2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

ben miniklerimi ankarada biraktim samsuna donuyorumgelisimleri iyi gidiyormus.ctesi dondurulmus sayisi icin bilgi verecekler

ben miniklerimi ankarada biraktim samsuna donuyorumgelisimleri iyi gidiyormus.ctesi dondurulmus sayisi icin bilgi verecekler

kızlar bende estrofeme başladım bugün kısmet olursa kurban bayramı donuşu ayın 28nde transferim olacak...umarım emeklerimiz boşa çıkmaz
Hayirlisi olsun insallah guzel haberler almamiz dilegiyle kizlar

meraba kızlar ben ağustos ta başladım ama östrohen bır anda yükseldı ve dondurldu embrıyolar eylul başında adet oldum gınera ya başladım bu ay transfer olcak ınşallah benım ıkıncı deneme bırıncı 11. haftada öldü . umarım bu tutar ve devam eder

Kizlar benimde ekime kaldi tedavi.tam bbayrama geliyodu emriyolog tatilde oldugu icin obur aya kaldim mecburen.polip oldugu icin cuma histereskopi yapicak doktorum.anestezisiz varmi yaptiran cok agri oluyormu

Merhaba canim. Yumurtalik sayin iyi insallah iclerinden fazla sayida dollenmis yumurtalik elde edersin. Onlarin iclerinden biriside sana evlat olsun insallah. Benim bu 3. Transfer aradan 5 ay gecti nerdeyse digerlerinden yanu vuducum dinlenmis vaziyette ve sanci agri falan hicbisey yok. Belirti ariyorum bulamiorum sadece goguslerim agrio okadar. Ilk 3gun hep yattim cunku cok hastaydim. 4. Gunden sonra gunluk rutin ev hayatima devam ettim. Cuma gunu bellu olucak insallah bu sefer yuzumuz guler. Yarin haber edersin kac tanesi gelismis

Insallah bu sefer hersey yolunda gider cnm gene de kendini yormadan yap islerini..allah yardimcimiz olsun...

Merhaba arkadaşlar,

Bende regli olmayı bekliyorum. Kısmet olursa 1 hafta içinde tedavim başlayacak. Kafamda tek bir soru işareti var doktorum benden HSG istemedi.. Sizler çektirdinizmi HSG..

Merhaba arkadaşlar,

Bende regli olmayı bekliyorum. Kısmet olursa 1 hafta içinde tedavim başlayacak. Kafamda tek bir soru işareti var doktorum benden HSG istemedi.. Sizler çektirdinizmi HSG..[/QUOTE]
Merhaba canim
Benden istemisti Rahim filmi. Doktoruna sor bi istersen neden gerekli gormedigini. Hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…