2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Heyecan yapmayacak gibi değil ki canım inşallah istediğiniz gibi olur herşey

beyaz iki tane elbisem var biri uzun zaradan almıştım biri kısa dantelli stradivarus dan almıştım ikisinden birini giyerim ;kafamada çiçek takar ördürürüm birazcık elimede çiçek aldım mı tamamdır :)) olayı çözdüm hemen

Ay evet çok güzel olur hemen de düşündün ya ben kararsızlıktan ölürüm bide acele olacak böyle yok yook kendimi hiç düşünemiyorum
İnşallah hava da güzel olur şansına haziran geldi güneş göremedik

eheheh pratik çözüm oldu kıyafetimle gidip evlenemem ben yaa böylesi daha iyi, sonuçta resmi nikah aklımda hep kalıcak gelinlik giyemesemde o gün su gibi olmalı yine ayyyy çok heycanlandım yaaa,şu saç güzel dimi

Eklentiler

• Sarı-saçlara-çiçekli-taç-modelleri.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 90
evet evet aynen kafadaki taçla eldeki çiçek canlı ,saçlar açık örgülü yada dalgalı burdaki gibi çok hoş
Evet güzel duruyor ama tam elbiseni görmeden bilemiyorum nasıl durur o saça o elbise.. dediğin gibi dantelli bişey bulursan daha güzel olur gibi

canım günaydın

pazar günü gelinlik provama gidicem canım ,ordanda annemle düğünde giyeceği elbiseyi bakıcaz ama ,bir tanıdığımızın düğünene gitmezse tabi , hangi esyalarımı götürücem onları ayıklamaya çalışıyorum o kadar severek aldım doğru düzgün kullanamıcam bile ,ilkokul arkadaşım evlenicek temmuzda ona winter setimi falan vericem bari o kullansın onuda göremicem

Günaydın canım, nikahta giyeceğin elbiseyi ayarladın mı resim atacaktın hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…