- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Bende 2.asilamayi deniycem tutmazsa kaan bozkurt a birkaç yerle görüştüm kanım en çok onu aldı tınaztepe nin doktorundan tiksindim mesela adam bana öyle bir muamele ettik i bu ay tüp bebek yapmasa n bir daha çocuğun olmaz diyecek nerdeyse kaan hoca herseyi inceledi dediki ben sadece yaştan ötürü öneririm size tüp bebegiEsim yine bu sayfada gezindigimi gorurse bu sefer kesin basayacak beni :) kafayi yicen artik acma su sayfayi diyo.
Benimde 4.gunumdu bugun ama hiiic belirti yok hos umudumda yok.esimin hareket % 2 cikmisti.varikosel ameliyati icin bi urolog bulucaz bide irenbeye gidip kaan bozkurtla gorusucez bayramdan sonra ya esim ameliyat olicak yada tup bebege baslicaz kizlar.burda izmirden bayaa kisiyiz sanirim bursa acibademe gidicek arkadasim neden orayi tercih ettin merak ettim?
Esim yine bu sayfada gezindigimi gorurse bu sefer kesin basayacak beni :) kafayi yicen artik acma su sayfayi diyo.
Benimde 4.gunumdu bugun ama hiiic belirti yok hos umudumda yok.esimin hareket % 2 cikmisti.varikosel ameliyati icin bi urolog bulucaz bide irenbeye gidip kaan bozkurtla gorusucez bayramdan sonra ya esim ameliyat olicak yada tup bebege baslicaz kizlar.burda izmirden bayaa kisiyiz sanirim bursa acibademe gidicek arkadasim neden orayi tercih ettin merak ettim?
Bu arada bi olay anlataym bi tanidigimizn tupleri cok inceyms gecis yokms tup bebekle hamile kalms sonra tabi korunmamslar bi muddet sonra tesadufen bi kac aylik hamile kaldigini ogrenms ultrasonda inanmams olamaz dems dr ekrani vevirms bebek birda die...Hicbise imkansz degil aslinda nasipte ne varsa o oluyo
Bende 2.asilamayi deniycem tutmazsa kaan bozkurt a birkaç yerle görüştüm kanım en çok onu aldı tınaztepe nin doktorundan tiksindim mesela adam bana öyle bir muamele ettik i bu ay tüp bebek yapmasa n bir daha çocuğun olmaz diyecek nerdeyse kaan hoca herseyi inceledi dediki ben sadece yaştan ötürü öneririm size tüp bebegi
Saol canim sayende daha iyiyim herzaman tam desteksin .boyama isi cok eglenceli son halini gostericem size ama sizle muhbbt herseyden guzel :)bende ailemde ve yakın çevremde tek çocuksuzum
aynı şeyi bende düşünüyorum yani yalnız değilsiniz :))
ne güzel demişsin ...!
nedir bu hamilelerin bizden çektiği
hamileleri görünce bi yüzlerine bakıyorum
sonra içimden ''ayyyy ne güzellll '' diyorum
hiç unutmam bankada bi hamile görmüştüm
çok hoşuma gittiydi giyindiği kombin
hala aklımdadır hamile olursam bende öyle giyincem dediydim
kızın giydiği kombin artık eski moda olacak ama banane giyecem işte
son zamanlarda çok sık gördüm canım
hatta eşime gösterdim bana bunlardan alalım diye
bi şok oldukadın çocuk yapacam derken çocuk oldu dedi herhalde
dedim stres içinmiş gidince magazaya alıcam bende boyucam
ayyyyyyyy sesli güldüm
yav bu insanlar nasıl üremiş he
ayyy artık şaşırır olduk valla
bgn bomba gibisin tugcemoralini yüksek tutmana sevindim
Canim kaan bey irenbe de mi. Bir de ordaki tup bebek fiyatlari hakkinda bilgi aldin mi neymis?Bende 2.asilamayi deniycem tutmazsa kaan bozkurt a birkaç yerle görüştüm kanım en çok onu aldı tınaztepe nin doktorundan tiksindim mesela adam bana öyle bir muamele ettik i bu ay tüp bebek yapmasa n bir daha çocuğun olmaz diyecek nerdeyse kaan hoca herseyi inceledi dediki ben sadece yaştan ötürü öneririm size tüp bebegi
Bende kaani duydum irem bebekte dimi canim.erdal beymi sana oyle soyledi canimBende 2.asilamayi deniycem tutmazsa kaan bozkurt a birkaç yerle görüştüm kanım en çok onu aldı tınaztepe nin doktorundan tiksindim mesela adam bana öyle bir muamele ettik i bu ay tüp bebek yapmasa n bir daha çocuğun olmaz diyecek nerdeyse kaan hoca herseyi inceledi dediki ben sadece yaştan ötürü öneririm size tüp bebegi
Kizlar bakin oyalanmalik yeni eglence buldum kendime resimde cektim bakabilirsiniz
Benimde 2.aşılamamın bugün 7. Günü , bekleyiş süresini yarıladım sayılır, ama gelin görün ki her an Aklımda beta testi yaptırmak var, Allah hepimizin emeklerini Boşa çıkarmasın, inşaalah hepimiz güzel haberlerimizi buradan paylaşırız.
Hayirlusi olsun insallah canim.sakin test yapma gubube kadar ben yaptim cok pismanimBenimde 2.aşılamamın bugün 7. Günü , bekleyiş süresini yarıladım sayılır, ama gelin görün ki her an Aklımda beta testi yaptırmak var, Allah hepimizin emeklerini Boşa çıkarmasın, inşaalah hepimiz güzel haberlerimizi buradan paylaşırız.
Aaa canim bilmiyodum ben senin erdal beyde tedavi oldugunu.neden peki degistirdin doktorunu?bende ya israile yada kaana gidicem tup bebek icinbende tınaztepede denemiştim tüpü
erdal aktan ile
niye öyle yaptı ki
doktorla ilk izlenim çok önemli bence
senin içine neresi siniyorsa orda yaptır tedavini
çünkü emin ellerde oldugunu hissedince herşey daha bi kolay oluyor
diğer türlü acabalarla daha bi stres oluyorsun etkileniyorsun
Allah bu yolda hepimize hayırlı doktorlarla karşılaştırsın Allah korkusu olan doktorlarla
Biraz pahali hakkten canim 25 tl kitap 35 tlde boyalari off sizi birakamiyorum resmen :)ayy gormustum bnde ama eşim menejerlik oyunu 50 küsür tl ye alınca kala kaldım almadım...en yakın zamnda almak lazm...yada goblen cocuk odası için
Benimde 2.aşılamamın bugün 7. Günü , bekleyiş süresini yarıladım sayılır, ama gelin görün ki her an Aklımda beta testi yaptırmak var, Allah hepimizin emeklerini Boşa çıkarmasın, inşaalah hepimiz güzel haberlerimizi buradan paylaşırız.
Saol canim sayende daha iyiyim herzaman tam desteksin .boyama isi cok eglenceli son halini gostericem size ama sizle muhbbt herseyden guzel :)
ayy gormustum bnde ama eşim menejerlik oyunu 50 küsür tl ye alınca kala kaldım almadım...en yakın zamnda almak lazm...yada goblen cocuk odası için
Aaa canim bilmiyodum ben senin erdal beyde tedavi oldugunu.neden peki degistirdin doktorunu?bende ya israile yada kaana gidicem tup bebek icin
Biraz pahali hakkten canim 25 tl kitap 35 tlde boyalari off sizi birakamiyorum resmen :)
anti stres boyama kitabıkendi boyalarımı var adı neydi netten bakayım
evet canım yarılamışsın az kalmış
aman sakın test yapma dogru sonucu öğrenmek için gününde test yaptır canım
Amin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
ne demek canım her zaman
kahve lekelenme mi yazmıştın ne oldu son durum ?
jel kullanırken de regl olunuyor mu peki ??
bende almak istiyorummmmm boyama kitabıııııııı
boyama bitince kolaj halinde çerceve yapılabilir bence
goblen çocuk odası nedir anlamadım ?
Merhaba csnim benim de bugun 7.gunumdu 8. Gune girdik artik.
Gogus acin var mi varsa hafifledi mi biraz?
goblenler var iğne ile yapılıyor.cocuk odası için olanlardan yapabılırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?