- 5 Mart 2015
- 806
- 372
Hemen yanıtlayayımm.Ayy evet yaaa hava ne güzel dimi güneş açmış :)
o zaman sana bir soru
el çiçeği olarak canlı mı cansız çiçek mi düşündün extravolume
Ablam 2 senelik evli mesela. 5-6 ay önce işte çekmecelri kurcalarken bi poşet çıktı. Annem at bunu dedi ablam " aa olmaz içinde çiçeğim var hatıra o sakladım " dedi. Poşeti bi açtık sadece saplar kalmış onlar da yerle bir tabi çok gülmüştük hahavalla çok güzel düşünmüşsün hakikaten çok güzel çiçekler yapılıyor şimdi bakıyorum da
bende bilemedim kararım aslında canlı çiçek olmasından yanaydı ama bak mantıklı geldi senin dediğin
Bende dahil olayım bu konuyaaa
Düğünden sonra çiçeği atmayacak mısınız bekar kızlara ya atıp geri mi alınıyo nasıl oluyo orası
Haha çok doğru bi noktaya parmak bastınız kızlarhım çok sevmiş demek ki çiçeğini
bir şey sorucam o çiçek kız arkadaşlara atılmıyor mu nasıl olacak o iş :)
hahahHaha çok doğru bi noktaya parmak bastınız kızlar
Ben anlamam isterim geri arkadaş
Ya da tırt bi çiçek yaptırıp onu atalabiliriiiiz
Haha öyle bişey de mi yapmıştıııı ay bulayım da izleyeyim bak neden olmasın. hahaBir erkek bir kadında zeynebin yaptığı gibi çiçeği atmamak için bi konuşma yapıp milleti caydırmayı bile düşündüm ben yani
Napalım canııım, herşey çiçek içiiinyok artık kızlar ilahi :)))
İzle canım aynı benim kafadan yaniHaha öyle bişey de mi yapmıştıııı ay bulayım da izleyeyim bak neden olmasın. haha
Çiçeğimi vermemek için herşeyi yapabilirim galibaa
Napalım canııım, herşey çiçek içiiin
Ay açılan bir video bulamadım bi türlü yaaİzle canım aynı benim kafadan yanibenim olan çiçeği niye vereyim başkasına canım aa
Haha çok fenayız yanlız yaaman bende atmayacağim vazgeçtim :) pazar günü belki atarım
Haha bak mantığını da bulmuş , kalıbına uydurmak böyle bişey heraldeşimdi ben şöyle düşündüm cumartesi atamam elim boş kalır ,pazar günü de erkek tarafında olacak çiçeğimi erkek tarafındaki kızlara atacağima hiç atmam daha iyi :)) fenayız gerçekten
Ben buldum canım linki buraya kopyalasam bi sorun olur mu burdan izlesin herkesAy açılan bir video bulamadım bi türlü yaanasıl da merak etmiştm kimbilir neler yapmıştır delii
Koyabilirsin kuzu sorun yok :)Ben buldum canım linki buraya kopyalasam bi sorun olur mu burdan izlesin herkes