2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Ayy evet yaaa hava ne güzel dimi güneş açmış :)
o zaman sana bir soru
el çiçeği olarak canlı mı cansız çiçek mi düşündün extravolume

Ayy evet yaaa hava ne güzel dimi güneş açmış :)
o zaman sana bir soru
el çiçeği olarak canlı mı cansız çiçek mi düşündün extravolume
Hemen yanıtlayayımm.
Kuzu ben bu canlı gibi görünen yapaylardan düşünüyorum. Canlı alsam çöpe gidecek 1 hafta sonra.
Hatıra olur saklarım, hatta evin bir köşesine bile koyarım böyle alırsam diye düşündüm. Cidden öyle güzel yapıyolar ki artık hiç yapay durmuyo zaten.

Sen ne düşünüyosuun

valla çok güzel düşünmüşsün hakikaten çok güzel çiçekler yapılıyor şimdi bakıyorum da
bende bilemedim kararım aslında canlı çiçek olmasından yanaydı ama bak mantıklı geldi senin dediğin

Ablam 2 senelik evli mesela. 5-6 ay önce işte çekmecelri kurcalarken bi poşet çıktı. Annem at bunu dedi ablam " aa olmaz içinde çiçeğim var hatıra o sakladım " dedi. Poşeti bi açtık sadece saplar kalmış onlar da yerle bir tabi çok gülmüştük haha
Üzüldü bi de deli kız , ne bekliyoduysa
Ondan sonra kesin karar verdim işte. İnstagramda takip ettiğim 1-2 sayfa var çok beğeniyorum yaptıkları çiçekleri. Onlardan bi yerden yaptırırım muhtemelen .

Bende dahil olayım bu konuyaaa
Düğünden sonra çiçeği atmayacak mısınız bekar kızlara ya atıp geri mi alınıyo nasıl oluyo orası

hım çok sevmiş demek ki çiçeğini
bir şey sorucam o çiçek kız arkadaşlara atılmıyor mu nasıl olacak o iş :)

Bende dahil olayım bu konuyaaa
Düğünden sonra çiçeği atmayacak mısınız bekar kızlara ya atıp geri mi alınıyo nasıl oluyo orası
hım çok sevmiş demek ki çiçeğini
bir şey sorucam o çiçek kız arkadaşlara atılmıyor mu nasıl olacak o iş :)
Haha çok doğru bi noktaya parmak bastınız kızlar
Ben anlamam isterim geri arkadaş
Ya da tırt bi çiçek yaptırıp onu atalabiliriiiiz

Haha çok doğru bi noktaya parmak bastınız kızlar
Ben anlamam isterim geri arkadaş
Ya da tırt bi çiçek yaptırıp onu atalabiliriiiiz
hahah
İşte bende bu yüzden iki çiçek yaptırmayı düşünüyorum dandiğini atarım diğeri bana

Bir erkek bir kadında zeynebin yaptığı gibi çiçeği atmamak için bi konuşma yapıp milleti caydırmayı bile düşündüm ben yani

Bir erkek bir kadında zeynebin yaptığı gibi çiçeği atmamak için bi konuşma yapıp milleti caydırmayı bile düşündüm ben yani
Haha öyle bişey de mi yapmıştıııı ay bulayım da izleyeyim bak neden olmasın. haha
Çiçeğimi vermemek için herşeyi yapabilirim galibaa
yok artık kızlar ilahi :)))
Napalım canııım, herşey çiçek içiiin

Haha öyle bişey de mi yapmıştıııı ay bulayım da izleyeyim bak neden olmasın. haha
Çiçeğimi vermemek için herşeyi yapabilirim galibaa

Napalım canııım, herşey çiçek içiiin
İzle canım aynı benim kafadan yani benim olan çiçeği niye vereyim başkasına canım aa

şimdi ben şöyle düşündüm cumartesi atamam elim boş kalır ,pazar günü de erkek tarafında olacak çiçeğimi erkek tarafındaki kızlara atacağima hiç atmam daha iyi :)) fenayız gerçekten

şimdi ben şöyle düşündüm cumartesi atamam elim boş kalır ,pazar günü de erkek tarafında olacak çiçeğimi erkek tarafındaki kızlara atacağima hiç atmam daha iyi :)) fenayız gerçekten
Haha bak mantığını da bulmuş , kalıbına uydurmak böyle bişey heralde
Erkek tarafınaysa hiç atma tabi haha
Bende bi yol bulucam, asla veremem kimselere çiçeğimiii

Haha bak mantığını da bulmuş , kalıbına uydurmak böyle bişey heralde
Erkek tarafınaysa hiç atma tabi haha
Bende bi yol bulucam, asla veremem kimselere çiçeğimiii

dimi dimi insan isteyince buluyor bir şekilde :)) verme canım bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…