2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Kizlaarrr siteyi lütfen öğretin , telefondan mobil Uygulaması da var mi iphonedan. Benim Düğünüm Tokat'ta 6 Eylül'de olacak biz dün eşyalarımızı aldık , dugun salonumuz tutuldu , Balayına karar verdik yeri ayarladık ben nikah şekeri istiyorum uygun fiyata ama bilmiyorum Nerde bulcam

hoşgeldin karatayy hayırlı olsun şimdiden güzel günlerde kullan inşallah, ben bilmiyorum mobil uygulaması var mı ?kızlar bilen var mı?

karatayy onu bilmiyorum da nikah şekerini nasıl bir şey istiyorsun, ben bundan istiyorum yurtdısından bir siteden 100 tanesi 40 mi ne öyle bir şeye buldum zaten burdakilerin çoğu nikah şekerini çin den getiriyor anladığım kadarıyla içine şekeri koyup katlaması derdi var ama canım

Eklentiler

• 2015-03-27-10-46-48.png
    485,5 KB · Görüntüleme: 102
site adı aliexpress ben oradan bir sürü şey almıştım ama orjinaline gir dilini türkçe yaparsan daha kolay olur işin, bunun gibi benzer bir çok şey bulabilirsin böyle gelin damat mumlukları var davetiye var al burada bastır mesela fikir bol zaten, burada ne gördüysen farklı hepsi çin malı

Canım peki o siteden alışveriş hic sıkıntı olmuyor mu bende ebay gibi flan orda bi adres göstermemiz gerekiyor sanıyorum

günaydın herkese :)

sıkıntı şöyle ben mesela 30 tane şey aldım 1 tanesi gelmedi bazısı 3 ayda da gelebilir iki haftada ,gelmediği zaman sen şikayet edersin paranı geri yatırırlar,zaten kargo ücreti yok gümrükte de öyle çok pahalı almadığın sürece takılmaz ,tavsiyem 500 çokmuş parça parça alman ,evinin adresini yazarsın zaten gemiyle geliyor sonra ptt ye veriyor

Tamam canım anladım simdi valla cok teşekkür ederim hem istediğim gibi bi model buldum hem de rahatladım , ordan bide organizator Alicsm kızlar sizin de işinize yarayabilir ALIN sizde :)

Sen neler aldın arkadasım ya ben nasıl perde diktircem evimize bilmiyorum kızlar bu konuda fikri olan var mi Nerde Eylül gelinleriiiii

bir şey değil canım ne demek ,ben kıyafet çanta vs çok aldım ,mesela şey alıcam ordan nikah kıyılırken süslü kalemler var , araba süsleri falan alabilirim şöyle resim koydum bir tane ,organizatör alıcam demişsin o nedir peki?
perdeyle ilgili de henüz bir fikrim yok

Eklentiler

• makaledeposu_1336334323174.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 78
Aaa Süslü kalemden bende alayım canım organizator kozmetik malzemelerimiz icin bak resim koymaya çalışayım diycektim ki telefonumdan silmişim resmi

Sedasss senin dugun ne zaman bizim 6 Eylül dugun biz mobilyaları aldık beyaz eşya Kısmen alındı buzdolobi cam. Mak. Süpürge kaldı , hali perde kaldı

benimde canım 5in de ve 6 sın da ama daha hiçbirşeyim yok yanlızca evim var ,sen evi düzmüşsün maşallah ,taslak olarak belli alıcağimız bazı şeyler de yazın nişanlım gelince alıcaz artık
evet markasını bildiğin ürünleri alabilirsin mantıklı canım bencede

Ben kiralAdım villa sepetinden sende hemencik bak indirimli şuan yakala hemen tarih nezamandı bende muhafazakar tuttum
Canım tutmak için nişanlımın askerden gelmesini bekliyoruz. 3 Mayısta burda inşallah ancak o zaman tutabileceğiz. Mağlum yarıdan çoğunu kapora olarak alıyorlar. Biz patara protery diye bi siteden baktık ama her sitede hemen hemen aynı villalar var. Sen hangisini tuttunsitede yazan fiyatlar mı bilgi verebilir misin bana :)

Kızlar Hepinize iyi akşamlar
bizde bir telaş,sınav bir telaş,
sevdicek bir telaş ne yapacağımı bilmiyorum

Sedass teşekkürler canım hallolur insaallah hersey. Balayı eşyaların kabası hazır bizim de , bakalım... Ev de hazır Onsaallsh Allah utandırmaz. Nikah şekeri de bakıyorum iste bir de o nikah kalemlerine bakayım

GÜNAYDIN KIZLAAAR :)
bizde ayarladık balayı otelini Antalya Side de ...ama alınacaklar hiç bitmiyor bir türlü.şüküler olsun evde tuttuk şimdi evin işleri başlar.tatlı ama stresli telaşlarmış bunlar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…