2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kızlar diger başlığa da yazdım da cevap alamadım. Emziren anneler günlük ne kadar süt sağıyorsunuz yedeğe koyan var mi

Ben surekli emziriyorum bir kez sagiyorum tek memeden 80 cc. Sagsam daha cikar ama o sagdigim 80 cc yi iciriyorum hemen. Henuz biriktirmeye baslamadim.

Ben surekli emziriyorum bir kez sagiyorum tek memeden 80 cc. Sagsam daha cikar ama o sagdigim 80 cc yi iciriyorum hemen. Henuz biriktirmeye baslamadim.
Emzirdikten sonra mı sagiyorsun. Ben sağı emziriyosam solu sagiyorum. Sonra solu emzirip sağı sagiyorum . Onu da buzluga atıyorum

Valla aramiz bu saatten sonra duzelmez o.... bile dedi bana en cok koyanda o oldu ne demek sana ole soyler die esim kesinlikle gorusmemi istemiyor o yaptiklarindan sonra bi suru aglatti beni 1 hafta oturdum agladim esim desen sutum kesilcek die korktu ole aman aman da olmadi zaten tek basima yemek yapamiyorum ole idare ediyorum dun emzirdim her iki tarafi 15 dakka gerci bi tarafi yarim saat aonra yine emdi 2 saat sonra sagdim 70 cc cikti belki yinede cikardida makina cok acitti dayanamadim
olsun annendir sonucta hatasini anlayip barismak istediginde geri cevirme yinede. tabi sen daha iyi bilirsin. Gercekten buralarda otursaydin ben sana guzel guzel atistirmaliklar yapar gonderirdim tek bakmak zor uzuldum simdi:KK42:

MONNA MONNA canim oraya da cevap yazdım ama gene söylim 2 poşet kadar buzluga atiyrum dolaba yedeğe başladım ben
Tam bildirimi gördüm oraya bakacaktim:KK45:2 poşet derken bi poşet 250 ml . Desene sen günde yarım kilo stokluyosun :KK54:maşallah iyiymiş. Ben de sagsam hergün 300 400 ml çıkar ama fırsat olmuyor ihmal ediyorum. Dolu dolu memelerle dolasiyorum

Emzirdikten sonra mı sagiyorsun. Ben sağı emziriyosam solu sagiyorum. Sonra solu emzirip sağı sagiyorum . Onu da buzluga atıyorum
Peki bebek memeyi birakir birakmaz doydu diyip birakiyomusunki ben 15 dk emziriyom gazini cikariyom 15 dakkada diger memeyi veriyom hicte almam demiyor emiyor

Bi de bu sütün rengi gitgide açıldı . Su katılmış süt gibi bişey oldu. Renk acildikca besleyicilik değeri düşer mi acaba o_Osizinkilerin rengi de açık mi öyle

Peki bebek memeyi birakir birakmaz doydu diyip birakiyomusunki ben 15 dk emziriyom gazini cikariyom 15 dakkada diger memeyi veriyom hicte almam demiyor emiyor
Ben aynı memeyi veriyorum tekrar. Tek emmesinde bosalmiyor çünkü. Bi memeyi tamamen bosaltmak gerekiyor mus. Sonunda besleyici süt olur dedi annem

İste benim sut depolama yardimcilarim:KK53:

image.jpeg

X