Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olacak olacak ins hayirlisiyla

Gonal f de klomen gibi hatta daha etkili ikisida yumurta buyutmek icin. hikayemz cok benzio bnde ayni ameliyati oldum 12 haziranda asilama oldum

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz perituran:) moral bozmak yok.kilec den haber yok mu ,nerdesin kilec. Meraktayız canım
yavaş yavaş umutlarımı yitirir gibiyim ama kesin bir tadavi şekli uygulanıcak eğer bu dış gebelikse. prof ile bugün konuştum eğer bu dış gebelikse bunu ilaçla sonlandırıp sonra hasar görmüş tüp yada tüplerimi alıcak ve ardından tüp bebek yaparız dedi belki tek tüplede aşılama deneyebilir çünkü 1 aşılama hakkım daha varmış.

Bende 10 haziranda oldum asilamayi. Kasigimda batma var akinti var sadece bu kadar. Bazende hicbisey hissetmiorum. Tutunma gerceklesmistir bizim dimi sence???

U
Bende 10 haziranda oldum asilamayi. Kasigimda batma var akinti var sadece bu kadar. Bazende hicbisey hissetmiorum. Tutunma gerceklesmistir bizim dimi sence???
Umarim canm ins oyledir. sabirsizlikla bekliyorum

En sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun bak ben ne demiştim sana var bir çaresi sabır canim

selam kızlar bgn 5.günüm puregona başlayalı 75lik vuruyorum hergün
hafta sonuda vurulduktan sonra pazartesi yumi kontrolüm var bakalım
Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı gebelikler sağlıklı dogumlar nasip etsin
5sene olacak bu yolda mucadele edeli,bazen çok yıpratıyorum kendimi
ama hep hayırlısını diliyorum Rabbim den
zor bir sınavdayız ama Rabbim daha başka acılarla sınamasın kimseyi

Sag sol 2 kasigimda bicak saplanir gibi sanciyo bugun asilama yaptirali 3. Gunum benim gibi olan varmi suan

kızlar eve yeni geldim bugünde beta hcg 19 du 30 oldu hala hamileyim az az da olsa artmaya devam ediyor ama 2 ye katlamadığı için dış gebelik gibi sanki diyorlar pazartesi yine kan vericem hemen belli olmayacak sanırım
Canım hiç korkma ıyı dusun umarım bebişin sıkı sıkı tutunur

Merhaba arkadaşlar 2 gün kadınlar Klubüne girmeme totemi yaptım ondan yoktum bu sabah gittim kan testi yapıldı ve sonuç 0,6 yani 1 bile değil kısmet diyorum doktor bir sonraki asilamayi 3 ay sonra yapacakmış ilaçların etkisi 3 ay devam ediyormuş bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin neyse diyorum tecrübe edinmiş oldum güzel bir tatil zayıflama vs derken 3 ay geçer sevgiyle kalın ...

Herseyin hayırlısı canm uzulme rabbım tez zamanda hepimize nasip etsın ins

Herseyin hayırlısı canm uzulme rabbım tez zamanda hepimize nasip etsın ins
herşeyin hayırlısı Allah zamanı geldiğinde nasip etsin inşallah 3 ayda uzun bi süreymiş her hastanenin tedavi süreci farklı demekki ben zeynep kamilde yaptırıyorum ve 1 ayara veriyolarbi arkadaşım özel de yaptırdı ertesi ayyine yaptılar neyse geçolsun temiz olsun hiç üzülme hakkımızda hayırlısı 2015 bitmeden hamilelik haberleri verelim birbirimize inşallah

herşeyin hayırlısı

Allah zamanı geldiğinde nasip etsin inşallah 3 ayda uzun bi süreymiş her hastanenin tedavi süreci farklı demekki ben zeynep kamilde yaptırıyorum ve 1 ayara veriyolarbi arkadaşım özel de yaptırdı ertesi ayyine yaptılar neyse geçolsun temiz olsun hiç üzülme hakkımızda hayırlısı 2015 bitmeden hamilelik haberleri verelim birbirimize inşallah

KIZLAR BANA DOKTORUMUN SÖYLEDİĞİ BİRŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM AŞILAMANIN NORMAL İLİŞKİDEN ÇOKTA FARKLI OLMADIĞI VE FAZLA ÜMİTLENMEMEMİZ GEREKTİĞİ BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BİR ZAMAN SONRA AŞILAMA BİLE KALKABİLİRMİŞ ÇOK İYİ SONUÇ VEREN BİR OPERASYON DEĞİLMİŞ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…