Nevreste hiçbir boşluğu da kaçırmıyorsunYemek yarışmasına katılacak mısın
Önümüzdeki hafta yeni kategoriye başlıyoruz
Yöresel yemekler olabilir
Yemek yarışmasına katılacak mısın
Önümüzdeki hafta yeni kategoriye başlıyoruz
Yöresel yemekler olabilir
En marifetliye aday olmak istiyorNevreste hiçbir boşluğu da kaçırmıyorsun
Bize izmir köfte yapsan olmaz mıTamam canım katılıcam..dolapta tiftilmis haslanmıs tavugum hazır..izmir bornova yoresine ozel tavuklu sandvicimi yine yaparım, madem bu kadar yogun istek var, ugrasıcaz artık biraz hayranlarımız icin
Yok zaten burayı iki kelam yazıp bırakmamAblacım rica ederim
Yorumlarını bekliyoruz
Oku da gör Med hanım
baksana tavuklu sandviç yapıcam diyor,tamam kapıdan sağ bacağı attırdın,sol bacağıda itekledinmi tamamdır bu işEn marifetliye aday olmak istiyorYarışmadan başlamak gerekiyor. Sonra yemek tariflerinde bir konu patlattı mı tamamdır
Tamam dört gözle bekliyorumYok zaten burayı iki kelam yazıp bırakmamonca insan desteklemiş, aday göstermiş sağolsunlar, öyle kuru kuru bir cümle yazıp çekilmem, destekleyenlerime yaraşır bir yorum yazmam boynumun borcu
Şimdilik bir öpüp işlerime döneyim
_MedceziR_ beni aylarca rehin alsan cımbız severler seni siteye sokmaz
Bugün Mune Mune demişler, yoktumbir geldim Mune'li bildirimler dolmuş, ben bu kadınları seviyorum
Onun tavuklu sandviç meşhur bilmiyor musunbaksana tavuklu sandaviç yapıcam diyor,tamam kapıdan sağ bacağı attırdın,sol bacağıda itekledinmi tamamdır bu iş
Aynen ya hayran kitlesi var bildiğin ablamın. Hemde cımbızına rağmenOna hayran olmayan var mı
Gururumuzsun harbikiz3 kategoride 1. Olmusumm
oy veren elleriniz dert görmesin minnoslarrrr hepinize burdan kocamannn kokulu öpücüklerrrr.
En komik üye
En güzel avatar (vahsi cazibeme karşı koyamayacaginizi biliyordum)
Veeeee yılın üyesi
@derman @HanimKelesimiGetir @E-brulim @kulitta @akidem @hazal87yamukprenses @picama @bibibella @Akasya @DoLL_ @1Sen @msg38 @_asmunikal_ @millan @tunaloj @Efser @azerinnn @dreamy07 @themis1990 @HAbibte @_meLinDa_ @cimcimegfb @efecikim @esmerm91 @asivemai @BlueDaisy @06crazyim06 @desperateone @Eses07 @FusRam @Be_Ni_1012 @PembeLokum @hayatbenibastanyarat @Dombik @tatlibikiz @Anti Depresan @ChAneL81 @Vatanseverr sapsik58 @TugbaHamza @Papatya gelini @kkrizantem @shapes @nazarnur @denissineb @fhme @Jessey @toprakkahve @defnemahsarglu @lisaa-89 @hasatvakti
@HanimKelesimiGetir @soocute @haksever @cesmi_nazyamukprenses @yasakhayal Nevreste @1Sen @miskamber @Saksi_Degilim_Ben @Efser @Margarikotin @eylul2807 @Ausencia @HAbibte @NickimTam13Harf @rofleli_kedi @_meLinDa_ @cimcimegfb @esmerm91 @BlueDaisy @ariyana @desperateone @revanche @PembeLokum @Dombik @Kakao ve Ben @tatlibikiz @Atart @FashionStil @TugbaHamza @kkrizantem @-izabel- @toprakkahve @Tessa_
@cesmi_naz @elif190 @picama @bibibellaNevreste @kalinkaselin @msg38 @_VUSLAT_ @Efser @BayilanBayilana @Margarikotin @FallenAngel @Ausencia @nomunomuchua @nehirnil111 @Bukrem @Filozof_Prenses @_meLinDa_ @evlaefe @esmerm91 @asivemai @Sweetdimple @zmfaze @Eses07 @dayanamicam konuscam @pinkstrap @PembeLokum @Kakao ve Ben @tatlibikiz @lamelifAmine @Atart @Anti Depresan [USER=621153]@prensess38 @PabucumunNicki @FashionStil @sessizsokak @Vatanseverr @_haymeana_ @-jelibon- @toprakkahve @lisaa-89[/USER]
Gururumuzsun harbikiz
profil resmindeki cazibeli bakislarin yeter be.
Her gordugumde hormonlarim oyuna getiriyor
'Ne kadarda icinde hem erkek hemde kadin barindiran bi karizma Allahim" diyorum.
Bize izmir köfte yapsan olmaz mı
Yok zaten burayı iki kelam yazıp bırakmamonca insan desteklemiş, aday göstermiş sağolsunlar, öyle kuru kuru bir cümle yazıp çekilmem, destekleyenlerime yaraşır bir yorum yazmam boynumun borcu
Şimdilik bir öpüp işlerime döneyim
_MedceziR_ beni aylarca rehin alsan cımbız severler seni siteye sokmaz
Bugün Mune Mune demişler, yoktumbir geldim Mune'li bildirimler dolmuş, ben bu kadınları seviyorum
Tamam anlaştıkBence olur..tansasta satılıyor, alır yapabilirim
Ben de ölü taklidi yapcam zaten senle beraber, kimse anlamaz benim kacırdıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?