2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

aldım foruma da koydum resmini pek beğenen olmamış galiba sen de bak istersen :) sen naptın ?

aldım foruma da koydum resmini pek beğenen olmamış galiba sen de bak istersen :) sen naptın ?
Ben henüz fiyat sorma aşamasaındayım canım. Bişey yapamadım daha yanii. Çok pahalılar ya
Baktım seninkine gayette güzel. Sadece etek uçlarına bişiler yapılabilir mi diye düşündüm.
Straplez galiba di mi?

evet canım straplez ben daha ayakkabımı almadığım için tadilata gidemedim ,o resimde gelinlik büyük etek uçları yapılmadığı için kötü duruyo olabilir olsa uçları böyle olurdu

Eklentiler

• 20150325_165101.JPG
    65,8 KB · Görüntüleme: 105
günaydınlarrrr gelinliğin çok güzel canım.ben straplez istemiyorum yani kolları fln dantelli gelinlikler daha bi hoşuma gidiyor tabi oraya gidince fikrim değirmi bilmiyorum :) daha hiç gelinlik bakmadım çünkü ama artık bakmak gerekiyor herhalde yavaş yavaş

Gunaydiin kizlar.gelinligin guzel olmus.straplez guzeldir canim.bizde arada bakiyoruz.

günaydın herkese :) teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için , oraya bir fikirle gitmiştim bende balık model zarif olur asla kabarık istemem dedim ,sonuç gördüğünüz gibi aşırı kabarık prenses bir modelden yana oldu.sizlerde bakmaya başlayın yaz dönemi yoğunluk çok olur

O da güzelmiiiş
Benim de beğendiğim bir model var onun üzerinden gidiyorum şuan ama hiç bilmiyorum gittiğimde fikrim değişirmi vs diye. Heyecanla bekliyorum sonucu.
Yavaş yavaş bakmak lazım da başka şeylerden kafamı kaldıramıyorum ki bir de onu düşüneyim

sen istanbuldaydın dimi extaravolume bir fikir vereyim mi canım eğer diktirmek istersen mademe amour design var süper modelleri var instigramdan takip ediyorum fiyatını bilmiyorum ama almasaydım da keşke burdan diktirseydim diye düşündüm ,bir bak canım istersen

Yaa cidden dyecek bişey bulamıyorum haha
Ben de orayla görüştüm desem sana?
Henüz mailleştik ben de bayılıyorum gelinliklerine , duruşları süper. 3000 TL fiyat verdi ne kadar düşer, düşer mi bilmiyorum. Randevu alacağım hatta 1 hafta sonraya falan :)

Merhaba canım hoşgeldiiin, hayırlı olsun şimdiden :)
Seni de tanıyabiliriiiizz :)

Tabii. Adım tuğba canım. 14 Hazirandan beri nişanlıyım. Nişanlım asker. 4 ayımız kaldı. O geldikten 1 ay sonra da düğünümüz var. Eylül 12de. Düğün için çengelköydeki sophia davet salonunu tuttuk. İnşallah güzel olur herşey

hoş geldin tuğba

extravolume valla hayret yani canım dimi :))
ay git git valla benim yerime de git ,azıcık da ucuz olsaymış iyimiş ama git bir konuş bakalım

Canıım, bir an önce kavuşun İnşallah :) Ben de bekledim zamanında yaşayan için süre hiç de az gelmiyor bilirim ama az kalmış :)
Salonu da ayarlamışsınız hayırlı olsun. Çeyizler ne alemde :)

hoş geldin tuğba

extravolume valla hayret yani canım dimi :))
ay git git valla benim yerime de git ,azıcık da ucuz olsaymış iyimiş ama git bir konuş bakalım
Cidden hayret yaniii Bi koşu gel İstanbula ya hahah
Ay valla kuzu gidicem ama fiyatı düşmesi lazım. Ne çıkacak bilemiyorum.
1000 tl indirim yapsa ne sevinirdim hahah

Ya mutfağa alıyorum alıyorumm bitmiyorrrr Hihihihi aç gözlü ben ban yemiştim anca döndüm ayak bileğimi çatlattım içler acısı bir durumdayım eylülllllll gelinleriiii sonbahar gelinleri bizler ilk heves değil son hevesiz etkimiz kısa değil uZun sürer bizler özel insanlarınız ılık esen rüzgarlarız hobaaaaaaa

Ben kiralAdım villa sepetinden sende hemencik bak indirimli şuan yakala hemen tarih nezamandı bende muhafazakar tuttum

Kizlaarrr siteyi lütfen öğretin , telefondan mobil Uygulaması da var mi iphonedan. Benim Düğünüm Tokat'ta 6 Eylül'de olacak biz dün eşyalarımızı aldık , dugun salonumuz tutuldu , Balayına karar verdik yeri ayarladık ben nikah şekeri istiyorum uygun fiyata ama bilmiyorum Nerde bulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…