- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- Konu Sahibi TwoPrincess
ucuncuyude dusunuyon mu kiz yeter
Yok ben dusunmuyorum da benim adam istiyor bende sartlar koydum onune gerceklestirirse 32 yasimda 3. Ye gebe kalirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ucuncuyude dusunuyon mu kiz yeter
hava soguk kreste hemen kapiyolar mikrobu. bende eylulde anaokuluna vericemYa bir an once mayis gelsin su kizi bir uzaklastirayim su evden baska da birsey istemem. Ev suan savas alani gibi hastalik kapacak diye krese falanda gonderemiyorum.
Ayy 40 kere nasıl dokulcek biz 2 dk da yıkayıp koyuyoruz annemle usumesin die. Benimde annem gelcek dua ederiz farklı bişey olmaz heralde.
40 cikaranlar naptiniz bakalım
Iyilessinde basima kalk bisi olmazyeterki bitsin iltihapNasip kismet canim, bol bol recete verirdik birbirimize kavgalarimizda guzel olurdu senin zamaninda memen iltihaplanmisti da ben iyi ettiydim diye kafan kakardim
Oglani dett etmesin kiz ben oglumu vericem size okumaya niyetide yok zaten gul gibi gecinip giderlerYok ben dusunmuyorum da benim adam istiyor bende sartlar koydum onune gerceklestirirse 32 yasimda 3. Ye gebe kalirim
Hahaha 2015 marttan beri tanisiyoz, sen ne zamandan beri taniyon kim once tanistiysa kiz onundurVayyy hemen sattin beni. Ben varken tullipan nerdeydi
hayret ne dusmus kafasina. Geliyomu kiz arada yardim edim diyeKayinvalidemi bekliyorum, yoldaymis
O zaman benimdir 2012 haziran annelerinde beridir tanisiyozHahaha 2015 marttan beri tanisiyoz, sen ne zamandan beri taniyon kim once tanistiysa kiz onundur
Kiz dur daha vermedim kimseye nasip kismet dedim bir kizi 1000 kisi ister 1 kisiye duser yani sikma canini @Ayaklarim3kilo da dogmamis 3. Cocuguma talipti
hayret ne dusmus kafasina. Geliyomu kiz arada yardim edim diye
Pekisi oncelik senin olsun simdilikO zaman benimdir 2012 haziran annelerinde beridir tanisiyoz
Oglani dett etmesin kiz ben oglumu vericem size okumaya niyetide yok zaten gul gibi gecinip giderler
Yawww benim neyim eksik bende mi donsem ucuncuye acabaUcuncumu
Ben tobe dedim ucuncuye nasip kismet tabi, esim ya kiz olursa diye dolduruyo beni
Ucuncumu
Ben tobe dedim ucuncuye nasip kismet tabi, esim ya kiz olursa diye dolduruyo beni
Azcik insafli olsun canim arada kaytarmakla bisey olmaz. Hem okadar calistirirsa evde karisiyla ilgilenemez sonra beros da cemkirir oglusuma ikiside mutsuz olurAa olur o zaman bizim holdingte takilir senin oglan kayinpederi is manyagi ama bos gorurse cemkirir benden soylemrsi, samaroglanina donmesin sonra
Ohhh yanlis tahmin degilmis sevindimYok kiz ama tip olarak erkege benziyo demek istedim
ayni o kizdan bendede var ruj surmeden evden cikmiyo surekli makyaj sac bas kavgasi var nedir bu bebelerden cektigimiz. Biz kucukken anamis ne giydirirse oydu ses edemezdik
hahaha izin vermem watsshapp dan da mudahil olurum ben iki turlu kandiririmPekisi oncelik senin olsun simdilik
Ben Berenin aklini celerim belki
Hahahahahaas kv.min bna soyledigi geldi aklima ben yikayamam kizim kolum tutmuo dusururum die korkarim hep ayni teraneYok 40 ini ben cikaryamazmisim tek basima oyle olmuyormus birinin bebegi yikamasi lazimmis bla bla iste gelir yikar gider zaten baska bir hayr yok