- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 37
- Konu Sahibi _oceanshine_
canım ben 10 mg akşamları 1 kere vuruyorum...şırıngayı sıvı olan şişeye sokuyorum 10 mg olana kadar çekiyorum zaten iğnenin üstünde rakamları var...göbeğimi kolonyalı mendille siliyorum göbek deliğinden 3 4 parmak sağa ya da sola gidip elimle sıkıştırıp iğneyi dik şekilde sokuyorum hepsini sokmana gerek yok birazı girsin sonra sırıngayı boşalt tekrar kolonyalı mendille sil inan çok kolay elin alışıcak zaten eğer korkarsan eşine yaptır...şırıngayı benim hemşire bir kere kullan dedi...sanırım bana da şırımnga yetmicek ama eczanelerde satılıyormuş şırınga onlardan alıp devam edicem...bencede tek kullanımlık kullan hijyen açısından....hatta ben dün iğneyi biraz fazla aşağıdann vurmuşum çok acıdı ve kanadı ((( göbek kısmı acımıyor amaah iş yernde daha zordur eminim ben işi bıraktığım için şimdilik evde kendim yapmaya çalışıcam.. Allah sana güç kuvvet ve sabır versin
Benden yine bir soru şimdi baktım bana lucrin 5mg verilmiş sabah akşam şırıngayı 16 ya gelene kadar çek daha sonra göbekten vur dedi hemşire, içinde 14 adet şırınga var bir sürü de bez, iğneyi yaparken iğneyi sonuna kadar göbeğime sokacak mıyım ? (komik gelebilir tabi sorum :) bir de şimdi baktım bir şırıngayı iki kere kullanan olmuş ben öyle birşey asla yapamam, şırıngalar bitince ilaç bitmeyecek sanırım, aynı şırıngaları yeniden lucrin alarak mı tedarik edeceğim ?