2015 Kasım Anneleri

cemerve

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
12
3
kasım da anne olucaklar bu heyecanlı süreçte yaşadıklarımızı paylaşalım.ben bugün kan testinde öğrendim hamile olduğumu hcg 320 çıktı.haftaya keseyi görücez inşallah.benim bel ve bacak ağrım var çok doktor normal dedi sizinde böyle sorununuz oluyor mu acaba?

bende dün öğrendim hamile olduğumu suan 4+6 günlük değerim 1200 cıktı carşamba inş. keseyi görürüz

kızlar selam ben de dün öğrendim bat 1 şubattı :) dün kan da 209 çıktı nasıl değer sizce ?

Merhaba,

28.02 de öğrendim hamile olduğumu. Öğrendiğimde değerim 235 di; dün 741. Artış normal gibi. Allah nasip ederse Kasım ayında ben de anne olacağım. Geçen sene arka arkaya 2 düşük yaşadım. 38 yaşındayım ve kısmetse ilk çocuğum olacak. İnşallah hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

amin inş hepimiz sağlıklı sorunsuz bihamilelik yaşarız 5+2 olduk dün keseyi gördük hafatya yeniden kontrol var.
inş. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Bende 28 şubatta öğrendim hamile oldugumu kesin olarak 27 şubatta evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kan testine koştum oda pozitif çıktı çok erken öğrendim ben 9 şubat adet başlangıcın degerimde 40 küsür çıktı kasiklarimda ki ağrılardan şüphelendikleri ben dünde göğüslerime dokunamadim bile çok açıyordu bugün de öyle çok hasadı dokunamiyorum

ACİİLLLLLLL !!! kızlar gebe olanlar belirtilerini yazabilirmi lütfeeeennn

Selam kızlar bende yeni katıldım aranıza:) Son adet tarihim 19 ocaktı 25 şubatta kanda beta HCG 121,9çıktı. Daha sonra doktora gittim geç yumurtlama olmuş dedi. Dün tekrar gittim doktora keseyi gördük içinde de minnacık embriyoyu haftaya kalp atışlarını duyuca İnşallah. Yani son adet tarihimi 28 ocak kabul ettik Allah izin verirse 4 kasım doğum :) Ancak 19 Nisan da bir yurtdışı olayımız var daha önceden almıştık biletimizi... 12. haftamıza denk gelecek nasip olursa Doktoruma sordum şuanda ki gibi seyrederse bir sıkıntı olmaz ama gezerken çok yorulma devamlı dinlenerek git dedi.. Ama gitmeden önce ki son gün kontrol edelim güzel seyrederse bir sıkıntı olmaz dedi.. Bende tedirginim iptal edebilirim hiç gözümde değil ama riskli değilse de gitmeyi istiyorum bakalım siz ne düşünürsünüz?

can belirtilerin nelerr? Hayirli olsun bu arada

can belirtilerin nelerr? Hayirli olsun bu arada
Teşekkür ederim:) Ben de hiç belirtili olmadı halen bulantı baş dönmesi filan yok, sadece çok nadir akşamüstleri uyku hali oldu başka bir şey olmadı. Yalnız 4. haftalarda belimde kasıklarımda aynen adet olacakmış gibi ağrı vardı hatta adet olacağım sandım olmadı hatta idrar testide yaptım negatif çıktı ama geç yumurtlama olduğundan haberim yok tabi ben adet tarihim geçti sanırken meğersem henüz gelmemiş bile :) Ama kanda pozitif çıktı .. Yani kısaca hiç bi belirti olmadı ama içimde bi his vardı diyebilirm :)

ben adet oldum ama hala nedense icimde bi his var gebeymisim gibi anlamadim gitti valla ilk defa boyle oldu adetm bittikten 10 gun sonra pembe jole gibi bir kan devamindada kahverengi akintim oldu kasiklarima kramp girer igne batar gibi agrisi oldu azaldi simdi ama yinede giriyor ara ara goguslerim siyahlasti ama yasim buyuyor diyemi acaba rengi baya koyulasti uclari dahil valla anlamadm ki ya

Merhaba;

Ben bugün gebelik testi yaptım, adetim sadece bir gün gecikmişti. Çift çizgi gördüm, gerçekten hamile miyimdir acaba? Son adet tarihim 8 Şubat bu arada :)

Merhaba;

Ben bugün gebelik testi yaptım, adetim sadece bir gün gecikmişti. Çift çizgi gördüm, gerçekten hamile miyimdir acaba? Son adet tarihim 8 Şubat bu arada :)
Hamilesiniz hayirli olsun..ayni seyrediyoruz sizinle..benimki 6 subatti son adet tarihim..bi gun gecince adet tarihini test ysptim..ikinci cizhi belli belirsiz gorunuyordu.sonra kan testinde cikti zaten..

merhaba kızlar; inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. benim de beta hcg 2246 cıktı. yarın tekrar vericem inşallah yükselme olur.

bende 6+1 oldum çok şükür bu gün kalp atışlarını duydum inanılmaz güzel bir duygu

Merhaba arkadaşlar,
Bende 28.02.2015 tarihinde hamile olduğumu inat ederek öğrendim. Öyle diyorum çünkü kendimi hamile hissetmeme rağmen uyguladığım idrar testleri (Ultra Erken olduğunu iddia edenler dahil) kan testinin bir önceki gecesi bile direkt negatif göstermişti. Reglim de iki gün gecikmişti. Eşim pek de inanmayarak kan testi için bana eşlik etti. 2 saat sonra internetten sonucu öğrenebileceğimi belirttiler. Söylenen 2 saati geçmişti,biraz heyecanlı biraz da pozitif çıkacağına inanmayarak telefondan laboratuvarın sitesine girdim ve karşımda 113 Beta Hcg değerini gördüm.Yaşadığım şoku anlatamam.. Ve ısrarla kan testini yapmama sebep Kadınlar Kulübüdür. Çünkü okuduklarım bana idrar testinin doğruyu göstermeyeceği konusunda aklıma kurt düşürdü. İyi ki de öyle olmuş :) Bende üye olmaya ve yaşadıklarımı diğer anne adaylarınla paylaşarak bir nebze de olsa yardımcı olmaya karar verdim. Bu arada SAT 02.02.2015 ve 5+1 'im. Geçen Cumartesi 5mmlik keseyi gördük,2 hafta sonra işallah kalp atışı ve kendisini göreceğiz. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmaya nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…