2015 Kasım Anneleri

Ayy canim beni tarif etmissin ben asilamayla hamile kaldiim icin ignelerden falandir diye tahmin ediyordum ayin 9 da doktoruma gidince sorarim artik
Aynı durum bende de var dün gece karın ve kasık ağrısı uyutmadı bir süre ;( gece oluyor benim ağrım gündüz bir şey yok

fermante merahaba bende bugun keseyi gördüm ancak kalp atısı duyulamadıgı ıcın pazartesı tekrar gel eger duyamazsak kürtaj dedi:KK43:senın dr un 2 hafta sonra çağırmış benım dr um nıye 3 gun sonra cagırdı anlamadım :KK43: sen ne zaman duacaksın pekı kac haftalık olcaksın gıttıngınde ?

Bende bu cumartesi kalp atışlarını gördüm. Biraz kanamam da var, doktor 3 aya kadar sıkıntı değil dedi. İnanılmaz mide bulantısı çekiyorum. Doğru düzgün birşey yiyemiyorum. Midem bulanınca üç yudum soğuk süt içmemi tavsiye etmişti doktor , bazen işe yarıyor. Aklınızda bulunsun. Birde karından bakınca göremedi doktor kalp atışlarını, alttan bakınca gördü.Sizde de böyle olan var mı acaba
Bende geçen hafta doktora gittim karından görünmedi alttan bakınca bebişi gördük kalp atışınıda duyduk :-)

Slm arkadaslar 6 haftalik hamileyim fakat bulanti kusma bas donmesi aserme veya kokulara karsi duyarlilik gibi hic bir belirti yok bende benim gibi olan varmi yoksa allahtan bana ozel bir hamilelikmi:))

D
Slm arkadaslar 6 haftalik hamileyim fakat bulanti kusma bas donmesi aserme veya kokulara karsi duyarlilik gibi hic bir belirti yok bende benim gibi olan varmi yoksa allahtan bana ozel bir hamilelikmi:))
Doktora gidiyorsun değil mi ? Her hamilede bu belirtiler olacak diye bir zorunluluk yok içini ferah tut her şey yolunda

D
Doktora gidiyorsun değil mi ? Her hamilede bu belirtiler olacak diye bir zorunluluk yok içini ferah tut her şey yolunda
Sadece kese icin gittim ama biraz kafam karisti doktor bu kesenin arkasinda bir kese daha olabilir demisti persembe gunu kalp atisi icin cagirdi bu arada 6+2 haftaligim bakalim artik hayirlisi

Inşallah sen de görürsün minik kalp atışları çok garip bir his anlatılmaz yaşanır kesinlikle

ACİİLLLLLLL !!! kızlar gebe olanlar belirtilerini yazabilirmi lütfeeeennn:KK43:
Benm sadece goguslerm sisti ve hassaslasti o kadar canm bide adet gecikince suphelendm ayrica son 1 aydir inanilmaz bas agrilarim vardi suan 8 haftalik hamileyim

G
Benm sadece goguslerm sisti ve hassaslasti o kadar canm bide adet gecikince suphelendm ayrica son 1 aydir inanilmaz bas agrilarim vardi suan 8 haftalik hamileyim
göğüs ağrısı ve şişkinliği hemen başladı bende de vücut her şekilde hazırlıyor kendini

Hayır maaşallah hiç bulantım yok ,hamile kalmadan sabahları midem çok bulanırdı uzun süre kahvaltı etmediğimde şimdi ise hiç yok siz böyle yazdıkça sizin adınıza üzülüyorum ama bugünler de geçecek inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde sorunsuzca kucaklarımıza alıcaz meleklerimizi

Hayır maaşallah hiç bulantım yok ,hamile kalmadan sabahları midem çok bulanırdı uzun süre kahvaltı etmediğimde şimdi ise hiç yok siz böyle yazdıkça sizin adınıza üzülüyorum ama bugünler de geçecek inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde sorunsuzca kucaklarımıza alıcaz meleklerimizi
Benimde yok cok sukur unutuyorum bile hamileligimi :) sadece cok ac kaldgimda bulaniyo oda zaten normaldede oluyodu

Kızlar gebeliğimin 12. Haftasındayım ama bulantım aşırı arttı hiç bişey yiyemiyorum. Çubuk kraker midemi kötü yapıyor.

X