Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar sat a göre 7 doktorun kesenin durumuna göre söylediği 5 haftalık hamileyim henüz kalp atışını falan duyamadık 2 gündürde kahve bazen kırmızıya dönük lekenmelerim oluyo doktor progestan verdi olabilir dedi haftaya ctesi gel kalp atışlarını duyamazsak bi anormallik vardır dedi çok endişeleniyorum ilk gebeliğim etrafımda danışıp konuşabileceğim kimsede yok ne yapmalıyım bilmiyorum
Keske benim de uykum gelseydi ben surekli oguruyorum midem berbat durumda!arkadaşlar sizdeki belirtiler neler ben sürekli uyuyorum.
Ben az önce tekrar gittim dayanamayıp kese büyümüş gayet sağlıklı bir büyüme dedi ancak kalp atışını duymadan kesin bir şey söyleyemem kanamalarda olabiliyo dedi çalışmaya devam edeyimmi dinleneyimmi dedim normal hayatına devam et dedi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza sen kalp atışını duydun mu canımslm canım bende senle aynı durumdayım doktor bana bir hafta yat dinlen dedi sonada kontrole çağırdı
MerhabaArkadaşlar merhaba,
Bende 6 haftalık gebeyim. Bundan önce bazı talihsizlikler yaşadım. Kanaması olan arkadaşlara dikkat etmelerini öneririm. İsterseniz siz de günde yarım limonu sıkıp için, belki sizde de kan pıhtılaşması vardır. Çünkü bundan önce kaybettiğim bebeğimde benimde kanamalarım oldu biraz biraz, sonra 12,5 haftalıkken kistik higroma teşhisiyle aldırmak zorunda kaldım. Sonradan öğrendimki kanımda pıhtılaşma varmış. Şimdi aspirin ve iğne kullanıyorum.Hematoloğa gitmeden önce günde yarım limon içiyodum ve bana iyi geldiğini farketmiştim. Allah hepimize sağl salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Canım senin öğürmelerin ne zaman başladı bende bu gün 6 haftalık oldum son 3 ,4 gündür kuru kuru midem çok bulanıyor dahada ilerlermi acabaKeske benim de uykum gelseydi ben surekli oguruyorum midem berbat durumda!
Ben az önce tekrar gittim dayanamayıp kese büyümüş gayet sağlıklı bir büyüme dedi ancak kalp atışını duymadan kesin bir şey söyleyemem kanamalarda olabiliyo dedi çalışmaya devam edeyimmi dinleneyimmi dedim normal hayatına devam et dedi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza sen kalp atışını duydun mu canım
Benim kanama iyice arttı allahım hayırlısını versin hepimizeBen daha duymadım kalp atışını inşallah hayırlısiyla sağlıklı bebişlerimiz olur hepimizin
Cnm,büyük ihtimalle ilk gebelik olduğu için seni korumak istedi...kanaman yoksa korkacak da pek bişey yokKizlar bende araniza yeni katildim. 15 subat sat. Adet agrim olmasina ragmen bi turlu adet olmadim ve gunum hic aksamadi 16 martta eczaneden inanmayarak test yaptim pozitif cikinca sok oldum daha 4 aydir deniyoruz ve 6 aylik evliyim sukurler olsun allahima. Her neyse kan testi icin saglik ocagina gittim ve orada da ogrendim hamile oldugumu kesinlesti yani. Daha sonra 17 marttaki kan sonucuma gore beta hcg degerim 683.4 cikti. İki gun sonra kadin doguma gittim hersey normal dedi bpyutu 8.5 mm dedi . cinsel iliskiyi simdilik yasakliyorum dedi. Hersey normalse neden yasaklamis olabilir sizce . acaba bana bisi soylemek istemedi mi ultrasonda da gorundu bu arada kese
Nasıl oldun merak ettim inşallah iyisindirBenim kanama iyice arttı allahım hayırlısını versin hepimize