- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- Konu Sahibi _oceanshine_
Bence de cok iyi insallah saglikla da tutunsunlar canimArkadaslar biraz once hastaneyi aradim.10 yumurtadan 9 unun dollendigini soyledi sizce iyi mi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de cok iyi insallah saglikla da tutunsunlar canimArkadaslar biraz once hastaneyi aradim.10 yumurtadan 9 unun dollendigini soyledi sizce iyi mi..
Ben de istemisti cnm turkiyede yaptirdim hic bir problem yoktu sonra ben yurtdisinda yasadigim icin onu kabul etmediler laparoskopi yaptilar onda tek tup tikali.cikti bence de sen sor doktoruna neden yaptiemiyor iatersen sen ozel olarak da yaptirabilirsin ben kendim istemistim ve randevu alip yaptirdim turkiyedeyken.Merhaba arkadaşlar,
Bende regli olmayı bekliyorum. Kısmet olursa 1 hafta içinde tedavim başlayacak. Kafamda tek bir soru işareti var doktorum benden HSG istemedi.. Sizler çektirdinizmi HSG..
Merhaba canimMerhaba arkadaşlar,
Bende regli olmayı bekliyorum. Kısmet olursa 1 hafta içinde tedavim başlayacak. Kafamda tek bir soru işareti var doktorum benden HSG istemedi.. Sizler çektirdinizmi HSG..
Ben de istemisti cnm turkiyede yaptirdim hic bir problem yoktu sonra ben yurtdisinda yasadigim icin onu kabul etmediler laparoskopi yaptilar onda tek tup tikali.cikti bence de sen sor doktoruna neden yaptiemiyor iatersen sen ozel olarak da yaptirabilirsin ben kendim istemistim ve randevu alip yaptirdim turkiyedeyken.
Arkadaslar biraz once hastaneyi aradim.10 yumurtadan 9 unun dollendigini soyledi sizce iyi mi..
Merhaba arkadaşlar,
sorununuz nedir?ankara ya da istanbulda tedavi olma sansiniz yok mu?Ben varım 26 yaşındayım samsun medikalparka gidiyoruz
Naptin canim oldu mu transferin:)ben hatta 3 istiyoerum ama dr.a kalmis bise.sanirim dr yaş ve yumurtaliklara gore bakip transfer yapiyo.2 koydurmak istiyorum.
lucrinle ilgili bilgim yok.opu icin adet beklemen lazim.benimde pek bilgim yok yeni yeni ogreniyorum bende
Hollandadayim.canim.ben sen neredesinminik_eller canim bende yurt disindayim. Nerde yaptirdin tedavini hangi sehirde
Insallah canim.benden cok daha iyi olur yumurtalarin...Çok güzel canım.. İnşallah bendende okadar çıkar gerçi yarısına bile razıyım
basima gelenleri bilsen.ben heyecan icinde sali carsamba ararlar transfer icin diye dusunurken dr.um bu ayki adeti bekletti.sebebi de şuymus.yumrta buyutmek icin felan kulanilan ilaclar cok yuksek dozda oldugu icin kanda degerler yukselebiliyomus.degerlere bakicak adet gunu hormonlarim iyiyse transfer olucak.eger kotuyse biraz daha beklicem.insallah beklemem.bide rahim duvarim ince onun icinde ilaclar vericekmis.drumdan cok memnunum.herseyin iyisini biliyo.rabbimin izniyle bu dr. benim derdime care olucak.sende son asama ne ne durumdasinNaptin canim oldu mu transferin:)
Hollandadayim.canim.ben sen neredesin
Ne guzel tum degerlere va bakilip islem yapilacak desene...Allahin izniyle olacaktir arkadasim doktora guvenmen cok guzel...ben transfer oldum 3. Gun embriyosu..bugun 2.gunum...beklemedeyim boslukta gibiyimbasima gelenleri bilsen.ben heyecan icinde sali carsamba ararlar transfer icin diye dusunurken dr.um bu ayki adeti bekletti.sebebi de şuymus.yumrta buyutmek icin felan kulanilan ilaclar cok yuksek dozda oldugu icin kanda degerler yukselebiliyomus.degerlere bakicak adet gunu hormonlarim iyiyse transfer olucak.eger kotuyse biraz daha beklicem.insallah beklemem.bide rahim duvarim ince onun icinde ilaclar vericekmis.drumdan cok memnunum.herseyin iyisini biliyo.rabbimin izniyle bu dr. benim derdime care olucak.sende son asama ne ne durumdasin
Arkadaslar buraya 2. 3. Gun yaziyirsunuz ya inu bir aciklayabilir misiniz ne fark ediyor ki sonucta doktorlar karar verniyor mu en uygun zamani..Ne guzel tum degerlere va bakilip islem yapilacak desene...Allahin izniyle olacaktir arkadasim doktora guvenmen cok guzel...ben transfer oldum 3. Gun embriyosu..bugun 2.gunum...beklemedeyim boslukta gibiyim
Canim cok gecmis olsun ben olsam direkt degistirirm o hadtaneyi bende tuplerime baktirmak icin hsg cektirdim hic bir problem.yom dediler 1 ay sonra hollandada laparoskopi yaptirdim tek tup tikali dediler ben artik senin bu olayindan sonra guvenmiyorum hakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme rahat birak kendini stres yok ..Arkadaslar merhaba umarım bılgılendırmem yardımcı olurbıraz dertlıyım konum bayagı uzun ama.
Medicana hastanesi tüp bebek merkezi bu konuda medya üzerinden bayağı iyi reklam yapmış. Araştırmam sonucunda ve halkla ilişkiler memurları ile görüşmelerim sonucunda Medicana Tüp Bebek Beylikdüzü’ne karar verdim. Başta çok iyi bir merkez bulduğumu ve bir an önce bebek isteğimizinde olması nedeniyle iyi bir yer seçtiğimi düşünüyordum. Doktorlar ile görüştük ekip halinde çalıştıklarını bu işin hasta ve kendi uzman doktorları hemşireleri ile ekip halinde olması gerektiğini vurgulayıp bana ve eşime merkezi allayıp pulladılar. Ancak hayallerim ümit ettiklerim merkezin bana verdikleri dogrultusunda hep bir eksiklik mevcuttu. Gittiğimizde doktor randevulerini beklemeler hafta sonları hemşirenin sizi arayacağım deyip ilaç saatine yakın dönmemesi bunun üzerine sizin arayıp değişik insanlar ile muhatap olmanız ve ilaç kabusu ılac kabusu dedıgım olay da hemşirenin sizi aramayı unutması nedeniyle santralin olsun yarın kaç doz yapacağınızı detaylı sorarsınız deyip biirsey bılmeden anlamadan ilacın ve tadavının önemını bılmeyıp anlamayıp size kafadan atma cevaplar vermesi.ondada ne panik olmuştum saat 16:00 ve ben ilaç kullanamamışım kimse de aramamış.sonuçta hergn olmanız gerekli bir iğne karşınızda muhatabınız yok.santral sizi acıl servıse aktarıyor acıl servıs bilmiyor yarın arayın diyor of ki ne of. Ama yılmadım .doktor Mehmet Bey’in verdiği İlaçlarımı hormon dahil ilaçlarını zevkle kullandım o kadar hevesliydim sonuçta bebegım olacaktı. ta ki başıma gelenlere ve doktorları Demet Çakmak'ın az önce telefon açıp bana 24 saat çalışmadıklarını elinde 10 tane evrak oldugunu daha arayacak cok hastası olduğunu ayrıca bebeğim olmama sebebinin acaba ilaçlarımı tetkiklerimi zamanında mı yapmadığım ben ne zaman kan tahlili yapmam gerekiyormuş soruları ve sorgularıyla vurgulayıp beni azarlayana kadar. düşünsenize kanamanız var düşük mü yaptınız? belli degıl yardım arıyorsunuz.üstelik yardımın karşınızda olduğuna inanıp direk halkla ilişkiler değilde bir doktorun sizi aramasına seviniyorsunuz üstelik bu doktor Demet Hanım medicana hastanesinde Tup bebek merkezinde bulunan 4 doktordan bırısı .
Ve direk olarak Halkla ilişkiler yerıne sizi bir doktorun aramasına kısa surede olsa seviniyorsunuz çünkü bir önceki gece tüm gecenız başka bır hastanede geçmiş hayal kırıklığına uğramış, canınız yanmış ve içtiğiniz ilaçlar boşa gıtmiş moraliniz bozuk direk karsımdaki doktorun benı kucaklayacağını düşündüm umutlandım.. daha söyleyemeden kendisine ne olduğunu Demet Hanım tarafından bir güzel kalaylandım. Bu durumda ortaya şu sonuç çıktı yani kimsenin umrunda bıle degılsınız takım çalışması iste bu olsa gerek ben paramı alırım. yan gelır yatarım sen öl geber modu. ve bırde bayan doktoru sizi anlayacak dinleyecek yerde telefonda bir konuşması vardı dinleseniz keşke ben uzatmadım mahalle kavgasına gerek yok.canım zaten sıkkın bırde doktorun nazına cazına gelemem. o kadar yumurta toplama esnasında hemşirenın yenı olup damarımı patlatması kolumdan kan alırken morarması , içtiğim ilaçlar yumurta toplamadan sonra kolumu kaldıramamam kolumun ağrısıyla anezteziden uyanmam saatlerce tranfer öncesi tuvaletim bıle gerginlik yaratmadı çünkü Hep bir umudum vardı ancak bir tup bebek bayan doktorun bencilce azarlayıp sizi anlamadan dinlemeden telefonu açar açmaz kalaylayıp yüzünüze birde telefonu kapatması hiçte hoş degıl.ikinciye bekliyorlar ancak bu doktoru görmek istemiyorum psikoloji çok önemli diyorlar ancak anlayan doktorlarımıza.
ayy rabbimin izniyle insallah guzel haberlerini bekliyorum cnm .insallah insallah tutunmustur bebis.Ne guzel tum degerlere va bakilip islem yapilacak desene...Allahin izniyle olacaktir arkadasim doktora guvenmen cok guzel...ben transfer oldum 3. Gun embriyosu..bugun 2.gunum...beklemedeyim boslukta gibiyim
Evet doktor karar veriyor ve 3. Gun embriyosu transfer etmeye karar verdi..hangi noktasini anlamadiniz tam anlayamadim????Arkadaslar buraya 2. 3. Gun yaziyirsunuz ya inu bir aciklayabilir misiniz ne fark ediyor ki sonucta doktorlar karar verniyor mu en uygun zamani..