Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öyle canım hayırlısı
Allah'ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle

Bende cnm o hikayeleri ozellikle okuyorum umudumu kaybetmemek icin...Bizimde bi tanidikta sole olmus esinde sorun varms erkekte yani sonra asilamayla hamile kalms 7. Yilinds sradan 4 yil sonra kardesi olsn deyip tekrat asilamayla hamile kalms tabi o 4 yilda olmams 2. Cocuk olduktan sonra dra bi gidio 2 aylik hamile 3. Ye yani ikinci dogumun ustune normal yoldan hamile kalms dusunsene o kadar zamanin sonunda 3. Nirmal yolla olms

Herkese merabalar. Tugce arkadasim senden bisey isticem profil resmini degistirebilirmisin. Sürekli giriyorum bu resim cok gözüme batiyo yoksa baska bi sebebi yok
tamam canım değiştirim :) gözüme batıyo derken ne hissediyosun mesela merak ettim :)

tamam canım değiştirim :) gözüme batıyo derken ne hissediyosun mesela merak ettim :)

ben selfie çekmek için dudaklarını büzüştüren ve üstüne hiç yakışmayan makyajıyla buruşuk bi teyze görüyorum
daha sevimli bişey yap bari

ya işte böyle herşey Rabbim in takdiri
o yüzden bu sefer olmadıysa demekki böyle hayırlıymış diyip yolumuza devam edeceğiz
ayyyy kızlar bu arada omzumda 3 4 tane sivilce çıkmış ilk defa
hiç bilmem orda sivilcem çıksın

Kizlar nasılsınız...bnm cok uykum var aksma misafir gelicek diye sanırım..
Esim surekli test yapatirlim diyo.cuma gunu gidelim diyo.zor sabrediyorum.cok merk ediyorum.bir sürü palnim var ve kesin olmadn düzgün plan yapamıyorum..hamileysem yada deilsem die farkli secenkeler varr offf

uyku problemim yok benim onun dışında iyiyim
bgn omzumda 3 4 tane minik sivilce çıkmış hayatımda bilmem omzumda sivilce çıksın
regl mi gebelik mi diye düşünmekten strese girdim iyice
bizimde öyle duruma bağlı planlar var ama yrn öğrenceğimiz için acele edeceğimiz durum yok

canım cuma kaçıncı günün olacak senin peki ? yani test sonucuna güvenebilirmiyiz ?

Cuma gunu 12 olucak asilama gunu ile beraber sayark 13temmuz 14.gun olucak

Cuma gunu 12 olucak asilama gunu ile beraber sayark 13temmuz 14.gun olucak
12.gün hımmm olabilir aslında ama bilmem ki
yani cuma günü öğrenmek senin işini kolaylaştırcaksa bi dene şansını istersen sen bilirsin canım

12.gün hımmm olabilir aslında ama bilmem ki
yani cuma günü öğrenmek senin işini kolaylaştırcaksa bi dene şansını istersen sen bilirsin canım

Yaa ne bileyim kv.leri annmleri iftara davet edicem pazar gunu daha rahat olurdum.onun disinda bi isime yaramaz.
Cuma gunu teste yanliz gitmem gerkcek p.tesi esimle.13 temmuzu beklicm sanrm

Yaa ne bileyim kv.leri annmleri iftara davet edicem pazar gunu daha rahat olurdum.onun disinda bi isime yaramaz.
Cuma gunu teste yanliz gitmem gerkcek p.tesi esimle.13 temmuzu beklicm sanrm
canım bende 13 temmuzda yaptırıcam testi tekrar yani :) hem evlilik yıldönümü hemde zaten doktor 14ü dedi ben 1 gün önce yapıcam.bize cmrtsi sabhtan bodruma gidicez pztsi sabh gelicez

Resimdeki kadinin tipinden dolayi gözüm hep ona takiliyodu o sebepten ötürü. Tesekkür ederim canim. Bu arada asilamamin 3.günü bence yumurta döllendi bana öyle geldi belkide bilmiorum, bekliorum sizleri okuyarakta zaman geciriorum iyiki varsiniz hepiniz

RIca ederim canim.hadi hayirlisi olsun insallah hissettigin gibi olur mutlu sinuclar alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…