- 25 Eylül 2010
- 294
- 158
- 303
Merhaba..Geçen yıl bende ilk aşılamam tutmadiginda senin gibi üzülmüştüm.26 Haziranda 2. Asılamami yaptırdım,yarin test günüm.Ama test yaptırmayacağım sanırım,çünkü 3 gündür adet sancısı çekiyorum.Bugün yarin hastalanabilirim.Esim de senin eşinde olduğu gibi sperm yavaşlığı var,ileri-hızlı sperm yüzdesi düşük.Bende de adet düzensizliği..Doktorun dediğine gore adet düzensizliği (gecikmesi) çok etkilemiyormuş gebeliği.Yumurta olgunlaştırdığı iğneler ya da haplarla sorunu hallediyoruz demişti.Kısmet.Adetimi bekliyorum ben de..Asılama denemeyeceğim artik,tüp bebek tedavisine başlayacağımkızlar merhaba bende 20 haziranda aşılama yaptırdım ama tutmadı 12. gününde kırmızılar geldi. çok ağladım üzüldüm ama pes etmek yok. bizde eşimde hareket sorunu var sizler neden aşılama yaptırdınız
Canım hayırlısı olsun,dediğin gibi bir sonraki tedaviyi deneyeceğiz.Yılmak yok,günün birinde biz de anne olacağız nasipse.Kizlar hepiniz merakla beklemissiniz bende size guzel haber vermek isterdim ama malesef nasip degilmis bu sefer..
Bidahaki tedavimde olur insallah.
Dr la gorusemedim eve geldim internnttn ogrendim sonucu simdi 0,1degerim
Umarim sonuc bekleyen tum arkadaslarim hayirli haberler alir
oyy canım ya offfKizlar hepiniz merakla beklemissiniz bende size guzel haber vermek isterdim ama malesef nasip degilmis bu sefer..
canım yarın senden güzel bir haber bekliyorum. ama olmazsa da moral bozmak yok. ne kadar istersek bebeğimiz bize o kadar yakın olacak ben buna inanıyorum. tüp bebek tedavisine bende başlamayı düşünüyorum ama şu an maddi olarak tam hazır değiliz. umarım hamilesindir ve sende bunlara gerek kalmaz canımMerhaba..Geçen yıl bende ilk aşılamam tutmadiginda senin gibi üzülmüştüm.26 Haziranda 2. Asılamami yaptırdım,yarin test günüm.Ama test yaptırmayacağım sanırım,çünkü 3 gündür adet sancısı çekiyorum.Bugün yarin hastalanabilirim.Esim de senin eşinde olduğu gibi sperm yavaşlığı var,ileri-hızlı sperm yüzdesi düşük.Bende de adet düzensizliği..Doktorun dediğine gore adet düzensizliği (gecikmesi) çok etkilemiyormuş gebeliği.Yumurta olgunlaştırdığı iğneler ya da haplarla sorunu hallediyoruz demişti.Kısmet.Adetimi bekliyorum ben de..Asılama denemeyeceğim artik,tüp bebek tedavisine başlayacağım
canım bugün nasıl hissediyorsun kendini ben de yine belirti yok en ufacık bile :)Hadi insallah cnm bize mujdeli haber ver.hayırlısı nasilsa öyle olsun..kotu sonucsa uzulme sakn ama bn pozitif die tahmin ediyorum
Canım hayırlısı olsun,dediğin gibi bir sonraki tedaviyi deneyeceğiz.Yılmak yok,günün birinde biz de anne olacağız nasipse.
oyy canım ya offfsana da bu mesaj yakışırdı gayet olgun mantıklı ve kendinden emin.başarıcaz canım ALLAHIN izniyle.zaten belirti yoktu bizde anlamıştık ben sadece prodüsür olsun diye bekliyorum yoksa olmadığını bende biliyorum .belirtisiz hamile kaldım diyenlerden değiliz hele ben hiç değilim ilkinde döllendiği günü bile anladım ben.neyse çok konuştum canım hayırlısı olsun senin için zamanı vardır mutlaka .doktorunla nezaman görüşüceksin
Cnm nasip degilms Allah hayirlisini versin bu ay hep negatif sonuclar...Buda bizim sinavimiz zor bir sinav...Kizlar hepiniz merakla beklemissiniz bende size guzel haber vermek isterdim ama malesef nasip degilmis bu sefer..
Desteğin için tesekkur ederim canım..Devlet destekli tüp bebek imkanından yararlanmak istiyoruz.Boyle olunca fiyat daha uygun oluyor sanirim.Dediğin gibi moral bozmak yok,bebeklerimiz bizi çok bekletmeden gelir inşallahcanım yarın senden güzel bir haber bekliyorum. ama olmazsa da moral bozmak yok. ne kadar istersek bebeğimiz bize o kadar yakın olacak ben buna inanıyorum. tüp bebek tedavisine bende başlamayı düşünüyorum ama şu an maddi olarak tam hazır değiliz. umarım hamilesindir ve sende bunlara gerek kalmaz canım
HELAL OLSUN SANA MAŞALLAH CANIM.DENİCEZ SONUNA KADAR ALLAH BİZE SAĞLIK VERSİN Kİ BU YOLDA İLERLEYEBİLELİM HERZAMAN ŞÜKREDELİM.HADİ BAKALIM DOKTOR NE DİCEK ARTIK ONA GÖRE YOLA DEVAMteşekkür ederim kızlar evet bi üzgünlük elbet oluyor ama hemen toparladım
şimdi olmadı diye bidahaki sefere olmucak diye bişey yok
şansımı yine denerim.. yine denerim... olmazsa yine denerimmmm
yeterki Rabbim önce bize sağlık güç versin
telefonla arayacağım öğleden sonra canım dr.u
En az 2 gün perhiz veriyorlar canım,o da çatlatma iğnesinin olduğu döneme denk geliyor.Aslında doktorun bu şekilde söylemesi çok da mantıksız gelmiyor spermler aşılama öncesi rahimde hazır bekliyor ancak diğer turlu de aşılamaya tabi tutacakları sperm sayisi azalıyor.kızlar bir de aşılama yapılamadan önce çatlatma iğnesi yapıldığı gün doktor bize ilişki önerdi. normalde bu spermlerin en az 2 gün beklemesi gerekmiyor mu? yani eşim bir buçuk gün sonra sperm vermiş oldu. sizde nasıl oldu acaba aşılama için perhiz vermediler mi size de
Kacti canim esinin sperm hizi.bizimde cok kotu % 2 ve doktor asilama yaparken ben catala yatmis beklerken sansiniz cok dusuk bu degerle tup bebek bile zor dedi aglamamak icin zor tuttum kendimi o psikolojiyle asilama yapildi bana 6gun once ne yattim ne de dinlendim olmayacagindan eminimsebastianderki .!.:Kızlar pes etmek yok. Bana aşılama yapıldıktan sonra doktor eşimin yanına gitmiş elini omzuna atmış ve senin değerlerin kötü tüp bebeğe geçelim demiş. Eşine adet görene kadar söyleme çünkü çok yıprandı bu değerlerle normalde aşılama yapmıyoruz ama o çok istedi diye yaptım demiş. Eşim benden bunu 12 gün sakladı. Sonra adet olduğum gün söyledi. Tabi o 12 gün ben olacak diye bekledim. eşimde hep kendini şartlama olmazsa tüp bebek yaparız diyodu. bende diyorum benim kocam hep tüp bebeğe karşıydı niye şimdi böyle söylüyor:) ve gerçeği adet görünce anladım. ama inanın çok çok üzülmedim. eşime daha çok üzüldüm. o iyi olsun bana yeter. Allahım ol derse de bebek gelir. Biz elimizden geleni yapalım yeter ki.
Canimmm hayirlisi olsun vardir bi vakti biz elimizden geleni yapalim gerisi allaha kalmis...sonucta dogacagimiz ve olecegimiz gun belli degistiremiyoruz.insallah hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlarimiz olur...Kizlar hepiniz merakla beklemissiniz bende size guzel haber vermek isterdim ama malesedegistiremiyoruz.ou sefer..
Cnm nasip degilms Allah hayirlisini versin bu ay hep negatif sonuclar...Buda bizim sinavimiz zor bir sinav...
HELAL OLSUN SANA MAŞALLAH CANIM.DENİCEZ SONUNA KADAR ALLAH BİZE SAĞLIK VERSİN Kİ BU YOLDA İLERLEYEBİLELİM HERZAMAN ŞÜKREDELİM.HADİ BAKALIM DOKTOR NE DİCEK ARTIK ONA GÖRE YOLA DEVAM
Canimmm hayirlisi olsun vardir bi vakti biz elimizden geleni yapalim gerisi allaha kalmis...sonucta dogacagimiz ve olecegimiz gun belli degistiremiyoruz.insallah hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlarimiz olur...
Kızlar pes etmek yok. Bana aşılama yapıldıktan sonra doktor eşimin yanına gitmiş elini omzuna atmış ve senin değerlerin kötü tüp bebeğe geçelim demiş. Eşine adet görene kadar söyleme çünkü çok yıprandı bu değerlerle normalde aşılama yapmıyoruz ama o çok istedi diye yaptım demiş. Eşim benden bunu 12 gün sakladı. Sonra adet olduğum gün söyledi. Tabi o 12 gün ben olacak diye bekledim. eşimde hep kendini şartlama olmazsa tüp bebek yaparız diyodu. bende diyorum benim kocam hep tüp bebeğe karşıydı niye şimdi böyle söylüyor:) ve gerçeği adet görünce anladım. ama inanın çok çok üzülmedim. eşime daha çok üzüldüm. o iyi olsun bana yeter. Allahım ol derse de bebek gelir. Biz elimizden geleni yapalım yeter ki.
canım bizim daha da kötü yüzde sıfır. keşke o an demeseymiş bazı doktorlar düşüncesiz pat diye söylüyorlar. bizimki de bir farklı versiyonu gerçi. biz ankaraya giderken 7 saatlik yol çektik. burdaki doktor hep oturmuş eşin yorgunluk ve stres etkilemiş olabilir spermleri dediKacti canim esinin sperm hizi.bizimde cok kotu % 2 ve doktor asilama yaparken ben catala yatmis beklerken sansiniz cok dusuk bu degerle tup bebek bile zor dedi aglamamak icin zor tuttum kendimi o psikolojiyle asilama yapildi bana 6gun once ne yattim ne de dinlendim olmayacagindan eminim
Kizlar hepiniz merakla beklemissiniz bende size guzel haber vermek isterdim ama malesef nasip degilmis bu sefer..
canım bugün nasıl hissediyorsun kendini ben de yine belirti yok en ufacık bile :)
Cnm ya cok uzuldum bn pozitif diye tahmin ediyordum.saglik olsun moralini bozma..
Ne desek bos ama uzulme bayramdan sonra bi tatil yapalim sonra yine hep beraber bekleriz.
Ayni canm sag tarafima batmalar var.
ANELYA SENDEN ÜMİTLİYİM CANIM :) HADİ HAYIRLISI :)Cnm ya cok uzuldum bn pozitif diye tahmin ediyordum.saglik olsun moralini bozma..
Ne desek bos ama uzulme bayramdan sonra bi tatil yapalim sonra yine hep beraber bekleriz.
Ayni canm sag tarafima batmalar var.
BİZİMDE %2 AMA DOKTOR NORMAL DEDİ ACABA PSKOLOJİMİZ OZULMASIN DİYE Mİcanım bizim daha da kötü yüzde sıfır. keşke o an demeseymiş bazı doktorlar düşüncesiz pat diye söylüyorlar. bizimki de bir farklı versiyonu gerçi. biz ankaraya giderken 7 saatlik yol çektik. burdaki doktor hep oturmuş eşin yorgunluk ve stres etkilemiş olabilir spermleri dedi Eki Görüntüle 1578175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?