2015 Haziran bebek isimleri

Benim henüz cinsiyet belli değil ama İsim konusunda karar vermek çok çok zor aklımda erkek bulut kız lina var ama yine de tam sinmiyor içime.

Bizimde brlli deil henuz ama babamiz tutturmus Alperen annemizde Talha :)) buyuk ihtimal alperen talha olacak melegimizin ismi

Cinsiyeti belli oldu on üç haftalik ama kafam çok karışık okadar çok yanılan doktor varki bu arada gerçekten erkekse ismi ömür

Ben hala isime karar veremedim:KK43: Bugün Ebrar ismini gördüm bi yerde.
Anlamı: 1.Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Altı hayır sahibi; Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin.
Anlamı çok güzelmiş ama söylenişi kaba geldi kulağıma. Hem anlamı güzel hem söylenişi güzel bir erkek ismi yok mudur???o_O

Mrb lar ALLAH IN izniyle bnmde bir kızm olucak ismini liya koymak istiyoruz sizce nasıl kararszm

1,5 ay sonra doğcak bebeğimiz için ikinci bir isim arıyoruz, yardımcı olur musunuz? soy isim ünlü ikinci isim kerem olacak nasipse. alternatifleri sunuyorum "ahmet kerem ünlü" "mehmet kerem ünlü" "muhammet kerem ünlü" favori isminizi gerekçesiyle birlikte yazar mısınızı? ilginiz için şimdiden teşekkürler...

X