- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Canım Rabbim ol der ve olur Allahtan ümit kesilmez yinede ama hiç belirtim kalmadıbizede dedi hemde art arda 5 gün. boşversene ya millet bir kerede hamile kalıyor bizim aşılama tutmamış 3. hemde yapsak sanki 5 gün tutarmıydı sanki sanmıyorum çünkü 3 yıldır evliyim bu güne kadar boş durmadık yaptık olmadı. kısmatte yok valla ne yapsan boşşş
hoş geldin, keşke gelmek zorunda olmasaydın. bende ilk aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum daha. ama olan arkadaşlar yazarlar. hayırlı olur inş hepimiz için. bebişin senle olur inş.kızlar merhaba :) bende yeni katıldım aranıza. ayın 18 inde ilk aşılamamı yaptırdım.şimdi bekleme sürecindeyim.Rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlısını gönlümüze göre verir inşAllah. ilk aşılamasında tutan arkadaşlar varmı acaba ?
kızlar merhaba :) bende yeni katıldım aranıza. ayın 18 inde ilk aşılamamı yaptırdım.şimdi bekleme sürecindeyim.Rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlısını gönlümüze göre verir inşAllah. ilk aşılamasında tutan arkadaşlar varmı acaba ?
Aminnn kızlar hepimize inşAllah..birşeyi çok merak ediyorum.ben çok sık tuvalete çıkar oldum sizdede oldumu böyle birşey
benim sadece ilk gün kanamam oldu akşamı kesildi.ara ara tabi benimde yumurtalıklarımda sancı oluyo ve aşırı şişkinlik ve tuvalet ihtiyacım var.Dun ve bugun sol kasigimda agri var bicak batmasi gibi. Kanamamda 3. Gun durdu. Smdi acik kahve akintim var sadece. Sizde ne gibi durumlar oldu ?
benim sadece ilk gün kanamam oldu akşamı kesildi.ara ara tabi benimde yumurtalıklarımda sancı oluyo ve aşırı şişkinlik ve tuvalet ihtiyacım var.
Doktoru arayup sordunmu normalmiymiş ? Rabbim bunca sıkıntımızın sonunda selamete erdirir inşAllah :) bana doktorum 12 gün sonra test yaptır dedi beklemesi çok zor oluyor böyleAyni sekilde ilk gun sag sol iki kasigimdada agri vardi. Sonra 3 4 sol kasigimda agri batma oldu 5 6. Gunde sag tarafimda smdi batma var bicak saplanir gibi ara ara batiyo hareketlerimi kisitliyo
sormadim canim bekleyip gorucem dedim kolay bisey degilki asilamada ben cok korktum kastim kendimi rahimimin darligindan bide rahime igne vurdu acilsin diyeDoktoru arayup sordunmu normalmiymiş ? Rabbim bunca sıkıntımızın sonunda selamete erdirir inşAllah :) bana doktorum 12 gün test yaptır dedi beklemesi çok zor oluyor böyle
2,5 yıllık evliyim.bütün testleri yaptırdık sorun çıkmadı.eşimin sperm testide oldukça yüksek.Ama genede olmadı bebişimiz.sebepsiz infertilite dedi doktor. hiç beklemeden direk ilk aşılamayı yapalım dedi ee yaşımda 31 haliyle normali beklemeden artık aşılamaya geçti.şimdide tutacakmı tutmayacakmı telaşı başladı. hayırlısıyla bekliyoz bakalım.senin problem neydi?
inşallah sende sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına..Biz elimizden geleni yapıyoz bundan sonra Allahın takdiri bekleyip göreceğiz bakalım :)Bizde 1.5 yillik evliyiz 22 yasindayim. 1 yildir deniyoruz olmadi doktora gittim bende bir sorun cikmadi cok sukur esimin spermleri dusuk cikti. Bosuna beklemeyin keciboynuzu falan yiyip dedi cok istiyorsaniz asilama yaptirin dedi bizde asilama yaptirdik. Merakla bekliyoruz :/
Evet maalesef biraz sıkıntılı bi film.benim üç gün kanamam kesilmemişti ve yataktan kalkamadım.Ama bu sende de öyle olacak diye bir kural değil.bünyem belki daha zayıftı.sen iyisini düşünerek yaptırırsın.çünkü yapalım derse doktor kaçış yok maalesef :) inşAllah gerek kalmaz bütün bu sıkıntılara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?