- 5 Mart 2015
- 806
- 372
Hayırlısı olsun canım ne güzel
Heyecan yapmayacak gibi değil ki canım inşallah istediğiniz gibi olur herşeyvalla bende heycanlandım yaa :)
Heyecan yapmayacak gibi değil ki canım inşallah istediğiniz gibi olur herşey
Ay evet çok güzel olurbeyaz iki tane elbisem var biri uzun zaradan almıştım biri kısa dantelli stradivarus dan almıştım ikisinden birini giyerim ;kafamada çiçek takar ördürürüm birazcık elimede çiçek aldım mı tamamdır :)) olayı çözdüm hemen
Ay evet çok güzel olurhemen de düşündün ya ben kararsızlıktan ölürüm bide acele olacak böyle yok yook kendimi hiç düşünemiyorum
İnşallah hava da güzel olur şansına haziran geldi güneş göremedik
Güzelmiş, saçta güzel ama bu elbiseye öyle saç nasıl olur ki sanki elbise daha klasik gibi duruyorelbisenin de üstü böyle alta kadar gidiyor sırtıda çapraz zaranın modeliCiidemm nasıl olur
Güzelmiş, saçta güzel ama bu elbiseye öyle saç nasıl olur ki sanki elbise daha klasik gibi duruyor
Olur bak bunun gibi bişey yapcan o zamansaçım açık olur yine örgü olur sacımda da çiçekten taç olur olmaz mı
burda çıkmamış demek istediğim şu tarz yani
burda çıkmamış demek istediğim şu tarz yaniEki Görüntüle 1552231
Evet güzel duruyor ama tam elbiseni görmeden bilemiyorum nasıl durur o saça o elbise.. dediğin gibi dantelli bişey bulursan daha güzel olur gibievet evet aynen kafadaki taçla eldeki çiçek canlı ,saçlar açık örgülü yada dalgalı burdaki gibi çok hoş
Evet güzel duruyor ama tam elbiseni görmeden bilemiyorum nasıl durur o saça o elbise.. dediğin gibi dantelli bişey bulursan daha güzel olur gibi
Tamam canımStraplez dantelli kısa elbisem var çok tatlı eve gidince resmini çekip koyarım buraya
canım günaydınEe sedoşş naptınn ?Sweetlifee
Günaydın canım, nikahta giyeceğin elbiseyi ayarladın mı resim atacaktın hanicanım günaydın
pazar günü gelinlik provama gidicem canım ,ordanda annemle düğünde giyeceği elbiseyi bakıcaz ama ,bir tanıdığımızın düğünene gitmezse tabi , hangi esyalarımı götürücem onları ayıklamaya çalışıyorum o kadar severek aldım doğru düzgün kullanamıcam bile ,ilkokul arkadaşım evlenicek temmuzda ona winter setimi falan vericem bari o kullansın onuda göremicem