3 kategoride 1. Olmusumm
oy veren elleriniz dert görmesin minnoslarrrr hepinize burdan kocamannn kokulu öpücüklerrrr.
En komik üye
En güzel avatar (vahsi cazibeme karşı koyamayacaginizi biliyordum)
Veeeee yılın üyesi
derman HanimKelesimiGetir E-brulim @kulittaakidem @hazal87 yamukprenses @picama Bibibella Akasya DoLL_ 1Sen @msg38 @_asmunikal @_millan tunaloj Efser @azerinnn dreamy07 themis1990 HAbibte _meLinDa_ cimcimegfb E efecikim esmerm91 asivemai BlueDaisy 0 06crazyim06 @desperateone Eses07 FusRam B Be_Ni_1012 PembeLokum @hayatbenibastanyarat @Dombik tatlibikiz Anti Depresan C ChAneL81 Vatanseverr sapsik58 @TugbaHamza @Papatya gelini kkrizantem @shapes nazarnur @denissineb fhme Jessey @toprakkahve defnemahsarglu @lisaa-89 Hasatvakti
HanimKelesimiGetir @soocute haksever @cesmi_naz yamukprenses Y yasakhayal Nevreste 1Sen @miskamber Saksi_Degilim_Ben Efser @Margarikotin eylul2807 Ausencia HAbibte @NickimTam13Harf rofleli_kedi _meLinDa_ cimcimegfb esmerm91 BlueDaisy ariyana @desperateone R revanche PembeLokum @Dombik Kakao ve Ben tatlibikiz Atart FashionStil @oglumvekizimkalbim @TugbaHamza kkrizantem @-izabel- @toprakkahve Tessa_
@cesmi_naz @elif190 @picamaBibibella Nevreste kalinkaselin @msg38 @_VUSLAT_ Efser @BayilanBayilana @Margarikotin FallenAngel Ausencia nomunomuchua nehirnil111 @Bukrem @Filozof_Prenses _meLinDa_ evlaefe esmerm91 asivemai Sweetdimple zmfaze Eses07 D dayanamicam konuscam pinkstrap PembeLokum Kakao ve Ben tatlibikiz L lamelifAmine Atart @anti Depresan @prensess38 @Pabucumun Nicki FashionStil @sessizsokak Vatanseverr @_haymeana_ @-jelibon- @toprakkahve @lisaa-89
Senin oyunu çıkarttığımızda yine sen ''En paylaşımcı'' oluyorsunya ama ben kendime oy vermiştim paylaşımcıda ayın 30 da değiştireyim diyodum bugun mü belli olcaktı, ne bileyim çok utandım şimdi, neyse
teşekkürler arkadaşlar hepinize
Senin oyunu çıkarttığımızda yine sen ''En paylaşımcı'' oluyorsunTebrikler
Ben madalyaları toplamışım, En'ler yarışması ve sonuçları için birşeyler yazacağım ama önce sitedeki işlerimi halledeyim
Bu arada sana vepinkstrap 'a emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim Nevreste
Ablacım rica ederimBen madalyaları toplamışım, En'ler yarışması ve sonuçları için birşeyler yazacağım ama önce sitedeki işlerimi halledeyim
Teşekkür ederim canımteşekkür ederim canım ben de seni ve tüm enleri teprik ederim
Ben madalyaları toplamışım, En'ler yarışması ve sonuçları için birşeyler yazacağım ama önce sitedeki işlerimi halledeyim
EvetNoldu kızzz bibişkooo bi cekememezlik sezdim sankim
Yemek yarışmasına katılacak mısınDur ben yazim senin yerine..gelecek sene sen katılama diye seni kacırıp 1 ay esir edicem ve en marifetli ascı dahil tum kategorilere ben yerlesicem
TisikkirlerrrEvettebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?