2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Çok teşekkür ederim canım. 40 gün ama gel de bana sor gerçi sende yaşamışsın iyi bilirsin:KK14:
Tatlım çeyizim hazır sayılır ufak tefek şeyler tabiki çıkıyor ama büyük çoğunluk bitti diyebilirim. Nişanlım geldiğinde mobilya, beyaz eşya ve gelinlik koşturmamız olacak sadece. İnşallah yetiştirebiliriz.
Bu aralar balayı için yer arayışındayız geç kalmaktan korkuyorum. Biz havuzu dışardan görünmeyen muhafazakar villa da karar kıldık otel istemedik. Ama neresi olacağı konusunda bi fikrimiz yok muhafazakar villa tercih eden oldu mu burada
Oh güzel küçükler zaten asıl yorucu olan biliyomusun. Hiç tahmin etmemiştim ama öyle oldu yanii..
Ben onlar kolay ya dierek hiiç bulaşmamıştım ama şuan habire bişey alıyorum yok yine de bitmiyo :KK70:
Balayını erken ayarlamak hem kafanı rahatlatır hem daha uyguna getirir belki.
Ama ben normal otellere baktığımdan senin dediğin yerleri hiç araştırmadım ve bilmiyorum malesef canım. Ama forumda denk gelmiştim aratırsan bulabilirsin sanırım birkaç seçenek.

Canım ben Fethiyeyi gezmek istediğim için araç kiralarız demiştik zaten başta.
O yüzden denize uzaklığını sorun etmedim ben.
Bir de Fethiye'de denize sıfır otel sayısı baya az. Ben de beğendiğim için ve yorumlar olumlu olduğu için seçtim burayı. Turzimci arkadaşımın da tavsiyesi oldu. Bir de ultra her şey dahil konsept otel. Benim için o da önemliydi derken bruada buldum kendimi :KK70:
Özellikleri benim içinde iyi ama biraz daha bakıcam ben sanırım :KK17:

hoş buldum canım
5. de nikah kokteyl 6. sın da düğün olacak bakalım ,bol bol koşturacağız artık :)

Aaaa ne güzel yaa süper valla :)
siz söylemeseniz aynı gün olduğunu kaçırmışım ben
hayırlı olsun sizinki de şimdiden

Merhaba sevgili Eylül Gelinleriii :)

Ağustos Eylül Ekim fark etmiyor aslında. 2015 Geliniyseniz telaş , heyecan her yanınızı sarmış olabilir :)
Eh ama şöyle bir durum var kii aynı ay içerisinde gelin oluyorsak telaşlarımız aynı aşamada olabilir, ya da bazılarımızın atladığını bir diğerimiz hatırlatabilir..

Alışveriş zaten başka bir dünya! :)
Neler aldık, neleri alacağız?
Hangi eşya nerede daha uygun?..
Hangi firma daha kaliteli?
Eksikler fazlalar neler??
Kısacası evliliğe giden yolda yapılacak her ne varsa burada birlikte paylaşalım istedim..

Bunu istediysem önce kendimden başlamalıyım sanki değil mi ? :KK70:
O zaman anlatayım..
23 yaşındayım biz 7 senedir birlikteyiz ve kısmetse 5 Eylül'de evleniyoruz. Salon kısmı tamam ama tabi ki henüz nikah dairesinden gün alamadık . Bizim belediyemiz 3,5 aylık periyodlar ile veriyormuş nikah tarihini. O sebepe Nisan ortası-Mayıs gibi almak gerekecek sanıyorum. Ama kına kısmı ben de hala kocamaan bi soru işareti! Nerede olacak nasıl olacak bilemiyorum. Organizasyon şirketi araştıyorum bir yandan. O konuda kafam allak bulak..
Onun dışında ailelerden yardım almadan herşeyi kendimiz yaptığımızdan şuan sudan çıkmış balık gibiyiz. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Hakkını yiyememem benden çok nişanlım zorlanıyor. üzerinde daha çok yük var çünkü.
Oturma odamızı masa sandalyemizi almış, bir yandan taksit ödüyorduk. Geçen haftada gidip yatak odamızı aldık. O da taksitli tabi :)
Haftasonu uzun zamandır belirlemeye çalıştığımz beyaz eşyaları da alacağız sanırım. Ama onu nakit alacağız çünkü taksitli fiyat ile nakit arasında 1000-1500 TL oynuyor totalde..
Beyaz daha doğrusu gri eşyalarımı Samsung almaya karar verdim. Gittiğim firmalarda Samsung u baya övdüler. Sadece televizyonu LG alacağız. O da samsung artık istetediğimiz boyut tv üretmiyormuş.

E çok detaya girmeden keseyim. Konuştukça çıkar zaten meydana :KK70:

Hepinize benden kocaman bir Merhaba!!
Buyrun Sohbet edeliiiim :)
MERHABAAAA BENDE TAM BOYLE BİR BASLIK ARIYORDUM SANIRIM CANIM BEN EPEYDIR SITEYE UYEYIM FAKAT SITE KULLANIMINI BILMIYORUM :) BİZİM DUGUNUMUZDE KISMETSE 6 EYLULDE OLACAK

Amiiin herpimizinki İnşallah :)
Bir ortak nokta daha var sanırım ama onu buradan söyleyemiyorum şuann :KK70:

MERHABAAAA BENDE TAM BOYLE BİR BASLIK ARIYORDUM SANIRIM CANIM BEN EPEYDIR SITEYE UYEYIM FAKAT SITE KULLANIMINI BILMIYORUM :) BİZİM DUGUNUMUZDE KISMETSE 6 EYLULDE OLACAK
Merhabaa, hoşgeldin canım :)
İstanbuldanmısın sen de? Kendini tanıtabilirtsin isetrsen :)
Bu arada siteyi çözmek kolay , ama büyük harfle yazmak yasak mesela ben üye olmadan önce bunu öğrenmiştimmm :-)

aaa neymiş merak ederim ama ben :) :eek:

Özelden yazayım ben :KK70:

Özelden ortak noktayı çözdüğümüze göre buradan takılabiliriiiz :KK70:
Hadi anlat o zamann ne zaman tanıştınız ne zaman nişanlandınız hazırılıklar ne alemde falan :KK70:

:)) hım ne zaman tanıştık 2007 de tanıştık okulda, 2008 de çıkmaya başladık geçen sene 8 martta nişanlandık 2015 eylülde de düğün kısmetse
aslında şöyle nişanlım 10 aydır yurt dışında daha gelmesine 3 ay var o gelince haziranda eşyayı da hızlıca alıcaz balayımızı aldık evimiz var içine birkaç degişiklik yaptırıcaz kendi kendimize bir şeyler yapmaya çalışıyoruz aklıma bu kadar geldi şimdilik

:)) hım ne zaman tanıştık 2007 de tanıştık okulda, 2008 de çıkmaya başladık geçen sene 8 martta nişanlandık 2015 eylülde de düğün kısmetse
aslında şöyle nişanlım 10 aydır yurt dışında daha gelmesine 3 ay var o gelince haziranda eşyayı da hızlıca alıcaz balayımızı aldık evimiz var içine birkaç degişiklik yaptırıcaz kendi kendimize bir şeyler yapmaya çalışıyoruz aklıma bu kadar geldi şimdilik
Bir ortak nokta daha o zaman biz de 2008 de tanıştık :KK70: :KK70:
3 ayda da olur herşey canım bi şekilde , gelsin de :)
Evin olması rahatlık olmuş bir de onun telaşına düşmeyeceksiniz mis gibi :)

Ahaha süper yaa :KK70:
evet az kaldı gelmesine :) evin borcunu ödemek için gitmişti yurt dışına geçen ay bitti çok şükür darısı isteyen herkese olsun

Ahaha süper yaa :KK70:
evet az kaldı gelmesine :) evin borcunu ödemek için gitmişti yurt dışına geçen ay bitti çok şükür darısı isteyen herkese olsun
Amin canım , çok iyi düşünmüşsünüz onu cidden. Borç da bitmiş daha ne olsun ..
Ay bugün yaz gelir gibi oldu bi heyecan yaptım ben de :KK70:

X