- 5 Mart 2015
- 806
- 372
Ben henüz fiyat sorma aşamasaındayım canım. Bişey yapamadım daha yanii. Çok pahalılar yaaldım foruma da koydum resmini pek beğenen olmamış galiba sen de bak istersen :) sen naptın ?
O da güzelmiiişgünaydın herkese :) teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için , oraya bir fikirle gitmiştim bende balık model zarif olur asla kabarık istemem dedim ,sonuç gördüğünüz gibi aşırı kabarık prenses bir modelden yana oldu.sizlerde bakmaya başlayın yaz dönemi yoğunluk çok olur
Yaa cidden dyecek bişey bulamıyorum hahasen istanbuldaydın dimi extaravolume bir fikir vereyim mi canım eğer diktirmek istersen mademe amour design var süper modelleri var instigramdan takip ediyorum fiyatını bilmiyorum ama almasaydım da keşke burdan diktirseydim diye düşündüm ,bir bak canım istersen
Merhaba canım hoşgeldiiin, hayırlı olsun şimdiden :)12 Eylül cumartesi geliniyiiiimmmm. Günaydıııınnnn
Merhaba canım hoşgeldiiin, hayırlı olsun şimdiden :)
Seni de tanıyabiliriiiizz :)
Canıım, bir an önce kavuşun İnşallah :) Ben de bekledim zamanında yaşayan için süre hiç de az gelmiyor bilirim ama az kalmış :)Tabii. Adım tuğba canım. 14 Hazirandan beri nişanlıyım. Nişanlım asker. 4 ayımız kaldı. O geldikten 1 ay sonra da düğünümüz var. Eylül 12de. Düğün için çengelköydeki sophia davet salonunu tuttuk. İnşallah güzel olur herşey
Cidden hayret yaniiihoş geldin tuğba
extravolume valla hayret yani canım dimi :))
ay git git valla benim yerime de git,azıcık da ucuz olsaymış iyimiş ama git bir konuş bakalım
Canım ben aldım balayını.
Fethiyede karar kıldık
Çok teşekkür ederim canım. 40 gün ama gel de bana sor gerçi sende yaşamışsın iyi bilirsin
Tatlım çeyizim hazır sayılır ufak tefek şeyler tabiki çıkıyor ama büyük çoğunluk bitti diyebilirim. Nişanlım geldiğinde mobilya, beyaz eşya ve gelinlik koşturmamız olacak sadece. İnşallah yetiştirebiliriz.
Bu aralar balayı için yer arayışındayız geç kalmaktan korkuyorum. Biz havuzu dışardan görünmeyen muhafazakar villa da karar kıldık otel istemedik. Ama neresi olacağı konusunda bi fikrimiz yok muhafazakar villa tercih eden oldu mu burada
Orka Sunlife otel canım. Eylülde gidiyoruz :)Bizde fethiyedeyiz nereye gidiyosunuz fethiyede trih nezman sizinnn