- Konu Sahibi mormenekse0101
-
MaşAllah canim. Mutlulugun daim olsunKızlar bugün 13.günüm test sonucum ikiye katlamış, 257,9 çıktı. Dualarınızı bekliyorumm.
Oo hadi hayırlısı bakalım hepimiz içinpazartesi buyuk gun o zaman benimde pazartesi öğrencem herşeyi
Bu çok güzel bir haber canım Allah daim etsin sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün 13.günüm test sonucum ikiye katlamış, 257,9 çıktı. Dualarınızı bekliyorumm.
Cok guzel canım bundan sonrada kat kat katlanır ınsallahh ,Kızlar bugün 13.günüm test sonucum ikiye katlamış, 257,9 çıktı. Dualarınızı bekliyorumm.
Allah razı olsun canım sen ne aşamadasın bugün kan vercenmiPazartesi yada yakın zamanda sonuc alacak arkadaslar dualarım sızınle , guzel haberlerınızı beklıyorum
Yok canım yarın verı em kan.ne yapayım dua edıyorum bol bol herseyın yolunda gitmesi için , bır yandanda dış gebeliği arastırıyorum umarım degıldır korkuttu beniAllah razı olsun canım sen ne aşamadasın bugün kan vercenmi
aminn canm inş bu sefer yüzün güler.. benmde pzt sonuç öğrenmeye gitcem çok heyecanlıyım arkadaşalr ...Merhabalar arkadaslar. Benim de geçen yıl tüp bebek yapılmıştı. Fakat 11. Hafta kalbi durdu ve kürtaj oldum. Şu an ilaç kullanıyorum persembeye dondurulmuş transferim var Rabbim izin verirse. Evlat kokusunu hepimize duyurması duası ile su mübarek günlerde. ..
Allahtan öncelikle hakkımızda hayırlısını isteyelim canım... Ama içimden bir his sen pozitifsin diyortest günü beklerken nasıl olcam hiç bilmiorum çok zor kızlar ya aklımda hep olmuycak mı ki olur mu ki sorular dönüp duruo
Ay çok güzel canım darısı başıma :)Kızlar bugün 13.günüm test sonucum ikiye katlamış, 257,9 çıktı. Dualarınızı bekliyorumm.
canım ağzından bal damlıyor:)Allahtan öncelikle hakkımızda hayırlısını isteyelim canım... Ama içimden bir his sen pozitifsin diyor
Maşallah subhanallah 41 kere , tebrik ederim cnmmerhaba kızlar çok şükür ikinci kan değerim de iyi çıktı doktor bi daha tekrarlamaya gerek yok dedi. 11. gün 262 bugün 14. gün 909 haftaya cumartesi kalp atışı ve keseyi göreceğiz
Müjdeli haberlerini bekliyoruz canımBenim için de yarın büyük gün,Rabbim korkularımı yaşatmaz inşallah ...
Sabırsızlanan arkadaşlar hz.Zekeriya nın duası varmış onu okuyorum devamlı ii geliyor tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?