Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay tşk ederim de ben demedim. şiirden alıntı üstümde kalmasın

Kaan bey ırenbede tam sen yaptiritoeum moduna girmeden kesin fiyat soylemiyorkar 5000 den basliyor
Allah allah önce bi fiyat tablosu cikarmalari lazim. Herkes ayarini ona gore yapar. O ne sacmalikmis öyle magazalardaki gibi siz karar verin yapariz biseyler. Ticarethane mantigi bu

Allah allah önce bi fiyat tablosu cikarmalari lazim. Herkes ayarini ona gore yapar. O ne sacmalikmis öyle magazalardaki gibi siz karar verin yapariz biseyler. Ticarethane mantigi bu
Ya onların Ekstralar i var onlardan istersen yada farklı ihtiyaçlar olursa fiyat artabliyor benim kuzen 4000 hastane 3500 ilaçlar 9 eylülde yaptırdı Erbil hocada

Kizlar ilk sayfayi bitirdim nasil olmus :)

Eklentiler

• 1436343247148-1469665751.jpg
    210,8 KB · Görüntüleme: 75
Ya onların Ekstralar i var onlardan istersen yada farklı ihtiyaçlar olursa fiyat artabliyor benim kuzen 4000 hastane 3500 ilaçlar 9 eylülde yaptırdı Erbil hocada
kızlar 40 yaş üstü hamile kalmak isteyenler topiğine bi bakarmısınız.BİRKERE DAHA ANLADIM Kİ YÜCE RABBİM OL DİYİNCE OLUYOR.KİMİSİNİN HİÇ SORUNU YOK KİMİSİNİNDE OKADA ÇOK DEĞERLERİ YÜKSEK YADA BAŞKA SORUNLARI VAR Kİ AMA OLMUŞ.ALLAHIM OL DERSE OLUYOR HERŞEY BOŞ KIZLAR ÖLÜM ZAMANIMIZI NASIL BİLMİYORSAK ALLAHIM BU YÜCE DUYGUYU DA BİZE YAŞATICAK MI YAŞATMICAKMI YADA NEZAMAN YAŞATICAK GERÇEKTEN BİLEMİYORUZ

NASILSIN CANIM HEYCAN VAR MI :) BENDE SENİ DÜŞÜNÜYORUM AZ KALDI RESMEEEEN SON 1 GÜNNN :) BUARADA BEN TAM 6 KİLO ALMIŞIM .NASIL BAŞADIM ANLAMADIM:)

Kizlar ne olur bana bi akil verin ya 2. Asilamanin tutmamasi beni cok etkiledi...2 gundur muthis bi bas agrisiyla uyaniyorum adetimde cok agrili geciyo...Surekli bi huzursuzluk aglama istegi mutsuzluk var ustumde hastalik sahibi olacm bu konu yuzunden

Hadi bakalim hayirlisi cok heycanliiii :) icimde guzel seyler olucak diye his var canim

ayy gerçektenmiiiiiiii
perşembe olsun derken şimdi de perşembe olmasın diyorum
negatifi görmek istemiyorum gözüm korktu

bak bak test yapma diye akıl vermeye başlamış bizim kız :)

valla boyamaya devam ozaman tuğçe

ay tşk ederim de ben demedim. şiirden alıntı üstümde kalmasın

hastanenin aldıgı belli bi ücret vardır transfer+opu+muayene+e2 için kan alımı falan
ilaç parası dersen o belli değildir tmm kişiden kişiye değişir
bende anlamadım

Kizlar ilk sayfayi bitirdim nasil olmus :)

ellerine sağlık bence boyama sana iyi geldi canım
moralin harika aynen devam

NASILSIN CANIM HEYCAN VAR MI :) BENDE SENİ DÜŞÜNÜYORUM AZ KALDI RESMEEEEN SON 1 GÜNNN :) BUARADA BEN TAM 6 KİLO ALMIŞIM .NASIL BAŞADIM ANLAMADIM:)

canım artık zaman geldi çattı
sevincem mi üzülcem mi bende inan bilmiyorum
ne reglime dair ne gebeliğe dair bende hiçbişey yok
çatlatma iğnesinin 16.günü bgn
rüyamdada ztn hep hastanelerde ugraştım bi sürü bişeyler gördüm
bende 3 kilo aldım canım evde kendimi yemeğe verdim çünkü
eşime dedim sonuç negatifse diyet beni bekler

CANIM 2. AŞILAMADA İNSAN İSTER İSTEMEZ DAHA ÇOK ÜMİTLENİYOR VE HAYAL KURUYOR SENİ ANLIYORUM.AĞRILARIN VARKEN HEP ŞÖYLE DÜŞÜN DEKİ BU AĞRILARIN SONUDA VAR GEÇİCEK VE MUTLU OLUCAM BUGÜNLERİ HATIRLADIĞIMDA VAYY BEE NELER YAŞADIM DİCEKSİN.AĞLA AMA KENDİNİ GAZA GETİRİP AĞLAMA SONRA TOPARLAN HEMEN ÇÜNKÜ PSİKOLOJİK KALIYO O AĞLAMA İSTEKLERİ ODA NORMAL DEĞİL .BİRAZ POLYANA OYNAMAMIZ ŞART CANIM GÜÇSÜZLEŞTİĞİMİZDE HEMEN GÜÇLÜ OLMAK İÇİN ZORLAYALIM KENDİMİZİ İNAN SONRA BU YERLEŞİYOR ÜSTÜMÜZE:) NASIL AĞLADIKÇA DAHA ÇOK AĞLAYASIMIZ GELİYOR YA BUDA AYNI.BEN BAŞKA TOPİKLERİ OKUDUM ÇOK ETKİLENDİM VALLA NE OLUCAĞIMIZ BELLİ DEĞİL BİRİ YAZMIŞ 5.TÜP BEBEĞİNDE HAMİLE KALMIŞ AMA DÜŞÜK OLMUŞ NE ZOR GÜNLER YAŞAMIŞTIR DÜŞÜN.SORUNU OLMAYAN İNSANLAR BİLE HAMİLE KALAMIYOR.TAMAMEN ALLAHIN TAKTİRİ SADECE DUA ETMEK VE BAŞKA ŞEYLERLE İLGİLENMEK TAMAMEN EN GÜZEL MANEVİ TERAPİ BEN BAŞLADIM BİLE FARKINDAYSAN :)

Bende bazen mucize hikayeleri okuyorum ole mutlu olup umutlaniyorum ki...Hatta benim tedaviboldugum klinikteki gorevli abla anlatti gecen gittigimde birine asilama yapilms orda tutmams tup bebege gitckms artik abla dio bi baktm asilamadan sonraki ay geldi normal yoldan hamile kalms...

Geçiyor tatlım 8 gün sürdü benimde 9.gunun sabahi önümüzdeki maçlara bakicaz artık diye uyandım biraz yalnız kal daha iyi geldi bana hormonlar coşmus durumda baskilanacaklar

HER 2 TÜRLÜSÜDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SENİN İÇİN CANIM.BENDE DE BELİRTİ YOK MALESEF :) OKADAR ÇOK DÜŞÜNÜYORUZ Kİ BENDE ÇOK KARIŞIK RÜYALAR GÖRDÜM.İNŞALLAH DOĞUMDAN SONRA BAŞLARSIN DİYETE CANIM.AMA İÇİNİ FERAH TUT NE ÇOK İYİ DÜŞÜN NEDE ÇOK KÖTÜ.KESİNLİKLE ÖNÜMÜZE KÜÇÜK HEDEFLER KOYUP OYALANMALIYIZ.MESELA BOYAMA MESELA ÜTÜ :) MESELA SAÇ BAKIMI MESELA TIRNAKLARIMIZ HEP BİZE ARTISI OLUYOR KİTAP OKUYAMIYORUM MALESEF UYUYORUM ÇÜNKÜ :) VE BANA PSİKYATRİ ARKADAŞIM DEDİKİ TUĞÇE AŞILAMA SONUCUN BELLİ OLSUN EĞER NEGATİFSE BULUNDUĞUN ORTAMI DEĞİŞTİR FARKLI Bİ UĞRAŞ BUL HEMEN AT KENDİNİ DIŞARI YANİ İMKANIN VARSA TABİ.

canım sana kendi durumumla ilgili örnek vereyim
ben biliyorsun aşılama denemeden direk tüp bebek yaptırmıştım şansım fazla diye
dedim nasılsa tüp bebekte embriyo koyuyolar tutunması kalıyor kesin tutunur diye yer etti beynime
Allah ım test günü negatif dedi ya doktor resmen yıkıldım ya
herşeyden sogudum bişey yapasım gelmedii hiç olmucakmış hissine kapıldım neler neler
sonra dedim ki Rabbim ol demeden dememki embriyoda koysalar olmuyormuş
ben elimden geleni yaptım Takdir Allah ın
bu demekki benim için hayırlıymış

aşılamayada bu yüzden karar verdim Rabbim ol dediyse aşılamaylada olur tüp bebeklede doğalda
demem o ki bizim elimizden sadece dua etmek geliyor
Rabbim den istemekten hiç vazgeçmeyeceğiz
drlar tedaviler vesilemiz olacak belki ama biz hep Rabbim e dua edeceğiz
tüp bebek topiklerine girsen ne hikayeler varrr
2. aşılama ne ki derler daha yolun başı inanki
defalarca düşük yaşayanlar defalarca tüp bebek yapanlar neler neler
biz onlara göre şanslıyız dersin okusan
o yüzden her zaman şükretmek lazım halimize
Rabbim bu günlerimizi aratacak günleri yaşatmasın hiç birimize
şimdi toparlanma zamanı canım
hadi bakalım sil gözyaşlarını ve vucudunun hormonlarını etkileme üzülerek
imkanımız gücümüz el verdiği sürece tüp bebek vs deneyeceğiz mucadeleden vazgeçmek yok

bende hastanede bi bayanla sohbet etmiştim
onun arkadaşı 15 sene sonra hamile olmuş ve 5 aylıkken öğrenmiş
kadının sorunu doğuştan yumurtalıkları yokmuş
hiç hamile kalamazmış yani düşün
anca yumurta donorü ile sanırım
ama 15sene sonra mucize işte olmuş dr 5 aylık hamilesin sen nerde kaldın demiş
kadın kisttir o ne hamileliği demiş şoka girmiş
görünce o anki duyguyu düşünsene
ne mucizeler var canım
Hadi bakalım bizimde mucizemiz yakındır inşallah
bazen 6 7 sene önce bebek hasretiyle yanıp tutuşan mesajlaradenk geliyorum sonra profillerine girip bakıyorum
2şer 3 er tane olmuş annelik topiklerinde geziyorlar öylle mutlu oluyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…