-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Tesekkur ederim hepimizin. Evet canim otrivelle kullanmistim. Dedigin gibi olabilir. Aradim biraz once cuma gunune cagirdi. Haber bekleyen arkadaslar ne durumdasiniz acaba?
Amin canim hepimiz insallahHayırlı olsun canım umarım en kısa zamanda dileklerine kavuşursun
ben miniklerimi ankarada biraktim samsuna donuyorumgelisimleri iyi gidiyormus.ctesi dondurulmus sayisi icin bilgi verecekler
Hayirlisi olsun insallah guzel haberler almamiz dilegiyle kizlarkızlar bende estrofeme başladım bugün kısmet olursa kurban bayramı donuşu ayın 28nde transferim olacak...umarım emeklerimiz boşa çıkmaz
Samsun da hangi dr takip etti seniben miniklerimi ankarada biraktim samsuna donuyorumgelisimleri iyi gidiyormus.ctesi dondurulmus sayisi icin bilgi verecekler
kızlar bende estrofeme başladım bugün kısmet olursa kurban bayramı donuşu ayın 28nde transferim olacak...umarım emeklerimiz boşa çıkmaz
Selam bayanlar. Bende dun transferimi oldum yani ayin 1 inde. Bugun ikinci gunum. Size yasadiklarimi anlatiyim kisaca. Bizim sorun esimin spermlerjnden kaynakliydi . Yumurta toplama isleminden sonra baya fazla sayida dollenen yumurtalik elde edildi. Bunladj dondurduk ve hemn ilk transferimizi mart ayinda yaptik. 2 tane embriyo ile hersey oljmlu gidiodu fakat tutunma olmadi malesef. Hemen bi sonraki ay ikinci transfer yapuldi bu sefer 3 tane konuldu ama oda olumsuz oldu. Bu sefer genetik test yaptirdik test sonucunda kan sulandirici heparin ignesi kullanmam gerektifi soylendi. Ve dunki transferimle birlikte kan sulandirico igneyi kullanmayaa basladim. Bugun transferimin 2. Gunu ve asiri bogaz agrim var grip oldjm hem ates hem bas agrisi.esim dio acaba heparin ignesindenmi diye ama bilemiorum en olmamasi gereken zamanda ama Allah yardimcim olsun. Insallah bu seferr olumlu sonucu goruruzde
Mrb cnm topigi okuyordum da transferi olan ilk seni gordum nasilsin hersey yolunda mi transferden so ra agrin oldu mu benim de cumartesi olacak kismetse bir de pek bilmiyorum sence 10 yumurta yoplandi benden simdilik iyi mi sence bakalim.yarin ogrenicem kac embryo olustu.. sevgiler
ercan demir.4 yillik doktorumSamsun da hangi dr takip etti seni
Merhaba canim. Yumurtalik sayin iyi insallah iclerinden fazla sayida dollenmis yumurtalik elde edersin. Onlarin iclerinden biriside sana evlat olsun insallah. Benim bu 3. Transfer aradan 5 ay gecti nerdeyse digerlerinden yanu vuducum dinlenmis vaziyette ve sanci agri falan hicbisey yok. Belirti ariyorum bulamiorum sadece goguslerim agrio okadar. Ilk 3gun hep yattim cunku cok hastaydim. 4. Gunden sonra gunluk rutin ev hayatima devam ettim. Cuma gunu bellu olucak insallah bu sefer yuzumuz guler. Yarin haber edersin kac tanesi gelismis
cok iyi masallah ne guzel.insallah tutunurlar.Arkadaslar biraz once hastaneyi aradim.10 yumurtadan 9 unun dollendigini soyledi sizce iyi mi..
Arkadaslar biraz once hastaneyi aradim.10 yumurtadan 9 unun dollendigini soyledi sizce iyi mi..