2015 Kasım Anneleri

Arkadaşlar merhaba' dün beklenen adet başlangıç tarihim di 11.03.2015. K aşıkları adet sancısı göğüslerine, dün sabah çok şeffaf pembe akinti geldi, ama o andan sonra kupkuru Bu sabah 12.02.2015te idrar testi yaptım negatif. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Maşallah canım,
hayırlı uğurlu olsun inşallah
ben hastaneyi aradım bana adet tarihi geçince 2 hafta sonra randevu veriyoruz dedi. şuan daha doktora gidemedim. çok merak ediyorum gittiğimde inşallah kalp atışını da duymuş olurum.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende kasım annesi olucam ama çok korkuyorum geçen sene mayıs ayında bebeğimin kalp atışı olmadığı için düşük yaptım çarşamba günü gebe olduğumu öğrendim hcg 1285 çıktı 4,5/5 haftalığa denk geliyor ben ocak 29 regl oldum şubat 11 yumurtlama yok dediler değerim yüksek geldi bana sizce nasıl

ACİİLLLLLLL !!! kızlar gebe olanlar belirtilerini yazabilirmi lütfeeeennn
Canım bende akşamları uyku hali kasıklarımda batmalar bel ağrısı şimdi ise göğüslerim şişti ve çok ağırıyorlar özellikle dokununca

ACİİLLLLLLL !!! kızlar gebe olanlar belirtilerini yazabilirmi lütfeeeennn

En önemli belirti adet gecikmesidir canım diğer hissedilen çoğu şey psikolojik olabiliyor çünkü. İstiyorsanız hamilesinizdir inşallah..

Merhaba benimde 2 gündür mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı ve sol bacağımda ağrı var reglime 4 gün var daha

Birkaç gün daha bekleyip testi tekrarlayın. Benim daha önceki hamileliğimde negatif çıkmıştı adetim geciktiği halde, daha sonra pozitif çıktı. Eğer birkaç gün daha bekleyip de yine negatif sonuç alırsanız bir doktora görünün.

maalesef bugun adetimn 5. gunu. adet oldum gecikmenin nedeni de antibiytkmiş, bu ay bir kez daha ovulasyn testi deneyeceğiz, olmazsa folikül takıbı ve çatlatma iğnesi dedi doktor. cvp verdiğiniz için çok teşekkr ederim.

Moralinizi yüksek tutun. Bana senin çocuğun olmaz demişlerdi, şimdi ikinciye hamileyim.
Çatlatma iğneleri vs. bende işe yaramamıştı o derece...

Moralinizi yüksek tutun. Bana senin çocuğun olmaz demişlerdi, şimdi ikinciye hamileyim.
Çatlatma iğneleri vs. bende işe yaramamıştı o derece...
moral verdiğiniz için çok teşekkr ederm ama elimde değil üzülmemek
34 yaşındayım herşeyimiz normal ama olmuyor, sizin hamilelik nasıl oldu?

moral verdiğiniz için çok teşekkr ederm ama elimde değil üzülmemek
34 yaşındayım herşeyimiz normal ama olmuyor, sizin hamilelik nasıl oldu?
Hiiiç üzülmeyin. Neden derseniz...Belki de hamile kalamamanızın nedeni sizin yüksek stres seviyenizdir.

Benim vücudum yumurta üretmiyordu, üretemiyordu yada. Bazen hiç olmuyordu yumurta, bazen de yarım kalıyordu gelişimi. Kimi zaman bir ayda çok sayıda yumurta üretiyordu bünye, ama hepsi birden yarım kalıyor ve kistlere dönüşüyordu.

Yumurtlama tedavisi önerdiler, başladık. Lakin benim bünye ilk iki ay onca iğneye ve ilaca rağmen yumurta üretmedi. Dozajı arttırdılar 3. ayda. Normalde o kadar ilaca en kötü bünyenin bile en az 7-8 yumurtası olması gerekirmiş. Bende bir tane oldu, o da döllenemedi.

Doktor aşırı ilaç yüklendiğimi, bir süre ara vermemizi ve daha sonra ne yapılabileceğine bakacağını söyledi. Çok ümidim yok dedi. Eve geldim, eşimle konuştum ve çocuk olayından vazgeçtik. En azından bir süreliğine...

Daha sonraki ayda ise mucizevi bir olay oldu, ve ben tamamen normal yollardan hamile kaldım. Doktor ise olayı, bizim vazgeçmemize ve stres yaratmamamıza bağladı. Stres altında yumurta döllenemiyormuş, döllense bile rahime tutunamıyormuş. Stres hormonal yapıyı bozuyormuş.

İşte böyle...Aynı durumda olan iki arkadaşım daha normal yollardan hamile kaldılar, bana duacılar :)
onlar da anladılar stresin ne derecede önemli olabildiğini, şimdi birinin 1 diğerinin 2 çocuğu var.

Son vakamız ise herşeyi normal olmasına rağmen hamile kalamayan arkadaştı, o da stres yönetimi ile hamile kaldı. Doğumuna 2 ay kaldı :)

Sadece rahatlayın ve kendinizi rahatlatıcı birşeyler yapın. bu olayı biraz kafadan silin. Sorun eminim çözülme yoluna girecektir en azından...
Sevgiler,

Yazınızı hüzünle okumaya başlarken umutla göz açıp kapayıncaya sonuna geldim,
Yaşadıklarınız bana umut oldu, hele hele ilaçlı bir tedaviyi kaldıramayacak maddi durumu ve alerjik astımlı bir bünyeye sahipken hormon ilaçları tüp bebek yöntemi denemeyi bile düşünemezken, sizin yazınız bana umut oldu,
Hayırlısıyla inşallah size güzel haberler vermek nasip olur, ve siz de gebelik süreci konusunda gözlemlerinizi bize aktarmış olursunuz.
Ve şunu anladım ki kontrol bizim elimizde değil eve gidince ilk işim ovulasyon testlerini ortadan kaldırmak olacak :)Yüzümde bir tebessüm ve iç ferahlığı yaşamama vesile olduğunuz için çok teşekkr ederim :)
Gülen ve güldüren kalbinizin evladınızla birlikte sağlıklı mutlu bir ömür geçirmeniz dileğimle.

Çok teşekkür ederim :) Size de Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah bu duyguyu..
İki yıl önce, bir arkadaşım başka bir arkadaşına benden bahsetmiş...Her türlü tedaviyi denemelerine rağmen bir türlü çocukları olmuyormuş o çiftin. Üstelik ne anne adayında, ne baba adayında bir sorun da bulamamış doktorlar.
Arkadaşımın evinde kalıyorlarmış, aniden gitmeleri gerektiği için anahtarı bana teslim edeceklermiş.
Kocasını çok önceden tanıyordum, karısı ile ilk kez karşılaşmıştım. İstanbul'a yine bebek ümidiyle gelmişler, yapılacak bir şey yok demişler ve Adana'ya döneceklermiş.
İnan ayaküstü konuştum kadınla, mevzuyu kısaca özetledim. Ağladı, acaba haklı olabilir misin dedi. Bir dene ne çıkar dedim...Eşi çok umutlandı benim hikayemi dinleyince...
Geçen hafta öğrendim, bir oğulları olmuş :) Tamamen normal yoldan, bana da ufak bir hediye yapmışlar :)

Aşağıdaki yazıyı okumanızı öneririm hepinize, linkini vereceğim ama şu kısmı bir okuyun önce:

KRONİK STRES BULGULARI

Uzun süre strese maruz kalmak ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Kronik stres vücuttaki tüm sistemlerin çalışmasını etkiler:
  1. Kan basıncını artırır.
  2. Immün sistemi (bağışıklık sistemini) baskılar, vücudun kendi dokularına karşı reaksiyon gösterdiği otoimmun hastalıklar denilen hastalıklar gelişebilir.
  3. Kalp krizi ve beyin kanaması riskini artırır.
  4. Kısırlığa yol açar.
  5. Egzama, sedef hastalığı gibi cilt hastalıklarının alevlenmesini artırır.
  6. Yaşlanmayı hızlandırır.
  7. Anxiete ve depresyona karşı kişiyi hassas hale getirir
Yazının tamamı için : http://bilheal.bilkent.edu.tr/aykonu/ay2012/anxiete/anxiete.htm

EVVET BENDE EXCİTE KATILIYORUM ONUN YAŞADIKLARINI BENDE YAŞADIM SON OLARAK BİZİ TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRDİLER O YÜZDEN ARTIK TÜP BEBEĞE G,DECEĞİM İÇİN TAKMIYORDUM HİÇ BİRŞEYİ REGL BEKLERKEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DÜNDE KESEYİ GÖRDÜK BİRDE BOL BOL DUA EDİN VE KESİNLİKLE STES YAPMAYIN DEMESİ KOLAY UYGULAMASI ZOR BENDE YAŞADIM AMA KENDİNİZE BİR UĞRAŞ BULUN

Bu ay ov. testlerini bıraktım, 2 günde bir deneme yapıyoruz. böyleleikle daha stressiz oluyor. hamile kalırsam ay sonunda foruma geri dönücem, yoksa bu gidişle daha da stres olacak. Ay sonunda güzel hayrlı hamilelik haberleriyle buluşmak üzere hoşcakalın hanımlar :) her şey gönlümüzce olsun :)

Mutlu haberlerinizi bekliyoruz :)

Merhaba arkadaşlar ben de kasım annesi olmayı ümit ediyorum. sat 27 ocak 6+6 da kalp atışlarını gördük ama duyamadık. Doktor bebeğin boyuna göre 5+6 haftalık olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir dedi. Önümüzdeki çarşamba günü kalp atışı için tekrar gidicez ama ben çok korkuyorum paylaşımlarınızı takip etmeye çalışıyorum ama işlerimin yoğunluğundan gündüz, yemekten kısa süre sonra da uyuduğum için akşam pek siteye giremiyorum. 4 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Belki de onun için daha çok korkuyorum. Aranızda benzer bir şey yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…