Olur olur bal gibi oluray bizde fanatik gs liyiz hatta bizimkide mutlaka çalsın falan demişti ben espriye almıştım aslında mantıklıymış sankim
Olur olur bal gibi olur
Hem eşlerimiz ne kadar şanslı olduklarını hissetmiş olurlar, yeni hayatlarının ilk gününden böyle sürprizle başlayınca
Ay çok heyecanlı
Baştan kaybedersin böyle düşünürsen canımAy o supriz yapsin nie ben yapiyormusum
Baştan kaybedersin böyle düşünürsen canım
Ay ne sıkıcısınızyok canlarim benimki oyle supriz neyin sevmez emri vakiye uyuz olur :) ikimizde basak burcuyuz planlanan olur bizde
Ay ne sıkıcısınızbiraz plan dışına çıkmak bence heyecan verir güzel olur
Bırak hiç uğraşma bence de azarı yedikten sonra bide ne düşüncem bi daha ona sürpriz yapmayıbir kez supriz yapayim dedim de bi turlu olmadiazari da isitmistim o yapsin yapmam artik
günaydın canımGünaydın kızlarr
Naber canımgünaydın canım
Günaydın canım hazırlıklar nolcak ne zaman dönceksin hayırdır nerden çıktı bu a aakızlar günaydın
ben yurtdışına gidiyorum 10 gün sonra nikahım olcak burda sonra gidicem düğüne geri gelicez buraya
Hayırlısı olsun canım hoşgeldinMerhaba kızlar benimde nikahım 13 eylulde bizde esyalarımızı herseyı aldık sadece ev tutmak kaldı.nisanlım yarın başlıyor bakmaya. Bakalım artık 13 eylul olan 3 kişiyiz galıba
Günaydın canım hazırlıklar nolcak ne zaman dönceksin hayırdır nerden çıktı bu a aa
Ohh şuraya bak eylül gelini deme kendine 10 gün sonra evleniyonhazırlıklar böyle kalıcak canım ,nişanlım yurtdışındaydı da beni de yanına alamıyordu , şimdi çözüldü şimdi nişanlım gelicek 10 gün sonra evlenicez :)) en güzel kısmı bu olduarkasından 20 gün sonra pasaport falan işlemi ben gidicem ,sonra eylülde bidaha gelicez düğünümüz olacak ve biz yine gidicez çalışmaya ayy karıştı hatlar
Ohh şuraya bak eylül gelini deme kendine 10 gün sonra evleniyontarihiniz alınmış mıydı ki sizin yer var mı ay bu ne hız
Hayırlısı olsun canım ne güzelyok canım alamamıştık 6 aydan çok var düğüne diye vermediler kışın ,şimdi yıldırım nikahı yaparız heralde :)