herkese çok teşekkürler ve tebrik ederım kendımle beraber en'leri
Birinci olduğumdan beri yolda yürüyemez oldum, halk üzerime koşuyo yahuşöhreti taşımak zor derlerdide inanmazdım
Rica ederim AblacımOooy birincilerimizi ve en çokda 1. anneyi tebrik ederim:).Veee bu başlığa emekleri geçen en çok Nevreste ye pinke olmak üzere herkeslere tşk ederim:)
3 kategoride 1. Olmusumm
oy veren elleriniz dert görmesin minnoslarrrr hepinize burdan kocamannn kokulu öpücüklerrrr.
En komik üye
En güzel avatar (vahsi cazibeme karşı koyamayacaginizi biliyordum)
Veeeee yılın üyesi
@derman @HanimKelesimiGetir @E-brulim @kulitta @akidem @hazal87 @yamukprenses @picama @bibibella @Akasya @DoLL_ @1Sen @msg38 @_asmunikal_ @millan @tunaloj @Efser @azerinnn @dreamy07themis1990 @HAbibte @_meLinDa_ @cimcimegfb @efecikim @esmerm91 @asivemai @BlueDaisy @06crazyim06 @desperateone @Eses07 @FusRam @Be_Ni_1012 @PembeLokum @hayatbenibastanyarat @Dombik @tatlibikiz @Anti Depresan @ChAneL81 @Vatanseverr @sapsik58 @TugbaHamza @Papatya gelini @kkrizantem @shapes @nazarnur @denissineb @fhme @Jessey @toprakkahve defnemahsarglu @lisaa-89 @hasatvakti
@HanimKelesimiGetir @soocute @haksever @cesmi_naz @yamukprenses @yasakhayalNevreste @1Sen @miskamber @Saksi_Degilim_Ben @Efser @Margarikotin @eylul2807 @Ausencia @HAbibte @NickimTam13Harf @rofleli_kedi @_meLinDa_ @cimcimegfb @esmerm91 @BlueDaisy @ariyana @desperateone @revanche @PembeLokum @Dombik @Kakao ve Ben @tatlibikiz @Atart @FashionStil @TugbaHamza @kkrizantem @-izabel- @toprakkahve @Tessa_
@cesmi_naz @elif190 @picama @bibibellaNevreste @kalinkaselin @msg38 @_VUSLAT_ @Efser @BayilanBayilana @Margarikotin @FallenAngel @Ausencia @nomunomuchua @nehirnil111 @Bukrem @Filozof_Prenses @_meLinDa_ @evlaefe @esmerm91 @asivemai @Sweetdimple @zmfaze @Eses07 @dayanamicam konuscam @pinkstrap @PembeLokum @Kakao ve Ben @tatlibikiz @lamelifAmine @Atart @Anti Depresan [USER=621153]@prensess38 @PabucumunNicki @FashionStil @sessizsokak @Vatanseverr @_haymeana_ @-jelibon- @toprakkahve @lisaa-89[/USER]
Tamam dört gözle bekliyorum
Abla kategorisini kaptın zaten depresyondayım
Demek sizi Abla gibi görüyorlarAbla kategorisine aday gösterildim depresyondayım
Teşekkür ederimmmHeyecanımdan yorumu düz olarak yazmısımEnHarbiKız tebrik ederim tatlııımmm :))) ayrıca etiket için teşekkür ederim seviliyorsun :))
Hahaha yaşayarak öğrendimHer sene soylerim, şöhret atesten gomlek, guzellik başa bela bebegim hahhha
Herkese mutlu seneler
Neden bu sene teknoloji duskunu ve oyun kurdu bolumleri yoktu ablaSenin oyunu çıkarttığımızda yine sen ''En paylaşımcı'' oluyorsunTebrikler
Kategorilere uygun aday olamdığı için onlar çıkartıldıNeden bu sene teknoloji duskunu ve oyun kurdu bolumleri yoktu ablayapilmis oylama haberim bile yoktu
Artik eskisi kadar giremiyorum abla kacirmisim gozden neyse herkesi tebrik ederim :)Kategorilere uygun aday olamdığı için onlar çıkartıldı
Canım konu 1 aydan fazla kaldıAz çok bilirsin her yıl yapılıyor Bu bölüme keşke baksaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?