2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Hahahahahaas kv.min bna soyledigi geldi aklima ben yikayamam kizim kolum tutmuo dusururum die korkarim hep ayni terane
dett etme kaynanacim ben yikarim deseydin:KK62: benim kaynanada dogumda annem kaliyo yanimda diye bes karis suratla geliyodu eve sonra annemde rahatsiz oldu on gune gitti bu geldi. bi baktik ayakta duramiyo yorgunluktan ohh olsun:KK53:

hahaha izin vermem watsshapp dan da mudahil olurum ben iki turlu kandiririm:KK70:

Ooo sen yerini garantilemissin hayirlisi diyelim o zamn kucugu benim olsun bari:KK70:
Benimkide oglan icin soyluyor benim oyle merakim yok gelinle falan ugrasamam, bende sanki koc musun sabanci misin sanki varsin olmasin diye ezikliyorum:KK70:
Bende vazgecirmwye calisiom kiz olsa nolcak dogumdu bebek bakimiydi zor olur diyo :KK70::KK70:

dett etme kaynanacim ben yikarim deseydin:KK62: benim kaynanada dogumda annem kaliyo yanimda diye bes karis suratla geliyodu eve sonra annemde rahatsiz oldu on gune gitti bu geldi. bi baktik ayakta duramiyo yorgunluktan ohh olsun:KK53:
Ah ahhh ne diyim...gecen gun gelmis anneme dioki daha kalin 40 i ciksin oyle gidin dio bizmnkide is yapmasin die ugrasio...bide utanmadan begenmezde lafda eder...neyse dioki bana ben 10 gun kaliyim sende ama bebege bakmam evin isine yardim ederim bide fizik tedavim var oraya gider gelirim...evinin isini bile yapmayan hatun bnm isimimi yapicak ya esine yaptirir ya kadin tutar yaptirir sorsan cok yorulur kadinda gelse icim rahat etmio onla yapiorum der...(duyda inanma) sonuc itibari ile arkadas bn geliyim der ama gelmez cok duydum bn bunlari...hamileyken ben dustum yatmam gerekiodu cagirdim tamam dedi ne geldi ne aradi meger oda dusmus :) bikere daha cagirdim yine yatmam lazim eve tadilatcilr gelio ev 3 katli salon en ust katta kapiyi acicak insana ve geleni koordine edicek insana ihtiyacim var gel dedim yine tamam dedi yine ne geldi ne aradi...

Ah ahhh ne diyim...gecen gun gelmis anneme dioki daha kalin 40 i ciksin oyle gidin dio bizmnkide is yapmasin die ugrasio...bide utanmadan begenmezde lafda eder...neyse dioki bana ben 10 gun kaliyim sende ama bebege bakmam evin isine yardim ederim bide fizik tedavim var oraya gider gelirim...evinin isini bile yapmayan hatun bnm isimimi yapicak ya esine yaptirir ya kadin tutar yaptirir sorsan cok yorulur kadinda gelse icim rahat etmio onla yapiorum der...(duyda inanma) sonuc itibari ile arkadas bn geliyim der ama gelmez cok duydum bn bunlari...hamileyken ben dustum yatmam gerekiodu cagirdim tamam dedi ne geldi ne aradi meger oda dusmus :) bikere daha cagirdim yine yatmam lazim eve tadilatcilr gelio ev 3 katli salon en ust katta kapiyi acicak insana ve geleni koordine edicek insana ihtiyacim var gel dedim yine tamam dedi yine ne geldi ne aradi...
Aman bunlarin hepsi birbirinden farkli. Bizimkide niye gelmek istedi biliyon mu annemle kardesim kaliyo iki kisiler masraf olur diye o tek kisiya birde oglu zaten aman cimri kari ne aglamistim anne gitme diye. Birde bana niye agliyon onunda evi var duzeni var diyo deget git sen evinde otur dicen olmuyo. Birde gelmis geceleride kalkmiyo hanimefendi ben de iki tane var bende esimi kaldirdim ertesi gunde esim uyardi annesi geceleri kalkip yardim ediyodu diye sanki uyumaya gelmis hanimefendi:KK11: ayy sanki lohusa benim bana ne oluyosa ama su lohusalikda yapilanlar unutulmuyo valla:KK47:

Kızlar çok yorgunum ya sabah 8den beri uyumadi. Karnı tok altı temiz napicami şaşırdım. Basım ağrıyo. Memeyi ağzından çekince uyaniyo. Bişey diyin bana ya

Kızlar çok yorgunum ya sabah 8den beri uyumadi. Karnı tok altı temiz napicami şaşırdım. Basım ağrıyo. Memeyi ağzından çekince uyaniyo. Bişey diyin bana ya
Bu jenerasyon mu boyle benimki de kucagimda oyle.tek fark emzik verdim ama tam yatirsyim diyom gozler cam oluyo..anne kokusu istiyolar demek

• Beğen
Reactions: GCA
Biz 40ta ikimizde yikanmistik.annem vardi.
Sonra giyinip kv ogle yemegine gtmistik..
O.da torununa 50tl vermisti..
Ben yikanip cikmak istemedim hasta olur diye ama neyse yari kirkta anneme ve anneanneme gttm diye catladi zaar

Bu jenerasyon mu boyle benimki de kucagimda oyle.tek fark emzik verdim ama tam yatirsyim diyom gozler cam oluyo..anne kokusu

Benimki silikonla emiyo memeyi çekip emzik veriyorum anında gözler fal taşı gibi açılıyor. Sirtim çok ağrıdı dünden beri artık vücut kaslar fln yoruluyor demekki

Bu jenerasyon mu boyle benimki de kucagimda oyle.tek fark emzik verdim ama tam yatirsyim diyom gozler cam oluyo..anne kokusu istiyolar demek

Bebeklerin atak zamani benim kizda oyle 3 gun ile 1 hafta arasi suruyor bu durum. Sonra bir bakmissiniz yeni bir yetenek ogrenmis minnoslar.

Bizde kirkimizi cikardik kv bir kova suya yuzuk atti birde kirk tasi getirmis ayet yaziyor ustunde elleriyle biseyler yapti suya. Bebegi yikadim ben o da en son o sudan ustune doktu abdest aldirir gibi sag omzuna sol omzuna basinz karnina sirtina suratina. Sonra ben yikandim abdesti bu okunmus suyla aldim. Aksamda babamiz bizi yemege cikaracakmis. Oldu bitti iste:KK53:

Benim boyun sirt gidik halde.zaten duzlesme vardi boynumda artik agrisi omurilige vuruyo.
Yatirdim simdi yataga bakalim kac dk durcak

Bizde kirkimizi cikardik kv bir kova suya yuzuk atti birde kirk tasi getirmis ayet yaziyor ustunde elleriyle biseyler yapti suya. Bebegi yikadim ben o da en son o sudan ustune doktu abdest aldirir gibi sag omzuna sol omzuna basinz karnina sirtina suratina. Sonra ben yikandim abdesti bu okunmus suyla aldim. Aksamda babamiz bizi yemege cikaracakmis. Oldu bitti iste:KK53:

hayirli olsun canim. bizim daha iki haftamiz var :KK53:
cnm senin ilk kizinda yasadigin gogus itihabi ne zaman gecti kac gun surdu iltihap

Benim boyun sirt gidik halde.zaten duzlesme vardi boynumda artik agrisi omurilige vuruyo.
Yatirdim simdi yataga bakalim kac dk durcak

Bende de boyun fitigi var bugun basima da vuruyor agrisi. Bende gaz sancisi ceken bebekler icin olan muzikle uyutuyorum agzinda emzik. Birkac saat uyuyor.

X