesen bile oldum stresten. Offff... sizler napiyrsunuz,ne tavsiye edersiniz??
Bende pıskolojkmen cokuorum .dSuslen tabi kiz ben sussuz oturunca kendimi hasta gibi hissediyorum
Nye almyn gısuslen suslen bende bir dus alsam iyiydi ama deryada alma dedi
yaa yuzumdeki benleri aldirdim dr da islanmasin dedi deryaya sordum oda alma dedi ondanNye almyn gı
Geldim geldim pek geyik modunda diildim girmedim o yuzdenzey-mur da yok bugun
Bende kraftin var ama arkadastzn almistm cok canimi yakiyo mecbur kalmadikca kullanmiyorum kendime yeni makina alicam arastiriyorum elektrikli dusunuyorum dedigin gibi bu dediginin tek bi modelimi var
Maaşallah ne güzel almışlar kilolarını. Niye sağıyosunki emsinler hangisi emerse artık ama beceremeyende zamanla alışır. Benimki 3 aylık nerdeyse 4buçuk var yok.
Tesekkur ederim. Evet iyiler cok sukur ama anne sutuyle degil mamayla kilo aliyorlar.masallah bebislere cok guzel kilo almislar. kimseyi kafana takma ve bol bol sut yapici seyler ye umarim sutun artar.
Kızlar diger başlığa da yazdım da cevap alamadım. Emziren anneler günlük ne kadar süt sağıyorsunuz yedeğe koyan var mi
MONNA canim oraya da cevap yazdım ama gene söylim 2 poşet kadar buzluga atiyrum dolaba yedeğe başladım ben