2015 Kasım Anneleri

Nasıl oldun merak ettim inşallah iyisindir
Canım yeni gördüm gerçi sıkıntılardan nete de girmedîmki hiç baya şakır şakır kanamam var kese duruyo salı en geç cuma bebeği görmemiz gerek dedi doktor ağlA ağla öldüm artık sabretmeye çalışıyorum sen ne durumdasın

Inşallah görürsün bebişini kendinide fazla üzme stres zararlı biliyosun allahın izniyle bir şey olmaz inşallah benim kanamam kesilmişti tekrar başladı dinleniyorum

Inşallah görürsün bebişini kendinide fazla üzme stres zararlı biliyosun allahın izniyle bir şey olmaz inşallah benim kanamam kesilmişti tekrar başladı dinleniyorum
Canım ya seninde allah yardımcın olsun bı belirsizlik insanı çok yıpratıyo kalp atışını duydunuz mu peki

Arkadaşlar Merhaba,
Bende bugün öğrendim sonunda aşılama ile hamileyimm :)
Bugün kan sonucum 1105 çıktı. Çok heyecanlıyım inanamıyorum :)
Merhaba canım bende aşılama ile hamile kaldım allah izin verirse kasım annesi olucam rüya gibi geliyor bana uyanıcam diye çok korkuyorum:)

Merhaba canım bende aşılama ile hamile kaldım allah izin verirse kasım annesi olucam rüya gibi geliyor bana uyanıcam diye çok korkuyorum:)

Merhaba canım,
hayırlı olsun, Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin inşallah. Ben 8. haftamdayım ama hala inanamıyor gibiyim :)

Bende bu cumartesi kalp atışlarını gördüm. Biraz kanamam da var, doktor 3 aya kadar sıkıntı değil dedi. İnanılmaz mide bulantısı çekiyorum. Doğru düzgün birşey yiyemiyorum. Midem bulanınca üç yudum soğuk süt içmemi tavsiye etmişti doktor , bazen işe yarıyor. Aklınızda bulunsun. Birde karından bakınca göremedi doktor kalp atışlarını, alttan bakınca gördü.Sizde de böyle olan var mı acaba

Herkese gunaydin kizlar 5 haftalik hamileyim ama benim surekli karnimda agri var once sag taraftaydi sonra her tarafa dagildi yatinca geciyor varmi benim durumumda olan acaba ?

Herkese gunaydin kizlar 5 haftalik hamileyim ama benim surekli karnimda agri var once sag taraftaydi sonra her tarafa dagildi yatinca geciyor varmi benim durumumda olan acaba ?
KARIN AĞRISI VE KASIK AĞRISI BENDE DE OLUYOR ARADA ENDİŞELENECEK BİR ŞEY OLMADIĞINI SÖYLÜYORLAR

Canım sen kaç haftalık hamilesin bende yarın gideceğim kalp atışını dinlemeye

Benim de karından görünmedi, ama vajinal bakınca kalp atışlarını da kendini de gördük.

Arkadaşlar merhaba
Oncelikle hepinize hayırlı olsun :) Ben de 5 aylik bir bekleme sonunda cok şükür bugun hamile olduğumu öğrendim kan testim 4580 çikti 7+0 haftalik hamileyimm keseyi gördük ama içi boş suan. cumartesi randevumuz var doktor kontrolüne baslayalim artik dimi :) Belirtilerim; 2 haftadır göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet hala devam ediyor. Çok sık idarara çıkma suanlik bukadar

Kızlar bişey soracam bende 7+4 haftalık hamileyim bazen kave arnımın tam orta alt kısmında sanki damarlarımı çeken bişey oluyor sizdede böyle olan varmı normalmi acaba ara arada batmalar hafif sancı oluyor

Kızlar bişey soracam bende 7+4 haftalık hamileyim bazen kave arnımın tam orta alt kısmında sanki damarlarımı çeken bişey oluyor sizdede böyle olan varmı normalmi acaba ara arada batmalar hafif sancı oluyor
bende de var aynısı.

Ayy canim beni tarif etmissin ben asilamayla hamile kaldiim icin ignelerden falandir diye tahmin ediyordum ayin 9 da doktoruma gidince sorarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…