Aaaa buraları unutvermişim bile kuzu hahanasıl gözümden kaçmış acabaMerhaba hatun
Hoşgeldin canımm ..Selamlar öncelikle bende 2015 5 Eylül geliniyim cok sıkıntılı ve heycanlı bi dönemdeyiz haliyle ceyizdir alışveriştir al al bitmio ne bitmez Tükenmez birşeymiş bu çeyiz bıktım valla nişanlımda askerde günler gecmio ya telaştan cok üzüntülü oluyorum zaten valla napcagımı şaşırdım
Merhaba canım hoşgeldiin :))merhaba bizde eylülde evlenecez ama tgün olarak belli değil :)17 kasım 2014 de başladık biz daha öncedende taşınıoduk.. aralıkda isteme oldu 1 şubatta da nişanımız oldu şlimdi ise düğünü haziran düşündük ee malum ramazan ee temmuzda bayram :9 ağustostada herkes tatilde bizde hadi eylül 1-10 arası olsun dedik ama ben çokk heyecanlıyım çok mu aşık oldum bilmiyorum kii bizim buralarda salon sıkıntılarmız olmaz binlerce salon var ama kalabalık olablir eylül ayı düğün sezonudur buralarda :))
Evet çokk hızlıyız ama allaha çok şükür mutlyux sorun yok diyarbakırdayız biz burdaki salonların hepsi harka o açıdan bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama nikah tarihini bilemem geç kalabiliriz diye düşünüyorumMerhaba canım hoşgeldiin :))
Baya hızlıymışsınız siz
Dediğin gibi bu sene en uygun zaman Eylül ve haliyle baya yoğun bi düğün sezonu bekliyo bizii.
Neredesin bilmiyorum ama salon genel olarak çok var tabii, ama mesele beğenebilmekte :) Ben çok zor da olsa sonunda buldum. Ve 2 ay öcne tutmuş olmama rağmen deli gibi doluydu :)
O zaman risk yok ne güzel :)Evet çokk hızlıyız ama allaha çok şükür mutlyux sorun yok diyarbakırdayız biz burdaki salonların hepsi harka o açıdan bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama nikah tarihini bilemem geç kalabiliriz diye düşünüyorum
Merhaba canımm hoşgeldiiin :)izlar benimde eylul ama henuz konusmadik iki haftaya konusucaklarmis
Merhaba canımm , hoşgeldiiin :)Eylül 20 çoğu şeyi hallettim dikkat edin hallettim diyorum benimm kiii sen hallet aşkım sen hallet diye diye herşey bnm zevkime göre oldu oleyyyyyyyy ne nerde uygunn artık tüm piyasayı öğrendim hepimize kolay geleee
Hoşgedin canımm..Eylül Takıntılı bir insan olaraktan Eylül'de evleneceğime mutluyum.. Herkese mutlu ,huzurlu, Aşk dolu sağlıklı bir hayat diliyorum ..
Eylül Takıntılı bir insan olaraktan Eylül'de evleneceğime mutluyum.. Herkese mutlu ,huzurlu, Aşk dolu sağlıklı bir hayat diliyorum ..
Merhaba canımm hoşgeldiiin :)
Hayırlı olsun diyeyim öncelikle. Tarihinizi yakın zamanda belirlersiniz umarımm, malum salonlar doldu taşıyo.
Bu Eylül hayli yoğun
Merhaba canımm , hoşgeldiiin :)
Haha süpermiş, hepsinin taktiği aynı gerçi çok fazla yoğunlaşamadıklarıdnan sen hallet sen hallet diyolar. Bizde de herşey benimn seçimim.
Tarihiniz de belliymiş hayırlı uğurlu olsuun :)
Hoşgedin canımm..
Aynı Eylül takıntısı ben de de var
Biz Eylül ayında tanışmıştık , öylee başlamıştık.
Çok özeldir benim içinde ve enn sevdiğim aydır..
Umarım bu Eylük bize fazla afzla mutluluk getirir. :)[/QUOTE
Balayını naptınızaa
Hangi oteelll nerden aldınız bende fethiye istiyorumdaCanım ben aldım balayını.
Fethiyede karar kıldık
Canım Orka Sunlife Resort&AndSpa bi bak istersen :)Hangi oteelll nerden aldınız bende fethiye istiyorumda
Güzelmiş canım yorumlar falan iyi ama denize uzakmış ben havuz sevmediğim için orası kötü oldu benim için. Ama hiç olmadı seçeneklerimin arasında kalsın bu otelCanım Orka Sunlife Resort&AndSpa bi bak istersen :)
Canım ben Fethiyeyi gezmek istediğim için araç kiralarız demiştik zaten başta.Güzelmiş canım yorumlar falan iyi ama denize uzakmış ben havuz sevmediğim için orası kötü oldu benim için. Ama hiç olmadı seçeneklerimin arasında kalsın bu otel
Merhaba canımm hoşgeldiin :)Merhaba kızlar bende Eylül gelini olarak aranızdayım. Biz 5 senedir birlikteyiz 2 senedir nişanlıyız. İnşallah 6 eylülde muradımıza ereceğiz. Nişanlım şuan askerde olduğundan hazırlık yapmak pek içimden gelmiyor. Ama nişanlım 40 gün sonra yanımda o zaman hazırlıklar tam gaz devam edecek
Çok teşekkür ederim canım. 40 gün ama gel de bana sor gerçi sende yaşamışsın iyi bilirsinMerhaba canımm hoşgeldiin :)
Aramızda 1 güncük fark var yaniiii :)..Allah kavuştursun diyeyim önce, sonra da hayırlı olsuun
40 gün çoook az kalmış.. Zamanın ne kadar yavaş geçtiğini iyi bilirim , ben de yaşadım aynılarını :)
Ama cidden çok azmış. Eh ufak ufak başla derim. Çeyiz serüveni hiiiç bitmiyor çünküüü