Kasiklarda ağrı benim ilk belirtimdi sonradan göğüslerimde hassasiyet oldu tabii herkeste farklıACİİLLLLLLL !!! kızlar gebe olanlar belirtilerini yazabilirmi lütfeeeennn
can belirtilerin nelerr? Hayirli olsun bu aradaSelam kızlar bende yeni katıldım aranıza:) Son adet tarihim 19 ocaktı 25 şubatta kanda beta HCG 121,9çıktı. Daha sonra doktora gittim geç yumurtlama olmuş dedi. Dün tekrar gittim doktora keseyi gördük içinde de minnacık embriyoyu haftaya kalp atışlarını duyuca İnşallah. Yani son adet tarihimi 28 ocak kabul ettik Allah izin verirse 4 kasım doğum :) Ancak 19 Nisan da bir yurtdışı olayımız var daha önceden almıştık biletimizi... 12. haftamıza denk gelecek nasip olursa Doktoruma sordum şuanda ki gibi seyrederse bir sıkıntı olmaz ama gezerken çok yorulma devamlı dinlenerek git dedi.. Ama gitmeden önce ki son gün kontrol edelim güzel seyrederse bir sıkıntı olmaz dedi.. Bende tedirginim iptal edebilirim hiç gözümde değil ama riskli değilse de gitmeyi istiyorum bakalım siz ne düşünürsünüz?
Teşekkür ederim:) Ben de hiç belirtili olmadı halen bulantı baş dönmesi filan yok, sadece çok nadir akşamüstleri uyku hali oldu başka bir şey olmadı. Yalnız 4. haftalarda belimde kasıklarımda aynen adet olacakmış gibi ağrı vardı hatta adet olacağım sandım olmadı hatta idrar testide yaptım negatif çıktı ama geç yumurtlama olduğundan haberim yok tabi ben adet tarihim geçti sanırken meğersem henüz gelmemiş bile :) Ama kanda pozitif çıktı .. Yani kısaca hiç bi belirti olmadı ama içimde bi his vardı diyebilirm :)can belirtilerin nelerr? Hayirli olsun bu arada
ben adet oldum ama hala nedense icimde bi his var gebeymisim gibi anlamadim gitti valla ilk defa boyle oldu adetm bittikten 10 gun sonra pembe jole gibi bir kan devamindada kahverengi akintim oldu kasiklarima kramp girer igne batar gibi agrisi oldu azaldi simdi ama yinede giriyor ara ara goguslerim siyahlasti ama yasim buyuyor diyemi acaba rengi baya koyulasti uclari dahil valla anlamadm ki yaTeşekkür ederim:) Ben de hiç belirtili olmadı halen bulantı baş dönmesi filan yok, sadece çok nadir akşamüstleri uyku hali oldu başka bir şey olmadı. Yalnız 4. haftalarda belimde kasıklarımda aynen adet olacakmış gibi ağrı vardı hatta adet olacağım sandım olmadı hatta idrar testide yaptım negatif çıktı ama geç yumurtlama olduğundan haberim yok tabi ben adet tarihim geçti sanırken meğersem henüz gelmemiş bile :) Ama kanda pozitif çıktı .. Yani kısaca hiç bi belirti olmadı ama içimde bi his vardı diyebilirm :)
Hamilesiniz hayirli olsun..ayni seyrediyoruz sizinle..benimki 6 subatti son adet tarihim..bi gun gecince adet tarihini test ysptim..ikinci cizhi belli belirsiz gorunuyordu.sonra kan testinde cikti zaten..Merhaba;
Ben bugün gebelik testi yaptım, adetim sadece bir gün gecikmişti. Çift çizgi gördüm, gerçekten hamile miyimdir acaba? Son adet tarihim 8 Şubat bu arada :)