HER 2 TÜRLÜSÜDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SENİN İÇİN CANIM.BENDE DE BELİRTİ YOK MALESEF :) OKADAR ÇOK DÜŞÜNÜYORUZ Kİ BENDE ÇOK KARIŞIK RÜYALAR GÖRDÜM.İNŞALLAH DOĞUMDAN SONRA BAŞLARSIN DİYETE CANIM.AMA İÇİNİ FERAH TUT NE ÇOK İYİ DÜŞÜN NEDE ÇOK KÖTÜ.KESİNLİKLE ÖNÜMÜZE KÜÇÜK HEDEFLER KOYUP OYALANMALIYIZ.MESELA BOYAMA MESELA ÜTÜ :) MESELA SAÇ BAKIMI MESELA TIRNAKLARIMIZ HEP BİZE ARTISI OLUYOR KİTAP OKUYAMIYORUM MALESEF UYUYORUM ÇÜNKÜ :) VE BANA PSİKYATRİ ARKADAŞIM DEDİKİ TUĞÇE AŞILAMA SONUCUN BELLİ OLSUN EĞER NEGATİFSE BULUNDUĞUN ORTAMI DEĞİŞTİR FARKLI Bİ UĞRAŞ BUL HEMEN AT KENDİNİ DIŞARI YANİ İMKANIN VARSA TABİ.
Kizlar ilk sayfayi bitirdim nasil olmus :)
Bende cnm o hikayeleri ozellikle okuyorum umudumu kaybetmemek icin...Bizimde bi tanidikta sole olmus esinde sorun varms erkekte yani sonra asilamayla hamile kalms 7. Yilinds sradan 4 yil sonra kardesi olsn deyip tekrat asilamayla hamile kalms tabi o 4 yilda olmams 2. Cocuk olduktan sonra dra bi gidio 2 aylik hamile 3. Ye yani ikinci dogumun ustune normal yoldan hamile kalms dusunsene o kadar zamanin sonunda 3. Nirmal yolla olmsbende hastanede bi bayanla sohbet etmiştim
onun arkadaşı 15 sene sonra hamile olmuş ve 5 aylıkken öğrenmiş
kadının sorunu doğuştan yumurtalıkları yokmuş
hiç hamile kalamazmış yani düşün
anca yumurta donorü ile sanırım
ama 15sene sonra mucize işte olmuş dr 5 aylık hamilesin sen nerde kaldın demiş
kadın kisttir o ne hamileliği demiş şoka girmiş
görünce o anki duyguyu düşünsene
ne mucizeler var canım
Hadi bakalım bizimde mucizemiz yakındır inşallah
bazen 6 7 sene önce bebek hasretiyle yanıp tutuşan mesajlaradenk geliyorum sonra profillerine girip bakıyorum
2şer 3 er tane olmuş annelik topiklerinde geziyorlar öylle mutlu oluyorum ki
tamam canım değiştirim :) gözüme batıyo derken ne hissediyosun mesela merak ettim :)Herkese merabalar. Tugce arkadasim senden bisey isticem profil resmini degistirebilirmisin. Sürekli giriyorum bu resim cok gözüme batiyo yoksa baska bi sebebi yok
Herkese merabalar. Tugce arkadasim senden bisey isticem profil resmini degistirebilirmisin. Sürekli giriyorum bu resim cok gözüme batiyo yoksa baska bi sebebi yok
tamam canım değiştirim :) gözüme batıyo derken ne hissediyosun mesela merak ettim :)
Bende cnm o hikayeleri ozellikle okuyorum umudumu kaybetmemek icin...Bizimde bi tanidikta sole olmus esinde sorun varms erkekte yani sonra asilamayla hamile kalms 7. Yilinds sradan 4 yil sonra kardesi olsn deyip tekrat asilamayla hamile kalms tabi o 4 yilda olmams 2. Cocuk olduktan sonra dra bi gidio 2 aylik hamile 3. Ye yani ikinci dogumun ustune normal yoldan hamile kalms dusunsene o kadar zamanin sonunda 3. Nirmal yolla olms
dudağını büzüştüren kızlara itafen koydumben selfie çekmek için dudaklarını büzüştüren ve üstüne hiç yakışmayan makyajıyla buruşuk bi teyze görüyorum
daha sevimli bişey yap bari
dudağını büzüştüren kızlara itafen koydumhemen değiştiriyorum
Kizlar nasılsınız...bnm cok uykum var aksma misafir gelicek diye sanırım..
Esim surekli test yapatirlim diyo.cuma gunu gidelim diyo.zor sabrediyorum.cok merk ediyorum.bir sürü palnim var ve kesin olmadn düzgün plan yapamıyorum..hamileysem yada deilsem die farkli secenkeler varr offf
uyku problemim yok benim onun dışında iyiyim
bgn omzumda 3 4 tane minik sivilce çıkmış hayatımda bilmem omzumda sivilce çıksın
regl mi gebelik mi diye düşünmekten strese girdim iyice
bizimde öyle duruma bağlı planlar var ama yrn öğrenceğimiz için acele edeceğimiz durum yok
canım cuma kaçıncı günün olacak senin peki ? yani test sonucuna güvenebilirmiyiz ?
12.gün hımmmCuma gunu 12 olucak asilama gunu ile beraber sayark 13temmuz 14.gun olucak
12.gün hımmmolabilir aslında ama bilmem ki
yani cuma günü öğrenmek senin işini kolaylaştırcaksa bi dene şansını istersen sen bilirsin canım
canım bende 13 temmuzda yaptırıcam testi tekrar yani :) hem evlilik yıldönümü hemde zaten doktor 14ü dedi ben 1 gün önce yapıcam.bize cmrtsi sabhtan bodruma gidicez pztsi sabh gelicezYaa ne bileyim kv.leri annmleri iftara davet edicem pazar gunu daha rahat olurdum.onun disinda bi isime yaramaz.
Cuma gunu teste yanliz gitmem gerkcek p.tesi esimle.13 temmuzu beklicm sanrm
beni dr um 12.gün çağırmıştı çıkmıştı zaten o günde adet olmuştum. çıkar bence.Cuma gunu 12 olucak asilama gunu ile beraber sayark 13temmuz 14.gun olucak
RIca ederim canim.hadi hayirlisi olsun insallah hissettigin gibi olur mutlu sinuclar alirsin.Resimdeki kadinin tipinden dolayi gözüm hep ona takiliyodu o sebepten ötürü. Tesekkür ederim canim. Bu arada asilamamin 3.günü bence yumurta döllendi bana öyle geldi belkide bilmiorum, bekliorum sizleri okuyarakta zaman geciriorum iyiki varsiniz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?