- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- Konu Sahibi TwoPrincess
Oyyy masaAllah kizcene canim TwoPrincess sende iki kiz bende iki erkek basgoz edelim mi minikleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim iki haftadan fazla antibiyotik kullaniyorum hastanedede kaldim bi hafta tam anlamiyla gecmedi bol emzir diyorlar pompa ilede cekiyorum. Niye gecmiyor diyede endiseliyim bide cok cabuk sut doluyor soldan daha cok halbuki sol gogsum saga gore daha buyuk .denicem verdigin tarifi ama maydonoz tohumunu nasil bulcam
Tukurukgude deniyim cidden dayanilcak gibi degil agrisi
Oyyy masaAllah kizcene canim TwoPrincess sende iki kiz bende iki erkek basgoz edelim mi minikleri
Esime soyliyim cnm bulur ins. Ya bide dogal urun satan bi yer var esimin musterisi ispanyol yasli bi kadin soyalecitin kullansin demis yogurdun ustune dokup yiyorum umarim faydasi olur kadin yasli ve baya tecrubeli doktorlari sevmiyor antibiyotik kullanacagina bunu kullansin demis doktorlarda bu aktarlari sevmiyor ikisinide deniyorum biri fayda eder ins.Aktar tarzi yerlerde vardir
Annemin bi lafi var eslerden biri deliyse biri akilli olmaliki idare edilsin evlilik, benim yusufum buyuk olan cok akilli kucugu icin biri diyemicim huyunu suyunj bilmiyom simdilik buyukleri basgoz edelim kucuklere Allah kerimHaha benim kizlarla bas etmek zordur hee benden soylemesi. Ocaginiza incir agaci dikerler valla. hayela89 da buyuk kiza talipti. Talipler cogaliyor kim daha sabirliysa onun basina veririm
beros benim oglandan dort gun buyuk olsun ama zengin olurlar hem ben ikiz buyutuyom daha sabirliyim evet benimkilet suan icerde birbirlerini yiyolar bi el atayimda gelimHaha benim kizlarla bas etmek zordur hee benden soylemesi. Ocaginiza incir agaci dikerler valla. hayela89 da buyuk kiza talipti. Talipler cogaliyor kim daha sabirliysa onun basina veririm
Annemin bi lafi var eslerden biri deliyse biri akilli olmaliki idare edilsin evlilik, benim yusufum buyuk olan cok akilli kucugu icin biri diyemicim huyunu suyunj bilmiyom simdilik buyukleri basgoz edelim kucuklere Allah kerim
Benimki sabaha karsi 4 te dogdugu icin o gunu sayiyorum.Doğduğu gün 1 sayılıyor mu sayilmiyor mu cnm
Masallah masallah ama ben gurbete yollamam yavrumu yusufu buraya alirim olmammi
Bencede yollama zaten kiyamam ben gelinime o zamana kadar bizde geri donus yapariz insaAlllah.
Olmazsa sen gelirsin buraya ayy ne iyi olur senin gibi dunurum olsa
Vayyy hemen sattin beni. Ben varken tullipan nerdeydiNasip kismet canim, bol bol recete verirdik birbirimize kavgalarimizda guzel olurdu senin zamaninda memen iltihaplanmisti da ben iyi ettiydim diye kafan kakardim
ayy bir suru boya kalemi var paylasamiyolarda birbirlerini yiyolar illa cikarticaklar beni melek annelik cizgimden
Artik berosa kalmis o is hangimizin oglusunu begenirseAnnemin bi lafi var eslerden biri deliyse biri akilli olmaliki idare edilsin evlilik, benim yusufum buyuk olan cok akilli kucugu icin biri diyemicim huyunu suyunj bilmiyom simdilik buyukleri basgoz edelim kucuklere Allah kerim
Vayyy hemen sattin beni. Ben varken tullipan nerdeydi
Benimkilerde defteri boyayacaklarina masalarini boyuyalar ceza verdim madem paylasamiyolar topladim hepsiniBerende sabah odami susledim dedi bir gittim ki ne goreyim pastel boyayla akulu arabasini atini falan boyamis. Gecen gun misafir cocuklarindan ogrendi tabi.
ucuncuyude dusunuyon mu kiz yeterKiz dur daha vermedim kimseye nasip kismet dedim bir kizi 1000 kisi ister 1 kisiye duser yani sikma canini @Ayaklarim3kilo da dogmamis 3. Cocuguma talipti
Benimkilerde defteri boyayacaklarina masalarini boyuyalar ceza verdim madem paylasamiyolar topladim hepsini
Bende nasıl çıkar bilmiyorum da kırk kez su döküp dua okunuyomus ben aileme çağırcam