2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

ay bizde fanatik gs liyiz hatta bizimkide mutlaka çalsın falan demişti ben espriye almıştım aslında mantıklıymış sankim
Olur olur bal gibi olur
Hem eşlerimiz ne kadar şanslı olduklarını hissetmiş olurlar, yeni hayatlarının ilk gününden böyle sürprizle başlayınca
Ay çok heyecanlı

Merhaba kızlar benimde nikahım 13 eylulde bizde esyalarımızı herseyı aldık sadece ev tutmak kaldı.nisanlım yarın başlıyor bakmaya. Bakalım artık 13 eylul olan 3 kişiyiz galıba

Benim eylülde evleneceğim bugün belli oldu kızlar çok stresliyim kendimi kötü hissediyorum yetişecek mı bilmiyorum o kadar şey ve ben öğrenciyim final dönemim hukuk okuyorum mezun olmama bir yıl var ve ailem le sevdiğim insanın ailesinin baskilarından dolayı evlenmeye karar verdik çok yorulduk ikimizde

kızlar günaydın
ben yurtdışına gidiyorum 10 gün sonra nikahım olcak burda sonra gidicem düğüne geri gelicez buraya

Günaydın canım hazırlıklar nolcak ne zaman dönceksin hayırdır nerden çıktı bu a aa

hazırlıklar böyle kalıcak canım ,nişanlım yurtdışındaydı da beni de yanına alamıyordu , şimdi çözüldü şimdi nişanlım gelicek 10 gün sonra evlenicez :)) en güzel kısmı bu oldu arkasından 20 gün sonra pasaport falan işlemi ben gidicem ,sonra eylülde bidaha gelicez düğünümüz olacak ve biz yine gidicez çalışmaya ayy karıştı hatlar

Ohh şuraya bak eylül gelini deme kendine 10 gün sonra evleniyon tarihiniz alınmış mıydı ki sizin yer var mı ay bu ne hız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…