- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benimkinede batiyodutamam canım değiştirim :) gözüme batıyo derken ne hissediyosun mesela merak ettim :)
Canim ya hayırlısı ama sen böyle söyleyince hiç hoşuma gitmedi kaçıncı gün bugunSlm kizlar nasilsiniz..bnm sag tarafimda cok fena agri saplandi. Ara ara agran agri kalici oldu
Yaa ne bileyim kv.leri annmleri iftara davet edicem pazar gunu daha rahat olurdum.onun disinda bi isime yaramaz.
Cuma gunu teste yanliz gitmem gerkcek p.tesi esimle.13 temmuzu beklicm sanrm
canım bende 13 temmuzda yaptırıcam testi tekrar yani :) hem evlilik yıldönümü hemde zaten doktor 14ü dedi ben 1 gün önce yapıcam.bize cmrtsi sabhtan bodruma gidicez pztsi sabh gelicez
Resimdeki kadinin tipinden dolayi gözüm hep ona takiliyodu o sebepten ötürü. Tesekkür ederim canim. Bu arada asilamamin 3.günü bence yumurta döllendi bana öyle geldi belkide bilmiorum, bekliorum sizleri okuyarakta zaman geciriorum iyiki varsiniz hepiniz
Slm kizlar nasilsiniz..bnm sag tarafimda cok fena agri saplandi. Ara ara agran agri kalici oldu
Canim ya hayırlısı ama sen böyle söyleyince hiç hoşuma gitmedi kaçıncı gün bugun
Bende de acayip stres ve sinir var kizlar hersey batiyor bana ama hersey.esimniftar yemeginde ewde yalnizim.geldiginde kavga cikmazsa iyidir vallaSlm kizlar nasilsiniz..bnm sag tarafimda cok fena agri saplandi. Ara ara agran agri kalici oldu
Canim sende sinir varmi hersey sanki ustume geldi bugun butun sinir bozucu insanlaryes kızlar gününüzde yaptırmak en iyisi
yumurtanın döllendiğini nasıl anladın
inşallah hissettiğin gibidir canım sımsıkı tutnsun ozaman anneciğine
canım benimde belim ağrıyor ara ara bgn
ki ben regl olurken bel ağrısı çekerim endişe girdi içime çok
test günümde regl olmazsam iyi
canım niye hoşuna gitmedi ki hep kasık ağrısı vs hamilelik belirtisi deniliyor ya
benimde yavaştan bel ağrım var sanırım benmde negatif olacak sonuç
sen kitap almamışmıydın otur başla bakim boyamaya bekleme kocanı :)Bende de acayip stres ve sinir var kizlar hersey batiyor bana ama hersey.esimniftar yemeginde ewde yalnizim.geldiginde kavga cikmazsa iyidir valla
Canim sende sinir varmi hersey sanki ustume geldi bugun butun sinir bozucu insanlar
Bende de acayip stres ve sinir var kizlar hersey batiyor bana ama hersey.esimniftar yemeginde ewde yalnizim.geldiginde kavga cikmazsa iyidir valla
ee canım sen daha kavga ortamı olmadan kavga olacagına kendini inandırırsan zaten olur
sinirliyim stresliyim diye düşünme aklından geçirme böyle şeyler
çok rahatım çok mutluyum herşey yolunda diye telkin et kendini
mutlu olma zamanı
kızlar merhaba. bugün aşılamanın 11. günü. adetim de 10unda. yani 2 gün var. bugün eşimle ilişkiye girdim kanamam oldu. sizce adet mi olacağım, yoksa yumurtaya mı bir şey oldu? çok üzgünüm
Tartistik o sebepden dokayi yani kavga cikicak :) hep ailevi sorunlar valla artik kimseye sabrim kalmadi.kimse sorumlulugunu bilmiyor herkes kendi kafasina gore ama butun sikintiyi ceken biz.ben biktim valla kendi problemlerimize odaklanamiyoruz bile ayy cok dokuyum canim.adet incesi hep bi kavga cikar mutlaka en net belirtim bu :) ellerim titriyo herkesten nefret ediyorum yemin ederim.keske annem yanimda olsa kimse yok yanimda butun ailem istanbulda
merhaba,kızlar merhaba. bugün aşılamanın 11. günü. adetim de 10unda. yani 2 gün var. bugün eşimle ilişkiye girdim kanamam oldu. sizce adet mi olacağım, yoksa yumurtaya mı bir şey oldu? çok üzgünüm
sağol mybaby24. bence kesin adet oldum. doktorumu yarın arayabilirim ama tutmadı herhalde bu aşılama. yani kan gelme durumunu açıklayan başka bir şey yok herhalde. napalım hayırlısı olsun. bu yerleşme kanı falan diye bir şey duydum. acaba o mu? offf ya. allah isteyen herkese aratmadan versin, ne diyeyim...
Benim 5 yada 6 . Gündü kasık ağrısı başladı artarak devam etti sonra çekme başladı ağrıya eşlik eden o çekme 11.gunu aksami dizme kadar inince acile gittim işte kimyasal gebelikmis 14.gunde kanamam başladı ama benim baya kötüydü ağrım sağ tarafıma yatamiyordum vs seninki inşallah hayırdır hayra yoralim Hayır olsunyes kızlar gününüzde yaptırmak en iyisi
yumurtanın döllendiğini nasıl anladın
inşallah hissettiğin gibidir canım sımsıkı tutnsun ozaman anneciğine
canım benimde belim ağrıyor ara ara bgn
ki ben regl olurken bel ağrısı çekerim endişe girdi içime çok
test günümde regl olmazsam iyi
canım niye hoşuna gitmedi ki hep kasık ağrısı vs hamilelik belirtisi deniliyor ya
benimde yavaştan bel ağrım var sanırım benmde negatif olacak sonuç
İlişki serbest ama asilamadan sonraki birkaç gün ondan sonra duraymissiniz iyiymiskızlar merhaba. bugün aşılamanın 11. günü. adetim de 10unda. yani 2 gün var. bugün eşimle ilişkiye girdim kanamam oldu. sizce adet mi olacağım, yoksa yumurtaya mı bir şey oldu? çok üzgünüm
Benim 5 yada 6 . Gündü kasık ağrısı başladı artarak devam etti sonra çekme başladı ağrıya eşlik eden o çekme 11.gunu aksami dizme kadar inince acile gittim işte kimyasal gebelikmis 14.gunde kanamam başladı ama benim baya kötüydü ağrım sağ tarafıma yatamiyordum vs seninki inşallah hayırdır hayra yoralim Hayır olsun