2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

şimdi açıklama yapayım kahvaltılığı takım halinde sevmediğimden almak istediğim böyle düz 6 tane tabak ve ortaya serpme varya ondan yapıcam öyle daha çok seviyorum ama ben önceden kızlı tabak varya ondan 2 tane almıştım ama 6 tane düz tabak alıcam bir türlü karar vermedim hangisi olsa

Eklentiler

• mavikitap-580x580.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 76
  • rose-garden-tatli-tabagi-DKZ-3009-P.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 77
  • botanical-birds-tabak-DKZ-S16645E-BLU-PLT265CP.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 87
  • butterfly-valley-tabak-DKZ-S16197A-CLR-PLT265RP.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 12.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 98
Bu tabaklara bayılıyorum ben
Daha geçen gün kızdım anneme bu sebepten
Ya neden kahvaltı takımı aldırdınız bana diye. Böyle yapmak daha mantıklı geldi çünkü. Zaten porselen bardak vs sevmem ben demliğini de kullanmicam neden aldım bilmiyorum yani. O yüzden çok iyi düşünmüşsün.
Kızlı tabak zatan favorim
Fikir vericem ama bişey sorucam öncee. Şimdi bu kızlıları ortaya koymak için mi aldın?
Neden 6 tane alıyosun yani onu anliyim :)

benim aslında bir topiğim var ama yeni yeni aldığım için pek bir şey yok içinde
aayy teşekkür ederim canım benim ara sıra porsuk resmi isteriz sana zahmet olmazsa :)
ben aldıkça buraya koyabilirm exrtavolume de sorayım olur mu canım
ne demek tabikide çekerim..
senin topiğin ne canım onuda bakmak isterim

çeyizimiz için biz ne aldık kısmında bir ekonomistin çeyiz kösesi adı canım

canım kızlı da çok güzel kuşlu olanda ama ben takım aldım çünkü çok beğendiğim bir takım vardı :) ama kızlıda kuşluda güzel

aslında ben ondan 6 tane alıcaktım kızlıdan ,dedim yurtdışından geliyor ya kırılırsa falan bir bakım nasıl gelecek diye düşündüm 2 tane aldım sonra düşündüm kayınbaba falan da gelicek komik mi oldu diye bilemedim yani .sonra dedim komikse aşkımla ben yerim bunlarda, böyle kafam karıştı 6 tane başka alayım dedim bilemedim help me :)

Kızlı tabağa takım yapacaksan bence düz pembe olanlardan al kuşlu da güzel ama çok karışık olur bütün tabaklar desenli desenli

Haha çok ayrıntı düşünmüşsün Neden komik olsun yaa amaan :)
Yerinde olsam 2 kızlı, 2 kuşlu, 2 de pembeli çiçekliden alırdım kesinlikle!
Hepsinin içinde birbirini destekleyen renkler var zaten, uyumsuz asla durmicak. Zaten sen de takım gibi olsun istemiyosun.
Ortaya da normal kahvaltılık alırsın zaten. Oldu bitti.
Hem kayınpedere falan vermek istemezsen o tabaklardan zaten başka alternatifin mutlaka olucak yemek takımının içinde falan. Onları çıkarırsın.

beyin fırtınası yapalım

Eklentiler

• 1.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 2.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 87
  • 3.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 77
böyle tabak yaparlarsa insan kafayı yer haliyle arkadaşlar ,karar veremiyorum yani

Eklentiler

• 4.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 5.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 6.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 89
  • 7.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 122
evet birbiriyle uyumlu olurlar iki kız iki kelebek iki kareli :) öyle yapsam abez olmaz dimi

canım kahvaltılığımı çok sevmeme rağmen bun bunlarada bayıldım bence 2 3 çşit al demir birbirine kombine olacakalardan

evet birbiriyle uyumlu olurlar iki kız iki kelebek iki kareli :) öyle yapsam abez olmaz dimi
Kesinlikle olmazz eminim çok netim
Bak ben inanılmaz kararsız bir insanım ama emin ol almamış olsam direkt böyle yapardım hiç düşünmeden.

böyle tabak yaparlarsa insan kafayı yer haliyle arkadaşlar ,karar veremiyorum yani
Bunları şimdi gördümm.
Bu da renk seçimine bağlı pembe mavi ağırlıklı istersen söylediklerim.
Kırmızı isetrsen şemsiyeli kız kareli kırmızı gayet güzeller :)

gelinlik gibi oldu buda iki tabak için günlerce düşün taşın
haklısın bakmayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…