2015 Gelinleri Burada Toplanalımm :)

Az kalmış canım

az mııı
benim gözümde çok büyüyor yaaa
koskoca 6 ay
Az kalmıs canım ya 6 ay oncesını hatırla daha dun gibi geçti. Yine geçer.. Bizde yarın düğün salonu araştıracağız inşallah hayırlısıyla içimize sinen olur

Az kalmıs canım ya 6 ay oncesını hatırla daha dun gibi geçti. Yine geçer.. Bizde yarın düğün salonu araştıracağız inşallah hayırlısıyla içimize sinen olur

haydi inşallah :) aman acele karar vermeyin sonra pişman olma tuttuğun mekandan :) siz nişanlı mısınız?

haydi inşallah :) aman acele karar vermeyin sonra pişman olma tuttuğun mekandan :) siz nişanlı mısınız?
Evet nişanlıyız canım. Çok araştırdım pişman olacağımı sanmıyorum . Kesinleşti 8 ağustos 2015te evleniyoruz :)

wayy 8.8.2015 diyosun yanii
benim de aklımdaki tareihlerden birisi

cok sevindimm
Güzel bir tarih canım aslnda ben haziran istiyordum da nişanlım istemedi. 8.8 hem evlilik yıldonümümüzü untmaz haha :) Darısı senin başına canım

Güzel bir tarih canım aslnda ben haziran istiyordum da nişanlım istemedi. 8.8 hem evlilik yıldonümümüzü untmaz haha :) Darısı senin başına canım

oo çizelge de ne güzel duruyor öyle :)
şafakları beraber sayarız benim tarih de bi belli olsun :)

İnşallah canım benim . Tarih belli olur olmaz bekliyorum . Hangi şehirdensin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…