• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanımlar nasılsınız? 2. Aşılamam negatif sonuçlanınca, tüp bebek yaptırmak için doktor değiştirdim. Ancak değerlerimin güzel ve problemsiz olması sebebi ile doktorum 3. Kez aşılama yaptırmayı önerdi,gonal f900 75 'i, aynı iğne ile 100 olarak dozajda yapıyorum, bugün iğnenin 9. Günü ve haftaya cuma 3. Aşılamam yapılacak, nedense bu sefer içimde kelebekler uçuşuyor:) umarım hersey yolunda gider;ümit ederim hepimiz pozitif sonuçlarla birbirimizle sevinçlerimizi paylaşırız, hak ne eylerse güzel eyler; Herşeyin Hayırlısı..

Merhaba hanımlar nasılsınız? 2. Aşılamam negatif sonuçlanınca, tüp bebek yaptırmak için doktor değiştirdim. Ancak değerlerimin güzel ve problemsiz olması sebebi ile doktorum 3. Kez aşılama yaptırmayı önerdi,gonal f900 75 'i, aynı iğne ile 100 olarak dozajda yapıyorum, bugün iğnenin 9. Günü ve haftaya cuma 3. Aşılamam yapılacak, nedense bu sefer içimde kelebekler uçuşuyor:) umarım hersey yolunda gider;ümit ederim hepimiz pozitif sonuçlarla birbirimizle sevinçlerimizi paylaşırız, hak ne eylerse güzel eyler; Herşeyin Hayırlısı..

merhaba acaba 3. aşılamanız pozitif oldumu ?

Allah bagislasinn:)) ne guzel haber masallah.. Benim polikistik overim var normal yollarla olabilir miyim cok emin degilim aslinda dr klomen be catlatma ignesi verdi onu o yuzden denedik bu ay ama bu ay olmazsa normal yollara geri donebilirim.. Biraz akisina birakmakta fayda var boyle durumlarda.. Tesekkurler bilgi icin..

slm cnm.tebrıkler sanırım hamılesın.bende polıkıstık overım.senın ne gıbı belırtılerın wardı?mesela bende baya cok mınık kıstler war.bırde adet olamıyorum ben aylarca.senın nasıl oldu surecını anlatırsan sevınırım cnm :)

Kizlar topikten bayagi kisi hamile cok mutlu oldum Benim asilamalar tutmayinca tup bebekle oldu cok sükür...

Merhaba benimde asilamam tutmayinca tup bebek yaptim 4+2 hamileyim ☺

ayyyyy kızlarrr tebrik ederim hatırladım sizleri bende haziranda aşılama deneyenlerdendim :KK25:
Allah ım ikinizede sağlıkla ve vaktiyle kucagınıza almayı nasip etsin:nazar:

Aminm canim benim sagolasin sen ne yaptin hamilemisin :)

yok canım geçen ay ilk kez hamile kaldım hemde doğal yolla ama düştü:KK43:
şimdi yeniden yine umut ediyorum inşallah Rabbim yeniden nasip eder:KK200:
çok sevindim sizlerin haberine :KK9: inşallah isteyen herkese nasip olur

Doktorum izmit medicalparkta eray caliskan. Ama yeni acildigi icin istanbulda eurofertilde yapildi. Muayne ucretleri haric 6.500 tl ye mal oldu canm

izmir mi izmit mi cnm?muayene ucretlerı nekadar pekı cnm?yanı bu 6.500 in ıcınde neler war?yumurtalarını neyle buyuttuler yanı?

yok canım geçen ay ilk kez hamile kaldım hemde doğal yolla ama düştü:KK43:
şimdi yeniden yine umut ediyorum inşallah Rabbim yeniden nasip eder:KK200:
çok sevindim sizlerin haberine :KK9: inşallah isteyen herkese nasip olur

Amin insallah canim Rabbim tez zamanda bebegine kavusmayi nasip etsin insallah sana. Isteyen herkese ☺

izmir mi izmit mi cnm?muayene ucretlerı nekadar pekı cnm?yanı bu 6.500 in ıcınde neler war?yumurtalarını neyle buyuttuler yanı?

Izmit kocaeli. Yumurtalarimi igneyle buyuttuler catlatma ignesiyle beraber 16 igne vurdum gobegimden. En dusuk dozda. 6 yumurta aldilar 5 i kaliteliydi. 5. Gun transferi oldu. 5. Gune kadar bekledikleri icin 2 tane kaldi. Biri 1. Kalite biri 2. Kalite iki tane transfer oldu :)

Izmit kocaeli. Yumurtalarimi igneyle buyuttuler catlatma ignesiyle beraber 16 igne vurdum gobegimden. En dusuk dozda. 6 yumurta aldilar 5 i kaliteliydi. 5. Gun transferi oldu. 5. Gune kadar bekledikleri icin 2 tane kaldi. Biri 1. Kalite biri 2. Kalite iki tane transfer oldu :)

Muayne ucretleri 250 tl ama bir ay aliyo bir ay almiyodu doktorum

bende de normal kıstler var cnm.hemde baya coklar.mınık mınık.senın nasıldı mesela?reglin kendısımı gelırdı yoksa ılaclamı gelırdı*? kackere asılama oldun ?ve hsg cekıldınmı?insülin dırencı warmıydı?
Her ay duzenli adet oluyordm 2 kere digal yolla kimyasal gebelik gecrdm yani pcos degil bu cikolata kisti cok daha farkli bir tane 3,4 cm civari bar bende.hsg cekildi tupler acikti iki kere asilama oldm tutmadi

Back
X