Olacak olacak ins hayirlisiylabebişim benle kalmaya niyetli sanki ama doktorlar şu hamileliğimi bile yaşatmadılarki bana yüreğim ağzımda gidiyorum yüreğim ağzımda geliyorumama her gecenin bir sabahı vardır elbet . 41 yasin okundu bebeğim için duası yapıldı çmeryem suresi okundu 2 hoca ile irtibat halindeyim doktorlarada gidiyorum ben elimden geleni yapıyorum rabbim bilir gerisini ne olur duanızdan beni eksik etmeyin. inşallah güzel gebelik haberleride alıcaz bugün.
4 mü olduk yani hadi ins Allahm bu mubarek gunlerde yuzumuzu guldursunBenimde çarşamba
Herkes kilecu bekliyo her sabah yazardi bugun bizi unuttu galibakilec nerelerde aklım hep ondaydı inşallah güzel haberler alıcaz onun belirtileri benimkiyle aynıydı ben hamile olduğuma göre oda hamiledir inşallah. nerdesin kilec kardeş :)
dokunduğunda ve üzerine yattığında resmen benim üzerime yatma der gibi intikam alıyorlar cicişler :)slm kızlar bir sorum olacak göğüs ağrı yaşayanlar acıyı dokunduklarında mı hissediyorlar yoksa ağrı kendini mi hissettiriyor???
Gonal f de klomen gibi hatta daha etkili ikisida yumurta buyutmek icin. hikayemz cok benzio bnde ayni ameliyati oldum 12 haziranda asilama oldumMerhabalar.bugün aşilamaya başladim.hayirlisi olur inşallah çok heycanliyimyaklaşik 3 yildir tedavi görüyorum.çikolata kist ameliyati oldum laparoskopi daha sonra rahim filmi cektirdim ve simdi de aşilama insallah hersey yolunda gider cok korkuyorum kafama takilan bi sori var yalniz.drum bana sadece çatlatma iğnesi verdi yani klomen die bi ilaç veriliyomus okudugum yorumlara gore.bana acaba neden vermedi?(gonal-f)0.75 ml iğnesi verdi dr
yavaş yavaş umutlarımı yitirir gibiyim ama kesin bir tadavi şekli uygulanıcak eğer bu dış gebelikse. prof ile bugün konuştum eğer bu dış gebelikse bunu ilaçla sonlandırıp sonra hasar görmüş tüp yada tüplerimi alıcak ve ardından tüp bebek yaparız dedi belki tek tüplede aşılama deneyebilir çünkü 1 aşılama hakkım daha varmış.İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz perituran:) moral bozmak yok.kilec den haber yok mu ,nerdesin kilec. Meraktayız canım
Benim 11 inde iğneyi oldum 15 saat sonra aşılama oldum belirtiler bu göğüslerinin çok acimasi sali başladıBenim asilama gunu basladi ama simdi azalmaya basladi. senin nasil
Umarim canm ins oyledir. sabirsizlikla bekliyorumBende 10 haziranda oldum asilamayi. Kasigimda batma var akinti var sadece bu kadar. Bazende hicbisey hissetmiorum. Tutunma gerceklesmistir bizim dimi sence???
En sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun bak ben ne demiştim sana var bir çaresi sabır canimyavaş yavaş umutlarımı yitirir gibiyim ama kesin bir tadavi şekli uygulanıcak eğer bu dış gebelikse. prof ile bugün konuştum eğer bu dış gebelikse bunu ilaçla sonlandırıp sonra hasar görmüş tüp yada tüplerimi alıcak ve ardından tüp bebek yaparız dedi belki tek tüplede aşılama deneyebilir çünkü 1 aşılama hakkım daha varmış.
Canım hiç korkma ıyı dusun umarım bebişin sıkı sıkı tutunurkızlar eve yeni geldim bugünde beta hcg 19 du 30 oldu hala hamileyim az az da olsa artmaya devam ediyor ama 2 ye katlamadığı için dış gebelik gibi sanki diyorlar pazartesi yine kan vericem hemen belli olmayacak sanırım
Amin inşallah4 mü olduk yani hadi ins Allahm bu mubarek gunlerde yuzumuzu guldursun
Herseyin hayırlısı canm uzulme rabbım tez zamanda hepimize nasip etsın insMerhaba arkadaşlar 2 gün kadınlar Klubüne girmeme totemi yaptım ondan yoktum bu sabah gittim kan testi yapıldı ve sonuç 0,6 yani 1 bile değil kısmet diyorum doktor bir sonraki asilamayi 3 ay sonra yapacakmış ilaçların etkisi 3 ay devam ediyormuş bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin neyse diyorum tecrübe edinmiş oldum güzel bir tatil zayıflama vs derken 3 ay geçer sevgiyle kalın ...
herşeyin hayırlısı Allah zamanı geldiğinde nasip etsin inşallah 3 ayda uzun bi süreymiş her hastanenin tedavi süreci farklı demekki ben zeynep kamilde yaptırıyorum ve 1 ayara veriyolarbi arkadaşım özel de yaptırdı ertesi ayyine yaptılar neyse geçolsun temiz olsun hiç üzülme hakkımızda hayırlısı 2015 bitmeden hamilelik haberleri verelim birbirimize inşallahHerseyin hayırlısı canm uzulme rabbım tez zamanda hepimize nasip etsın ins
herşeyin hayırlısıMerhaba arkadaşlar 2 gün kadınlar Klubüne girmeme totemi yaptım ondan yoktum bu sabah gittim kan testi yapıldı ve sonuç 0,6 yani 1 bile değil kısmet diyorum doktor bir sonraki asilamayi 3 ay sonra yapacakmış ilaçların etkisi 3 ay devam ediyormuş bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin neyse diyorum tecrübe edinmiş oldum güzel bir tatil zayıflama vs derken 3 ay geçer sevgiyle kalın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?