Kızlar Merhabaaa
Aaaa bende 2015 gelini olacağım
annemle öyle belirledik bi canım sevgilime de uyuyor bu tarih, bi aksilik çıkmazsa kesin
20.09.2014olacak inşaAllah
ekime de sarkabilir ama eylülde olur umarım
ya da eylülün başına da çekebiliriz
öyle işte eylül-ekim gibi inşallah
Merhaba canim hoşgeldin :)
Merhaba canım .. Bugünlerde griple uğraşsam da iyi olmaya calısıyorum iste sen nasılsınMerhaba kızlar tekrar nasılsınızz
Az kalmış canım
Az kalmıs canım ya 6 ay oncesını hatırla daha dun gibi geçti. Yine geçer.. Bizde yarın düğün salonu araştıracağız inşallah hayırlısıyla içimize sinen oluraz mııı
benim gözümde çok büyüyor yaaa
koskoca 6 ay
Az kalmıs canım ya 6 ay oncesını hatırla daha dun gibi geçti. Yine geçer.. Bizde yarın düğün salonu araştıracağız inşallah hayırlısıyla içimize sinen olur
Evet nişanlıyız canım. Çok araştırdım pişman olacağımı sanmıyorum . Kesinleşti 8 ağustos 2015te evleniyoruz :)haydi inşallah :) aman acele karar vermeyin sonra pişman olma tuttuğun mekandan :) siz nişanlı mısınız?
Evet nişanlıyız canım. Çok araştırdım pişman olacağımı sanmıyorum . Kesinleşti 8 ağustos 2015te evleniyoruz :)
Güzel bir tarih canım aslnda ben haziran istiyordum da nişanlım istemedi. 8.8 hem evlilik yıldonümümüzü untmaz haha :) Darısı senin başına canımwayy 8.8.2015 diyosun yanii
benim de aklımdaki tareihlerden birisi
cok sevindimm
Güzel bir tarih canım aslnda ben haziran istiyordum da nişanlım istemedi. 8.8 hem evlilik yıldonümümüzü untmaz haha :) Darısı senin başına canım
Allah kavuştursun canım az kalmışmerhaba bende kısmetse 2015 gelini olucam şuan asker yolu bekliyorum
Allah kavuştursun canım az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?