2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

ah iş yernde daha zordur eminim ben işi bıraktığım için şimdilik evde kendim yapmaya çalışıcam.. Allah sana güç kuvvet ve sabır versin :KK200:
Benden yine bir soru şimdi baktım bana lucrin 5mg verilmiş sabah akşam şırıngayı 16 ya gelene kadar çek daha sonra göbekten vur dedi hemşire, içinde 14 adet şırınga var bir sürü de bez, iğneyi yaparken iğneyi sonuna kadar göbeğime sokacak mıyım ? (komik gelebilir tabi sorum :) bir de şimdi baktım bir şırıngayı iki kere kullanan olmuş :KK17: ben öyle birşey asla yapamam, şırıngalar bitince ilaç bitmeyecek sanırım, aynı şırıngaları yeniden lucrin alarak mı tedarik edeceğim ?
canım ben 10 mg akşamları 1 kere vuruyorum...şırıngayı sıvı olan şişeye sokuyorum 10 mg olana kadar çekiyorum zaten iğnenin üstünde rakamları var...göbeğimi kolonyalı mendille siliyorum göbek deliğinden 3 4 parmak sağa ya da sola gidip elimle sıkıştırıp iğneyi dik şekilde sokuyorum hepsini sokmana gerek yok birazı girsin sonra sırıngayı boşalt tekrar kolonyalı mendille sil inan çok kolay elin alışıcak zaten eğer korkarsan eşine yaptır...şırıngayı benim hemşire bir kere kullan dedi...sanırım bana da şırımnga yetmicek ama eczanelerde satılıyormuş şırınga onlardan alıp devam edicem...bencede tek kullanımlık kullan hijyen açısından....hatta ben dün iğneyi biraz fazla aşağıdann vurmuşum çok acıdı ve kanadı :KK43:((( göbek kısmı acımıyor ama

canım ben 10 mg akşamları 1 kere vuruyorum...şırıngayı sıvı olan şişeye sokuyorum 10 mg olana kadar çekiyorum zaten iğnenin üstünde rakamları var...göbeğimi kolonyalı mendille siliyorum göbek deliğinden 3 4 parmak sağa ya da sola gidip elimle sıkıştırıp iğneyi dik şekilde sokuyorum hepsini sokmana gerek yok birazı girsin sonra sırıngayı boşalt tekrar kolonyalı mendille sil inan çok kolay elin alışıcak zaten eğer korkarsan eşine yaptır...şırıngayı benim hemşire bir kere kullan dedi...sanırım bana da şırımnga yetmicek ama eczanelerde satılıyormuş şırınga onlardan alıp devam edicem...bencede tek kullanımlık kullan hijyen açısından....hatta ben dün iğneyi biraz fazla aşağıdann vurmuşum çok acıdı ve kanadı :KK43:((( göbek kısmı acımıyor ama

çok saol çok teşekkür ederim o kadar rahatlattın ki beni, aynen bunları dikkate alarak uyguluycam :KK74:

Merhaba arkadaslar bende ekim ayinda basliycam yeni bi tedaviye sizler nerde yaptirdiniz
Ben gurgan kliniği fusunuyorum

Canım ben ank memorial aygul hoca gurgan kliniğin kurucusuymuş şimdi memorial de. Memnunmusun dersen çok pozitif biri ve memnunum umarım sonu da dilediğim gibi olur. Senin için de bol şans :)

bende adet olmayi beklicem simdi.zaman gecer mi ya.

yeterki pozitif düşün ikinci ke doktora gittiğimde acayip bi gerginlik vardı ben öyle oldukça sıkınıtı peşimi bırakmadı malesef bu kez gittiğimde o kadar iyi keyifli ve mutlu gttimki doktor başlıyoruz dedi... Şimdi düşünüyorum hemen adet de olurum herşey yolunda diye diye kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Umarım bir an önce adet oluruz. Hiç bu kadar beklememiştim adet olmayı heee :KK70:

elif ben de erken basladim cetrotide.8 gun igne kullandim.4 gununde cetrotide.bugun yani 10.gun yumurtalarim toplanacak

canım sanırım dun toplanmıs yumurtaların hadı bakalım hayırlısı bende 6. gunumdeyım . bakalım ne zaman toplanacak benımkıler . haberlerını beklıyorum ınsallah

6 kez denedim 5.cide tuttu maalesf 4 haftalıkken düşük oldu dondurulmuş embriyo idi.inşallah rabbim bu sefer güzel haberler almayı nasip eder.

merhaba arkadaşlar bu benim ikinci tüpbebek tedavim olacak.bugün adetin 2. günü gittim dr bana sadece estrofem ilacını verdi 12 gün sabah akşam kullan 14. günde gel bakalım dedi.
ben çok şaşırdım ,ilk tüpbebek tedavimde adetin 2.günü gittim taliller yapıldı ve gebekten iğne olmaya başladım 12 gün sonra çatlama iğnesi yumurtalar toplandı ve 3 gün sonrada transfer oldu .yani bir adet dönemi içinde bitti.
Böyle bir tedavi gören var mı bilgilendirirse sevinirim hala şaşkınlığım gitmedi. dr a ben bu sürede adet olacakmıyım dedim küçük bir adet olacaksın dedi ? yani anlamadım bu süreçte yumurta ne zaman toplanıp transfer olacak...
Öğlenden beri saf saf bakınıyorum hiç bir şey anlamadım.
ha unutmadan yumurta rezervim iyiymiş ama senkronizasyon sorunu varmış 17 mm ve 18 mm olan yumurtalarım varmış bunun yanında küçüklerde varmış bu ilaç büyüklerin gelişimini durdurup diğerlerinin büyümesini sağlayacakmış ve eğer herşey yolunda giderse sadece rahim iyileştirici ilaçla transferim olacakmış ...offffff kafa kalmadı ki

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun 8-12 arası olduğunda transferi yapıyorlarmış senn opu ne zaman olacak transfere kadar büyük ihtimalle 10 mm olur o da ideal zaten
Bilmiyorum canm bugun ignenin 5. Gunu canm opu tahminen ne zaman olur acaba.

Bilmiyorum canm bugun ignenin 5. Gunu canm opu tahminen ne zaman olur acaba.
canım 10-18 günleri arasında yumurtanın büyümesine göre opu yapıyorlar...benim 10.gün olmuştu cuma iğnelere başladım 1 hafta sonra pazar opu oldu...bende regl oldum bugün 11 de doktora gidicem estrofeme başlıcaz büyük ihtimalle

canım 10-18 günleri arasında yumurtanın büyümesine göre opu yapıyorlar...benim 10.gün olmuştu cuma iğnelere başladım 1 hafta sonra pazar opu oldu...bende regl oldum bugün 11 de doktora gidicem estrofeme başlıcaz büyük ihtimalle
Hadi Allah rast getirsi. Canm

Herkese merhaba,
Öncelikle Allah bu yolda yardımcımız olsun. Bundan 2 ay önce sadece iğne tedavisi oldum asilama ya da tup bebek tedavisi degildi. Çatlatma iğnesinden sonra beraberlik vs... İlk başta sonucum negatif çıktı. Sonrasında 1 ay süren aşırı kanamadan sonra düşük yaptığımı öğrendim. Kimyasal gebelik oluştuğu için testte negatif çıkmış. Daha sonra agustosta tüp bebek tedavisine başladık. İğneler ve kontrollerle geçen zamandan sonra yumurta toplama gününde sadece 5 tane yumurtam toplandı :stop: bunlardan 3 ü iyi dendi. En sonda 1 tanesi kaliteli bir şekilde 8 hücreli durumuna ulaşmış çok şükür onu da dondurduk şuan ... OHSS (aşırı yumurta uyarılması) den dolayı bu ay transfer yapılmayacaktı. Doktorum aradığında B planı olarak bir sonraki ay tekrardan tüp bebek tedavisini önerdi. Çikolata kisti ameliyatımdan dolayı sağ yumurtalığımda rezerv sıkıntısı varmış. Solda pek parlak değil zaten o kadar iğneye rağmen 5 tane yumurta elde edildi :110: Garantiye almak için biraz daha yumurta elde etmek istiyor sanırım. Adet olunca gel görüşelim karar verelim demisti. Bugun adet oldum birazdan arayip randevu alicam. Kafam cok karisik cevaplanmamis cok sorularim var. Ohss dedi ama sadece 5 yumurta toplandi pko lu da degilim. Bakalim ne diyecek? Hepimiz guzel haberlerimizi alalim insallah

Herkese merhaba,
Öncelikle Allah bu yolda yardımcımız olsun. Bundan 2 ay önce sadece iğne tedavisi oldum asilama ya da tup bebek tedavisi degildi. Çatlatma iğnesinden sonra beraberlik vs... İlk başta sonucum negatif çıktı. Sonrasında 1 ay süren aşırı kanamadan sonra düşük yaptığımı öğrendim. Kimyasal gebelik oluştuğu için testte negatif çıkmış. Daha sonra agustosta tüp bebek tedavisine başladık. İğneler ve kontrollerle geçen zamandan sonra yumurta toplama gününde sadece 5 tane yumurtam toplandı :stop: bunlardan 3 ü iyi dendi. En sonda 1 tanesi kaliteli bir şekilde 8 hücreli durumuna ulaşmış çok şükür onu da dondurduk şuan ... OHSS (aşırı yumurta uyarılması) den dolayı bu ay transfer yapılmayacaktı. Doktorum aradığında B planı olarak bir sonraki ay tekrardan tüp bebek tedavisini önerdi. Çikolata kisti ameliyatımdan dolayı sağ yumurtalığımda rezerv sıkıntısı varmış. Solda pek parlak değil zaten o kadar iğneye rağmen 5 tane yumurta elde edildi :110: Garantiye almak için biraz daha yumurta elde etmek istiyor sanırım. Adet olunca gel görüşelim karar verelim demisti. Bugun adet oldum birazdan arayip randevu alicam. Kafam cok karisik cevaplanmamis cok sorularim var. Ohss dedi ama sadece 5 yumurta toplandi pko lu da degilim. Bakalim ne diyecek? Hepimiz guzel haberlerimizi alalim insallah
tedavin hayırlısı olsun ohss fazla yumurta toplandığında yumurtaların su toplaması olayı 5 yumurta ile ohss olman biraz tuhaf ama kimi bünyede fazla dozajda ilaç kullanılıp çatlatma iğnesi de otrivelle diye bir marka kullanıldığında ohss olunabiliyormuş seninki de belki bu şekildedir...birde bazı doktorlar rahim fazla yorulunca dondurulup transfer etmek istiyor tutunma ihtimalini artırmak için

tedavin hayırlısı olsun ohss fazla yumurta toplandığında yumurtaların su toplaması olayı 5 yumurta ile ohss olman biraz tuhaf ama kimi bünyede fazla dozajda ilaç kullanılıp çatlatma iğnesi de otrivelle diye bir marka kullanıldığında ohss olunabiliyormuş seninki de belki bu şekildedir...birde bazı doktorlar rahim fazla yorulunca dondurulup transfer etmek istiyor tutunma ihtimalini artırmak için
Tesekkur ederim hepimizin. Evet canim otrivelle kullanmistim. Dedigin gibi olabilir. Aradim biraz once cuma gunune cagirdi. Haber bekleyen arkadaslar ne durumdasiniz acaba?

X