Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada bi olay anlataym bi tanidigimizn tupleri cok inceyms gecis yokms tup bebekle hamile kalms sonra tabi korunmamslar bi muddet sonra tesadufen bi kac aylik hamile kaldigini ogrenms ultrasonda inanmams olamaz dems dr ekrani vevirms bebek birda die...Hicbise imkansz degil aslinda nasipte ne varsa o oluyo

Bende 2.asilamayi deniycem tutmazsa kaan bozkurt a birkaç yerle görüştüm kanım en çok onu aldı tınaztepe nin doktorundan tiksindim mesela adam bana öyle bir muamele ettik i bu ay tüp bebek yapmasa n bir daha çocuğun olmaz diyecek nerdeyse kaan hoca herseyi inceledi dediki ben sadece yaştan ötürü öneririm size tüp bebegi

aman yakalanma o zaman canım
kaan hoca hakkında güzel yorumlar okumuştum
hakkınzda hayırlısı olsun canım

tabikiiii Rabbim ol desin yeterki

bende tınaztepede denemiştim tüpü
erdal aktan ile
niye öyle yaptı ki
doktorla ilk izlenim çok önemli bence
senin içine neresi siniyorsa orda yaptır tedavini
çünkü emin ellerde oldugunu hissedince herşey daha bi kolay oluyor
diğer türlü acabalarla daha bi stres oluyorsun etkileniyorsun
Allah bu yolda hepimize hayırlı doktorlarla karşılaştırsın Allah korkusu olan doktorlarla

Benimde 2.aşılamamın bugün 7. Günü , bekleyiş süresini yarıladım sayılır, ama gelin görün ki her an Aklımda beta testi yaptırmak var, Allah hepimizin emeklerini Boşa çıkarmasın, inşaalah hepimiz güzel haberlerimizi buradan paylaşırız.

Saol canim sayende daha iyiyim herzaman tam desteksin .boyama isi cok eglenceli son halini gostericem size ama sizle muhbbt herseyden guzel :)

Canim kaan bey irenbe de mi. Bir de ordaki tup bebek fiyatlari hakkinda bilgi aldin mi neymis?

Bende kaani duydum irem bebekte dimi canim.erdal beymi sana oyle soyledi canim

Kizlar bakin oyalanmalik yeni eglence buldum kendime resimde cektim bakabilirsiniz

ayy gormustum bnde ama eşim menejerlik oyunu 50 küsür tl ye alınca kala kaldım almadım...en yakın zamnda almak lazm...yada goblen cocuk odası için

Merhaba csnim benim de bugun 7.gunumdu 8. Gune girdik artik.
Gogus acin var mi varsa hafifledi mi biraz?

Hayirlusi olsun insallah canim.sakin test yapma gubube kadar ben yaptim cok pismanim

Aaa canim bilmiyodum ben senin erdal beyde tedavi oldugunu.neden peki degistirdin doktorunu?bende ya israile yada kaana gidicem tup bebek icin

ayy gormustum bnde ama eşim menejerlik oyunu 50 küsür tl ye alınca kala kaldım almadım...en yakın zamnda almak lazm...yada goblen cocuk odası için
Biraz pahali hakkten canim 25 tl kitap 35 tlde boyalari off sizi birakamiyorum resmen :)

evet canım yarılamışsın az kalmış
aman sakın test yapma dogru sonucu öğrenmek için gününde test yaptır canım
Amin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Saol canim sayende daha iyiyim herzaman tam desteksin .boyama isi cok eglenceli son halini gostericem size ama sizle muhbbt herseyden guzel :)
ne demek canım her zaman
kahve lekelenme mi yazmıştın ne oldu son durum ?
jel kullanırken de regl olunuyor mu peki ??

bende almak istiyorummmmm boyama kitabıııııııı
boyama bitince kolaj halinde çerceve yapılabilir bence
goblen çocuk odası nedir anlamadım ?

Aaa canim bilmiyodum ben senin erdal beyde tedavi oldugunu.neden peki degistirdin doktorunu?bende ya israile yada kaana gidicem tup bebek icin

sanki sohbet etmiştik ama sen miydin emin olamadım canım
evet erdal beyle denedim tüp bebeği
samsundan izmire gelmiştim ailem benm izmirde bense samsunda yaşıyorum
ama 2.tüp bebeğe gerek olursa daha önce bahsetmiştim IMSİ olan bi merkezde düşünüyorum
bu yüzden mecburen doktorumu da merkezimide değiştireceğim
aşılama için izmire gelmeye gerek yok diye yaşadıgım şehirde yaptırıyorum canım
ama ben kendisi ve ekibiyle ilgili hiçbi sorun yaşamadım

kendi boyalarımı var adı neydi netten bakayım
anti stres boyama kitabı
gizemli orman falan gibi çeşidi de vardı bende baktım canım
15 tl idi sanırım indirimdeydi
boyaları normal kuru boya değilmi ya ???

goblenler var iğne ile yapılıyor.cocuk odası için olanlardan yapabılırm

Merhaba csnim benim de bugun 7.gunumdu 8. Gune girdik artik.
Gogus acin var mi varsa hafifledi mi biraz?

benim koltuk altlarıma dogru dokununca acı vardı bgn hafiflemiş acısı
benim 14.gün olacak işte yrn yani bgn :)
belirti aramıyorum yaaa araya araya bi hal oldum ama yok yani

goblenler var iğne ile yapılıyor.cocuk odası için olanlardan yapabılırm

hımm bende keçelerle ugraşıyorum
keçe bebek odası kapı süsü, altın yastıgı
bebek şekeri vs bi sayfam yok olursa çevremden sipariş alıyorum arada
keyfine yapıyorum yani fırsat oluncada değerlendiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…