Hahaha süpersin yaa çok iyi geldi valla.
Merhaba canım hoşgeldin buyur gel tabii kiii :)Merhaba kızlar benide aranıza alın :) :) Allah nasip ederse 6 Eylülde düğünüm var 4 yada 5 Eylül de kınam daha pek belli değil kına ama düğünüm için salon tutuldu..
çeyizide almaya başladık beyaz eşya yada mobilya almadık eve göre olacağı için bu yüzden ev bakıyoruz yaşadığım yerde "Eskişehirde" kiralık ev bulmak çok zor açıkcası da olanlarda çok pahalı bi kaç ev beğendik aile büyükleri ile bakıp bi tanesini kiraya tutucaz en yakın zamanda
ayyy canım hoşgeldinbende eskişehirde okudum neresinde düşünüyorsunuz evi ne güzel yaa :)
Canım aslında farklı bir topikte baya arkadaşlar var konuşuyorz aldıkça da paylaşıyoruz. Zevkli olur tabii ki :))extravolumecüm aldığın çeyizleri buraya koymayı düşündün mü ? aldıkça falan zevkli oluyor aslında
Canım aslında farklı bir topikte baya arkadaşlar var konuşuyorz aldıkça da paylaşıyoruz. Zevkli olur tabii ki :))
valla ohh porduğu da yakın her yere yakın süper özledim
burda da yapsak aslında tabi sizede uyarsa çok güzel olur birbirimizden fikir alırız
Merhaba canım tabi kiii :)extracigim seni takiptetim.eylulu bizde dusunuyoruz.benide al topigine belki eylul olur.tarihimiz
aldiklarimizi birbirmize gosterelim fiyatlarini ve kampanyalari soyleyelim canim.
benim aslında bir topiğim var ama yeni yeni aldığım için pek bir şey yok içinde
aayy teşekkür ederim canım benim ara sıra porsuk resmi isteriz sana zahmet olmazsa :)
ben aldıkça buraya koyabilirm exrtavolume de sorayım olur mu canım
Ayıpsııın hemen sor hiç durmaa bekliyorummfikrinizi sorayım mı kahvaltılık tabak seçmem de yardımcı olur musunuz :)
benim aslında bir topiğim var ama yeni yeni aldığım için pek bir şey yok içinde
aayy teşekkür ederim canım benim ara sıra porsuk resmi isteriz sana zahmet olmazsa :)
ben aldıkça buraya koyabilirm exrtavolume de sorayım olur mu canım
Eki Görüntüle 1468587 merhaba gelin adaylari hersey kusursuzken ayakkabiniz neden siradan olsun? adiniza ve size ozel tasarlanan ayakkabilarimiz icin bize ulasin