2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar

Sağol canım. Yok hafif ağrılarım ama ister istemez endişe ediyorum. Transferde muayene de doktor rahim kalınlığını da rahimi de iyi gördü. Hatta transfer beklediğimden iyi dedi. Tabi yine kısmet olacağı varsa olur.
İnşallah senin sonuçta sorunsuz çıkar Allah bize çocuklarımıza kavuşmayı nasip eder, inşallah.

Amin canım. Ben de kendi doktorumu aradım o doktor sacmalamış, endometrium ince olsa biz transfer yapar mıyız hiç dedi. Sonucun gayet güzel gözün aydın dedi. Ama ben rahat olamıyorum bir türlü. Bu doktor da çok emin konuştu çünkü. Kesinlikle normal gebelik değil değerlerin yükselmeyecek dedi.
görelim mevlam neyler. Neylerse güzel eyler.

Sakın sıkma canını. inan o bebek bizim moralimizle bizim gücümüzle tutunacak. Sen bebeğine inan güven inşallah Allah ayırmayacak. Hayırlı bir evlat verecek sana. Güzel haberlerini bekliyorum canım.

Kızlar obegımde iğneden nokta seklınde farklı yerlerde 3-4 kan topu olustu...ben gıbı...yanlışmı yapııyo ıgneler acaba???

Canım bende bir kere oldu bu hemen hemşireme sordum. Vurduğun yerde damar olduğu için damar çatlaması olmuştur geçer endişe etme dedi. Morluk dışında zararı yok demiştir. Şimdi geçti bir şeyim yok.
Kötü olan yerin biraz daha sağından yap derim.

Canım Allah sağlıkla evladına kavuştursun. Bu kadar zıt görüşler olmasına şaşırdım. Inşallah her şey yolunda ilerler.

Arkadaşlar haftaya Ankara'ya gitmemiz gerek. Yolculuk için ne düşünüyorsunuz? 6 saat sürüyor yol, eşim arkada yatarsın dedi bilemedim şimdi...
Canım transfer sonrası bile yolculuk veriyorlar benim bildiğim sakıncası yok.. Sadece 1 kere mola vereceğinize 2 - 3 kere mola verirsiniz olur biter..

Arkadaşlar bugün transferin 7. Günü. Ama nedense moral man olmamış gibi hissediyorum ve cok üzülüyorum.Bunda geçen yilki denememde Bebeğimi 11. Haftasında kaybetmiş olmanın etkisi büyük sanırım. Kendimi moral açısından güçlü tutmaya calis sam da olmuyor. Nolur bana ve tüm gün sayan kardeşlerime dua edelim şu mübarek günlerde. ..

Herşeyden önce pozitif düşünmek moral önemli bence. Hayırlı düşün, hayırlısı olsun demek gerek arkadaşım. Kalbini ferah tut ve olumlu mesajlar gönder bebeğine...

Arkadaşlar haftaya Ankara'ya gitmemiz gerek. Yolculuk için ne düşünüyorsunuz? 6 saat sürüyor yol, eşim arkada yatarsın dedi bilemedim şimdi...

Ben sormuştum, tatile gitme durumu vardı ki gitmedim, Dr sorun yok demişti. Bence de kan dolaşımı için sık mola verip biraz yürüyerek sorunu çözebilirsiniz

Herkese iyi akşamlar buğün adet ağrısıyla kalktım, sonra öğlene doğru geçti, kalçamın tan üstü ağrımaya başladı akşamda kullandığım jelle birlikte kahve rengi beyaz tortular geldi bu arada buğün 6. Gün yaşayan arkadaşlar var mı

Arkadaşlar değerım 3300 paArtrsi 1670 ıdı yanı artısım gayet ıyı .ama hala kesin bir sekılde evet keseyı gordum hamılesın demıyor doktor doktordanmı makınedenmi bendenmı kaynaklanıyor bılemıyorum ama neden doktor hala kesın konusmuyor anlamıs degılım. Rahımde 3.5 mm lık bır sey var ama sadece kese olabılır dıyor evet kesedır demıyor , sol yumurtalıgımda sımdı bır sey yok mesela heralde o gunki goruntuden oldu bılmıorum , cuma bır daha cagırdı , eger gene emın olamazsa kendı tüp bebek doktoruma gıdıcem, ama dıs gebelık ıhtımalını bıraz azalttı , hem rahım kalınlıgın guzel dıs gebelıkte ınce olur dedı ,benım ıs gene cumaya kaldı kızlar gene streslı 2 gün , ama daha rahatım bıraz daha sakınım bugunden sonra, reyyan87 senıde tebrik ederım canım kalp atıslarınıda bır an once duy ınsallah

Süper bir haber bence stres yapıp üzme kendini canım

Iyi akşamlar canım, neden kendi tüp bebek doktoruna öncelikle gitmiyorsun?

Artısına çok sevindim, inşallah sadece Dr. Pimpirikliğidir canım. Allah tamamına erdirsin kaç gündür endişeliydin.

bak kendi doktorun ne güzel demiş ben oğluma hamileyken 125 çıkmıştı ve yaklaşık 10 gün sonra keseyi gördüm canım şimdi moral en önemli şey sakın canını sıkma münkünse biraz zaman geçince ya kendi doktoruna git yada başka iyi bir doktora git saçma saçma konuşmuş diğeri...

büyük ihitmalle vururken yanlış yer gelmiş göbeğinizi biraz sıkın ve et yukarı geliyor ya kıskaç yapınca ben öyle yapmıştım hemşire yada dr bilgi verin geçmiş olsun olmazsa sağlık ocagı yada acilde yaptırın iğneyi
Kızlar obegımde iğneden nokta seklınde farklı yerlerde 3-4 kan topu olustu...ben gıbı...yanlışmı yapııyo ıgneler acaba???
oy rabbim korktuğunu yaşatmasın hayırla önce gebe ol sonra anne ol canım...
canım çok aklına sinmediyse ben olsam devlete giderdim ordaki dr kar amacı gütmüyor git bir görün bakalım ne diyecek allahın izni ile önce keseyi sonra kalbi duyacaksın ferah tut içini

Ay Allahım sen büyüksün rabbiiiim :) gün gelsin de bugünleri hatırlayıp gülelim inşallah canım yaaa... İnan senin adına çok sevindim 41 kere maşallah subhanallah... Devamı gelcek bu güZel haberlerin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…