2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Medicalpark bence doğum için seçilesi değil Dr gece doğum olsa gelecekmisiniz sorusunu bizim gelemediğimiz durumlarda icapcılar bakar diyerek geçiştirebiliyor ben medicalpark bu Yüzden 7. Ayımda bıraktım Ahmet güler E gidiyorum ve şimdiki Dr Um ölüm Hariç her koşulda yanınızdayım diyebilecek kadar naif ve ücrette medicalden daha uygun ki ben para düşünmeden hareket etmiştim
Sizin doktorunuz Çınarlı Hastanesi'nin hekimiDeğilimi benim bi arkadaşım Çınarlı hastanesinde yıllarca ebelik yaptı oda tavsiye etmişti sizin doktorunuzu ve ordaki birkaç hekimi ben bi denemek istedim medikali
Bakalım haftaya iyice netleşirim herhalde siz 7 ay iyi sabret misiniz Hakkımızda Hayırlısı olur inşallah

Ahmet güler Çınarlı ya da kent hastanesinde doğum yaptırıyor Alsancak'taki özel muayenesinde kontrolleri gerçekleştiriyor medicalde 70 liraya muayene oluyordum 2 -3 haftada tekrar Ücret ödüyordum 120 tl ödüyorum 1 ay muayeneye para ödemiyorum doğumda Çınarlı ekibi iyi olduğu için Seçtim çünkü sağlık Çalışanları bile anestezi uzmanlarını ve doğum ekibini çok övdü cınarlıyı tercih eden tanıdıklarım da aynı şekilde doğum ücreti de 1700 tl Medicalpark 2900 -3200 doğjm paketine göre fiyat çıkarmıştı ben Ahmet bey Le daha önce tanımadığıma çok pişmanım

Belirtmek istiyorum Ahmet güler i doğum fotoğrafçısı songül Turgut hanım önermişti sonuçta doğum anında tanık kendisi ve bit çok hekimle yaşıyor bu anı ben memnunum doktorumdan iyi ki songül Hanımı be Ahmet beyi tanıdım

7 Mayıs ta Bornova şifa Hastanesi nde normal doğum yaptım. Dr um Yard.doc.sultan buğday uzmanliginin yaninda her hamile kadinin aradigi gibi anlayışlı güleryüzlü sıcak ve muhteşem bir insan. Hastaneye zaten soyleyecek soz yok.odalar kocaman banyo tertemiz ve hersey yepyeni. Doğum sonrası mis gibi banyomu da yaptım. Bir gece doğum öncesi bir gecede sonrası kaldık. Gece ve gündüz tüm ebe, hemşire, temizlik görevlisi vs hepsi ilgili güleryüzlü kibar. Çok memnun kkaldım herseyden. Mahremiyetede cok onem veriyorlar.dr lar hemsireler bile kapinizi calmadan odaya girmiyor.sezaryene gercekten gerekmedikce yada tabi siz istemedikce yonlendirilme korkusu yasamiyorsunuz.herkes motive ediyor.Gözünüz kapalı gidebilirsiniz zaten bir kez sultan hanima muayeneye gidin aradigim Dr dersiniz. Benim 3.dr um du :) normal doğum 1200, sezaryen 1500 tl
Üniversite hastanesi olduğu için Dr lar cogunlukla doçent.yenidogan yogun bakım unitesi var. Yine hamile olsam hiç düşünmeden Bornova Şifa ya giderim.

bende geçen hafta çınarlı hastanesi dr. reşat bozoklar'a gittim. 21 haftalık hamileyim ve doktordan çok memnun kaldım. denemek için gittim ama sanırım artık oraya devam edeceğim. doktor o kadar ilgiliydi ki herşeyi birer birer anlattı. size soracak soru bırakmadı diyebilirim. tavsiye üzerine gittim bende şimdi gönül rahatlığı ile tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar ben reşat beye gidiyorum fakat kafamda soru işaretleri kalıyor maalesef, karataşta Ümran özer.i tavsiye eder misiniz? kafam o kadar karıştıki bir türlü doğrusunu bulamadıgım için çok üzgünüm. iyi dr. olsa pahalı oluyor, uygun desem başka birşey çıkıyor çok bunaldım lütfen yardımcı olur musunuz? karataşta doğum yapacak arkadaşlar fiyat bilgisini öğrenebilir miyim?

merhaba arkadaşlar ben reşat beye gidiyorum fakat kafamda soru işaretleri kalıyor maalesef, karataşta Ümran özer.i tavsiye eder misiniz? kafam o kadar karıştıki bir türlü doğrusunu bulamadıgım için çok üzgünüm. iyi dr. olsa pahalı oluyor, uygun desem başka birşey çıkıyor çok bunaldım lütfen yardımcı olur musunuz? karataşta doğum yapacak arkadaşlar fiyat bilgisini öğrenebilir miyim?
Siz niye memnun kalmadınız reşat beyden ?

Ben karatasta ahmet kilyara gidiyorum.. gayet memnunum... dogum ucreti 1200 tl(normal, sezeryan farketmiyor)

şimdi baktım ama Ahmet kılyar diye göremedim, özel muayenehanesi mi var acaba? ücreti ne kadar acaba muayenenin?
Ahmet bey yarim gun hastanede oluyor, oglene kadar... ogleden sonra kendi muayenehanesine geciyor.. yarim gun orada oldugu icin hastanenin sitesinde yok ama önceden vardi.. ben hamileligimin basindan beri kendisinin takibi altindayim ve memnunum... hastanenin muayene ucreti 40 tl..

kızlar haftasonu çınarlıdan doğum ücretlerini öğrendim, 1550TL sadece nakit sezaryan yada normal farketmez dediler, ordan çıkıp karataşa gittik eşimle 1.200TL did orası da ikisiin de odalarını gezdik temizlik olarak iki hastanede iyi. kararsız kaldım kafam karıştı :s

Kızlar Allah mecbur etmesin ama doğum yapacağınız hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi olup olmadığını mutlaka öğrenin. Şayet küvez gerekirse ve hastanenizde yoksa devlet hastanesine sevk ediyorlar. Minicik bebeğiniz ambulansla sizsiz nakil oluyor falan.. :cry:

Ben Ahmet Kılyar'ın muayenehanesine gittim. Tavsiye üzerine gitmiştik. İçeri girer girmez şok olduk. Bekleme odasında oturacak yer yoktu tıklım tıklım insan içerisi havasız. Randevu ile çalışılan bir yerde böyle bir ortam ilk kez gördük. Sekreter yerinde yoktu. Çıktık aşağı indik sokakta bekledik biraz. Sonra eşim telefonla aradı. 15dk sonra randevumuz olduğunu içeride bekleyen o kadar insan varken bizi nasıl randevu saatinde alacaklarını sordu. Sekreter vaktinde alırız gelin diye cevap vermiş. Tekrar çıktık yukarı. Tam 40 dk. bekledik.

İçeri girdiğimizde doktor telefonla konuşuyordu. Konuşma bittikten sonra kusura bakmayın acil bir ameliyat çıktı onunla ilgili görüşüyordum dedi. Dosyamı verdim daha önce yapılan tahlillere, hastane epikrizine şöyle bir göz attı. Benim hipotroidim var söylememe rağmen bununla ilgili yapılan tahlillerin güncelliğini, rutinini hiç sormadı. Ki hamilelikte troid çok önemli

Üstteki postu yazarken yanlışlıkla göndere bastım. Sonra düzenle kısmından çok ayrıntılı bir şekilde yazdım yazacaklarımı ama yenilemedi, gönderemedim. Şimdi tekrar yazmaya çalışıcam.

kısaca şunu söyliycem toplam 15 dk içeride kalmadık! Bunun 4 dk sı ultrason. Hızlı hızlı baktı. Çıkınca farkettik boyunu ve kilosunu bile söylemediğini. Ekran açısı çok kötüydü karşıda da ikinci bir ekran olmadığı için ben bebeğimi doğru düzgün göremedim. 20 gündür bebeğimi görmek için gün saymıştım. İçerde herşey bu kadar saçma olunca biz kitlendik hiç bir şey söyleyemedik. Çıkınca moralim öyle bozuldu ki sinirden oturdum ağlamaya başladım. Acil bir ameliyat olabilir. Ama bunu bize anlatıp randevuyu erteleyip ertelememek istediğimizi sorabilirdi ya da şimdi hızlıca bir bakalım ama yarın gelin ayrıntılı bir şekilde görelim diyebilirdi.
Hiç tavsiye etmiyorum.
Ticaret mantığıyla çalışan, sözde randevu verip insanları içeri tıkıştırıp bekleten sonra da ne kadar kısa sürede bakarsam o kadar çok kişi muayene ederim, o kadar da kazanırım hesapları güden hiç bir yere gidilmemeli. Bu mantığa sahip insanlara da ben asla güvenmiyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar acil yardım lütfen :KK43: yarın karataşa randevu almıştım ümran hanıma ama hastaneden aradılar ümran hanım hafta içi çalışıyor karısıklık olmuş dediler bende çalıştıgım için arzu akar.a aldım randevuyu , sonra dr.u araştırmak için nette bakınırken face.ten hastane hakkında yapılan yorumları okudum. nst.ye ayrı para alıyorlarmış, personel ilgisizmiş, para tuzağıymış, biri doğumunu yazmış dehşete düştüm korktum ve çok büyük hayal kırıklığı oldu. hastaneyi aradım ve nst.ye ve tahlillere ücret alıyomusunuz diye zar zor nst.nin 20TL oldugunu öğrendim ve bazı tahlillerden alıyoruz cevabını aldım. yakın zamanda karataşta doğum yapanlar bilgi verebilir mi? gerçekten de 40tl muayene ücreti dışında herşeye para mı alıyorlar?

X