- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.101
- 333
- Konu Sahibi mormenekse0101
-
- #1.361
Bende de oldu canım ve hala ağrılarım oluyor. Özellikle gaz çok oldu. Ben OHSS olmuşum bugün doktor öyle söyledi. Herhalde hafif düzey OHSS dir çünkü ağrıdan başka şikayetim yok. Gebelik testim de 10. Gün 127 çıktı. Bu durum tutunmaya engel değil yani. Ama endometrium ince normal gebelik değil dedi doktor. Iki gün sonraki testi bekliyorum bakalım. Tabii bu bana özel bir durum. Sen ağrıların artarsa mide bulantısı ve kusma yaşarsan doktora git. Hafif seyrederse önemli değil.
Amin canım. Ben de kendi doktorumu aradım o doktor sacmalamış, endometrium ince olsa biz transfer yapar mıyız hiç dedi. Sonucun gayet güzel gözün aydın dedi. Ama ben rahat olamıyorum bir türlü. Bu doktor da çok emin konuştu çünkü. Kesinlikle normal gebelik değil değerlerin yükselmeyecek dedi.Sağol canım. Yok hafif ağrılarım ama ister istemez endişe ediyorum. Transferde muayene de doktor rahim kalınlığını da rahimi de iyi gördü. Hatta transfer beklediğimden iyi dedi. Tabi yine kısmet olacağı varsa olur.
İnşallah senin sonuçta sorunsuz çıkar Allah bize çocuklarımıza kavuşmayı nasip eder, inşallah.
Sakın sıkma canını. inan o bebek bizim moralimizle bizim gücümüzle tutunacak. Sen bebeğine inan güven inşallah Allah ayırmayacak. Hayırlı bir evlat verecek sana. Güzel haberlerini bekliyorum canım.Amin canım. Ben de kendi doktorumu aradım o doktor sacmalamış, endometrium ince olsa biz transfer yapar mıyız hiç dedi. Sonucun gayet güzel gözün aydın dedi. Ama ben rahat olamıyorum bir türlü. Bu doktor da çok emin konuştu çünkü. Kesinlikle normal gebelik değil değerlerin yükselmeyecek dedi.
görelim mevlam neyler. Neylerse güzel eyler.
Kızlar obegımde iğneden nokta seklınde farklı yerlerde 3-4 kan topu olustu...ben gıbı...yanlışmı yapııyo ıgneler acaba???
Amin canım. Ben de kendi doktorumu aradım o doktor sacmalamış, endometrium ince olsa biz transfer yapar mıyız hiç dedi. Sonucun gayet güzel gözün aydın dedi. Ama ben rahat olamıyorum bir türlü. Bu doktor da çok emin konuştu çünkü. Kesinlikle normal gebelik değil değerlerin yükselmeyecek dedi.
Canım transfer sonrası bile yolculuk veriyorlar benim bildiğim sakıncası yok.. Sadece 1 kere mola vereceğinize 2 - 3 kere mola verirsiniz olur biter..Arkadaşlar haftaya Ankara'ya gitmemiz gerek. Yolculuk için ne düşünüyorsunuz? 6 saat sürüyor yol, eşim arkada yatarsın dedi bilemedim şimdi...
Bi de dr danış tabi :)Arkadaşlar haftaya Ankara'ya gitmemiz gerek. Yolculuk için ne düşünüyorsunuz? 6 saat sürüyor yol, eşim arkada yatarsın dedi bilemedim şimdi...
Arkadaşlar bugün transferin 7. Günü. Ama nedense moral man olmamış gibi hissediyorum ve cok üzülüyorum.Bunda geçen yilki denememde Bebeğimi 11. Haftasında kaybetmiş olmanın etkisi büyük sanırım. Kendimi moral açısından güçlü tutmaya calis sam da olmuyor. Nolur bana ve tüm gün sayan kardeşlerime dua edelim şu mübarek günlerde. ..
Arkadaşlar haftaya Ankara'ya gitmemiz gerek. Yolculuk için ne düşünüyorsunuz? 6 saat sürüyor yol, eşim arkada yatarsın dedi bilemedim şimdi...
Süper bir haber bence stres yapıp üzme kendini canımArkadaşlar değerım 3300paArtrsi 1670 ıdı yanı artısım gayet ıyı .ama hala kesin bir sekılde evet keseyı gordum hamılesın demıyor doktor doktordanmı makınedenmi bendenmı kaynaklanıyor bılemıyorum ama neden doktor hala kesın konusmuyor anlamıs degılım. Rahımde 3.5 mm lık bır sey var ama sadece kese olabılır dıyor evet kesedır demıyor , sol yumurtalıgımda sımdı bır sey yok mesela heralde o gunki goruntuden oldu bılmıorum , cuma bır daha cagırdı , eger gene emın olamazsa kendı tüp bebek doktoruma gıdıcem, ama dıs gebelık ıhtımalını bıraz azalttı , hem rahım kalınlıgın guzel dıs gebelıkte ınce olur dedı ,benım ıs gene cumaya kaldı kızlar gene streslı 2 gün , ama daha rahatım bıraz daha sakınım bugunden sonra, reyyan87 senıde tebrik ederım canım kalp atıslarınıda bır an once duy ınsallah
Arkadaşlar değerım 3300paArtrsi 1670 ıdı yanı artısım gayet ıyı .ama hala kesin bir sekılde evet keseyı gordum hamılesın demıyor doktor doktordanmı makınedenmi bendenmı kaynaklanıyor bılemıyorum ama neden doktor hala kesın konusmuyor anlamıs degılım. Rahımde 3.5 mm lık bır sey var ama sadece kese olabılır dıyor evet kesedır demıyor , sol yumurtalıgımda sımdı bır sey yok mesela heralde o gunki goruntuden oldu bılmıorum , cuma bır daha cagırdı , eger gene emın olamazsa kendı tüp bebek doktoruma gıdıcem, ama dıs gebelık ıhtımalını bıraz azalttı , hem rahım kalınlıgın guzel dıs gebelıkte ınce olur dedı ,benım ıs gene cumaya kaldı kızlar gene streslı 2 gün , ama daha rahatım bıraz daha sakınım bugunden sonra, reyyan87 senıde tebrik ederım canım kalp atıslarınıda bır an once duy ınsallah
büyük ihitmalle vururken yanlış yer gelmiş göbeğinizi biraz sıkın ve et yukarı geliyor ya kıskaç yapınca ben öyle yapmıştım hemşire yada dr bilgi verin geçmiş olsun olmazsa sağlık ocagı yada acilde yaptırın iğneyiAmin canım. Ben de kendi doktorumu aradım o doktor sacmalamış, endometrium ince olsa biz transfer yapar mıyız hiç dedi. Sonucun gayet güzel gözün aydın dedi. Ama ben rahat olamıyorum bir türlü. Bu doktor da çok emin konuştu çünkü. Kesinlikle normal gebelik değil değerlerin yükselmeyecek dedi.
oy rabbim korktuğunu yaşatmasın hayırla önce gebe ol sonra anne ol canım...Kızlar obegımde iğneden nokta seklınde farklı yerlerde 3-4 kan topu olustu...ben gıbı...yanlışmı yapııyo ıgneler acaba???
canım çok aklına sinmediyse ben olsam devlete giderdim ordaki dr kar amacı gütmüyor git bir görün bakalım ne diyecek allahın izni ile önce keseyi sonra kalbi duyacaksın ferah tut içiniArkadaşlar bugün transferin 7. Günü. Ama nedense moral man olmamış gibi hissediyorum ve cok üzülüyorum.Bunda geçen yilki denememde Bebeğimi 11. Haftasında kaybetmiş olmanın etkisi büyük sanırım. Kendimi moral açısından güçlü tutmaya calis sam da olmuyor. Nolur bana ve tüm gün sayan kardeşlerime dua edelim şu mübarek günlerde. ..
Arkadaşlar değerım 3300paArtrsi 1670 ıdı yanı artısım gayet ıyı .ama hala kesin bir sekılde evet keseyı gordum hamılesın demıyor doktor doktordanmı makınedenmi bendenmı kaynaklanıyor bılemıyorum ama neden doktor hala kesın konusmuyor anlamıs degılım. Rahımde 3.5 mm lık bır sey var ama sadece kese olabılır dıyor evet kesedır demıyor , sol yumurtalıgımda sımdı bır sey yok mesela heralde o gunki goruntuden oldu bılmıorum , cuma bır daha cagırdı , eger gene emın olamazsa kendı tüp bebek doktoruma gıdıcem, ama dıs gebelık ıhtımalını bıraz azalttı , hem rahım kalınlıgın guzel dıs gebelıkte ınce olur dedı ,benım ıs gene cumaya kaldı kızlar gene streslı 2 gün , ama daha rahatım bıraz daha sakınım bugunden sonra, reyyan87 senıde tebrik ederım canım kalp atıslarınıda bır an once duy ınsallah
Ay Allahım sen büyüksün rabbiiiim :) gün gelsin de bugünleri hatırlayıp gülelim inşallah canım yaaa... İnan senin adına çok sevindim 41 kere maşallah subhanallah... Devamı gelcek bu güZel haberlerin inşallahArkadaşlar değerım 3300paArtrsi 1670 ıdı yanı artısım gayet ıyı .ama hala kesin bir sekılde evet keseyı gordum hamılesın demıyor doktor doktordanmı makınedenmi bendenmı kaynaklanıyor bılemıyorum ama neden doktor hala kesın konusmuyor anlamıs degılım. Rahımde 3.5 mm lık bır sey var ama sadece kese olabılır dıyor evet kesedır demıyor , sol yumurtalıgımda sımdı bır sey yok mesela heralde o gunki goruntuden oldu bılmıorum , cuma bır daha cagırdı , eger gene emın olamazsa kendı tüp bebek doktoruma gıdıcem, ama dıs gebelık ıhtımalını bıraz azalttı , hem rahım kalınlıgın guzel dıs gebelıkte ınce olur dedı ,benım ıs gene cumaya kaldı kızlar gene streslı 2 gün , ama daha rahatım bıraz daha sakınım bugunden sonra, reyyan87 senıde tebrik ederım canım kalp atıslarınıda bır an once duy ınsallah
İnşallah canım yaa Allah cümlesinin yüzünü güldürsün cuma tekrar kan vercem bakalımmercankara canım bak düzene girmıs gozukuyor cok sukur beta degerım , kı benım senden cok daha kotuydu 4 gunde 2 kat bıle artmamıstı , oyuzden sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?