2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Masallah sutmu yapiyo oda kiz lop lop et olcaksin az ye

İlk kizimda da cok yerdim sut yapiyor evet. Ama o kadar hareketliyimki almiyorum

off beni kalbimden vurdun aman allahim kocayi gondersem alirmiki off diyet yapion der bende ben hasta ve ameliyatli kariyim diye acitasyon yaparim

Alir kiz niye almasin benimki tam yerinden getiriyor karakoyden asil oraninkinin lezzeti bir baska. Gel bize yiyelim

İlk kizimda da cok yerdim sut yapiyor evet. Ama o kadar hareketliyimki almiyorum

Alir kiz niye almasin benimki tam yerinden getiriyor karakoyden asil oraninkinin lezzeti bir baska. Gel bize yiyelim
karanlik oldu gelemem kiza telde halasi bize gel dediginde ecren oyle diyo gelemem karanlik oldu dimi dedim gidip alim dedi dur biraz ip atliyimde yarin getirsin baklavayi

Gencler,
Bebeklerim 2 haftalikken bir sagimda 150 cc falan geliyordu. Ailevi sebeplerden dolayi depr.girdim sanirim ve sutum 60 cc geliyor simdi toplamda.
Bebekler 1 aylik oldu.
Sut sagmaktan ve hayattan cok sogudum buara. Sut sagmak,emzirmek bile gelmiyor icimden. Gunde 2 defa sut sagiyorum nerdeyse,gelmiyor da zaten.
Uzuluyorum da.bebeklerin biri emiyor,digeri beceremiyor hic.
Lactamil kullaniyordum,boşladim onu da. Sut de az iciyorum sanirim sut de ondan azaldi biraz. Mama veriyoruz cocuklara. 1 ayda 1.5 kg aldilar, suan 4.200 gr lar.
Ilk cocuklarim.erken biktim galiba bu maratondan.

Sizler napiyorsunuz,psikolojiniz nasil,cocuklariniz emiyor mu,(ben tam ictigini de anlayamiyrm.goguslerim taş gibi olmuyor.gogus pedi bile kullanmiyrm artik)
Psikolojimi berbat ettiler.kurdesen bile oldum stresten. Offff... sizler napiyrsunuz,ne tavsiye edersiniz??

Maaşallah ne güzel almışlar kilolarını. Niye sağıyosunki emsinler hangisi emerse artık ama beceremeyende zamanla alışır. Benimki 3 aylık nerdeyse 4buçuk var yok.

masallah bebislere cok guzel kilo almislar. kimseyi kafana takma ve bol bol sut yapici seyler ye umarim sutun artar.

Bende kraftin var ama arkadastzn almistm cok canimi yakiyo mecbur kalmadikca kullanmiyorum kendime yeni makina alicam arastiriyorum elektrikli dusunuyorum dedigin gibi bu dediginin tek bi modelimi var

Canim benimki lansinoh elektrikli çift başlıklı die geçiyo. Teklisi de var. Ben çift aldım. Farklı çekim güçleri var kendin ayarliyosun açmıyor ben çok memnunum

Maaşallah ne güzel almışlar kilolarını. Niye sağıyosunki emsinler hangisi emerse artık ama beceremeyende zamanla alışır. Benimki 3 aylık nerdeyse 4buçuk var yok.

masallah bebislere cok guzel kilo almislar. kimseyi kafana takma ve bol bol sut yapici seyler ye umarim sutun artar.
Tesekkur ederim. Evet iyiler cok sukur ama anne sutuyle degil mamayla kilo aliyorlar.
Premature dogdular 35 haftalikken.
Sizler sut artirici olarak napiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…