2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Canim iki haftadan fazla antibiyotik kullaniyorum hastanedede kaldim bi hafta tam anlamiyla gecmedi bol emzir diyorlar pompa ilede cekiyorum. Niye gecmiyor diyede endiseliyim bide cok cabuk sut doluyor soldan daha cok halbuki sol gogsum saga gore daha buyuk .denicem verdigin tarifi ama maydonoz tohumunu nasil bulcam o_O

Tukurukgude deniyim cidden dayanilcak gibi degil agrisi:KK51:

Aktar tarzi yerlerde vardir

Aktar tarzi yerlerde vardir
Esime soyliyim cnm bulur ins. Ya bide dogal urun satan bi yer var esimin musterisi ispanyol yasli bi kadin soyalecitin kullansin demis yogurdun ustune dokup yiyorum umarim faydasi olur kadin yasli ve baya tecrubeli doktorlari sevmiyor antibiyotik kullanacagina bunu kullansin demis:-) doktorlarda bu aktarlari sevmiyor ikisinide deniyorum biri fayda eder ins.

Haha benim kizlarla bas etmek zordur hee benden soylemesi. Ocaginiza incir agaci dikerler valla. hayela89 hayela89 da buyuk kiza talipti. Talipler cogaliyor kim daha sabirliysa onun basina veririm:KK70:
Annemin bi lafi var eslerden biri deliyse biri akilli olmaliki idare edilsin evlilik, benim yusufum buyuk olan cok akilli kucugu icin biri diyemicim huyunu suyunj bilmiyom simdilik buyukleri basgoz edelim kucuklere Allah kerim:KK70:

Haha benim kizlarla bas etmek zordur hee benden soylemesi. Ocaginiza incir agaci dikerler valla. hayela89 hayela89 da buyuk kiza talipti. Talipler cogaliyor kim daha sabirliysa onun basina veririm:KK70:
beros benim oglandan dort gun buyuk olsun ama zengin olurlar :KK70: hem ben ikiz buyutuyom daha sabirliyim:-) evet benimkilet suan icerde birbirlerini yiyolar bi el atayimda gelim:KK34:

Annemin bi lafi var eslerden biri deliyse biri akilli olmaliki idare edilsin evlilik, benim yusufum buyuk olan cok akilli kucugu icin biri diyemicim huyunu suyunj bilmiyom simdilik buyukleri basgoz edelim kucuklere Allah kerim:KK70:

Masallah masallah ama ben gurbete yollamam yavrumu yusufu buraya alirim olmammi:KK70:

Bencede yollama zaten kiyamam ben gelinime o zamana kadar bizde geri donus yapariz insaAlllah.
Olmazsa sen gelirsin buraya :KK70:ayy ne iyi olur senin gibi dunurum olsa:KK5:

Nasip kismet canim, bol bol recete verirdik birbirimize:KK70: kavgalarimizda guzel olurdu senin zamaninda memen iltihaplanmisti da ben iyi ettiydim diye kafan kakardim :KK70:

X