- 5 Mart 2015
- 806
- 372
Bu tabaklara bayılıyorum benşimdi açıklama yapayım kahvaltılığı takım halinde sevmediğimden almak istediğim böyle düz 6 tane tabak ve ortaya serpme varya ondan yapıcam öyle daha çok seviyorum ama ben önceden kızlı tabak varya ondan 2 tane almıştım ama 6 tane düz tabak alıcam bir türlü karar vermedim hangisi olsa
Kızlı tabağa takım yapacaksan bence düz pembe olanlardan al kuşlu da güzel ama çok karışık olur bütün tabaklar desenli desenlişimdi açıklama yapayım kahvaltılığı takım halinde sevmediğimden almak istediğim böyle düz 6 tane tabak ve ortaya serpme varya ondan yapıcam öyle daha çok seviyorum ama ben önceden kızlı tabak varya ondan 2 tane almıştım ama 6 tane düz tabak alıcam bir türlü karar vermedim hangisi olsa
Haha çok ayrıntı düşünmüşsünaslında ben ondan 6 tane alıcaktım kızlıdan ,dedim yurtdışından geliyor ya kırılırsa falan bir bakım nasıl gelecek diye düşündüm 2 tane aldım sonra düşündüm kayınbaba falan da gelicek komik mi oldu diye bilemedim yani .sonra dedim komikse aşkımla ben yerim bunlarda, böyle kafam karıştı 6 tane başka alayım dedim bilemedim help me :)
Ben olsam kesinlikle öyle yapardım.2 şer li mi alayım yani kızlar
Vuuu yyeni seçenekler.beyin fırtınası yapalım
Kesinlikle olmazz eminim çok netimevet birbiriyle uyumlu olurlar iki kız iki kelebek iki kareli :) öyle yapsam abez olmaz dimi
Bunları şimdi gördümm.böyle tabak yaparlarsa insan kafayı yer haliyle arkadaşlar ,karar veremiyorum yani
Çok bakma canım sorna içinden çıkılmaz bir hal alıyodaha tabak koyabilirim ama yapmayım benim zaten aklım ondan bu kadar karıştı :)
Enn iyisigelinlik gibi oldu buda iki tabak için günlerce düşün taşın
haklısın bakmayacağım artık