2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Tanıdıkta olsa gün ve saatler dolunca seni nasıl alsın araya canım başkasının çekimini de iptal edemez
yok tanıdık değil zaten hani hemen dolmaz mahallede diye düşündüm bu akşam onada bakalım bari nişanlım bize gelecek zaten öncesinde uğrarız

Kizlar peki ikinci el gelinlik hakkinda ne dusunuyorsunuz... cok karasizim o kadar cok para vermek istemiyorum bir kez giyecegim sonra satarim herhalde evimde yer yok ki bende istemem zaten kalabalik fazla bilemedim

Kizlar peki ikinci el gelinlik hakkinda ne dusunuyorsunuz... cok karasizim o kadar cok para vermek istemiyorum bir kez giyecegim sonra satarim herhalde evimde yer yok ki bende istemem zaten kalabalik fazla bilemedim
bu biraz tercih ve ekonomi meselesi canım bütçen yok ise tabiki o şekilde yapabilirsin

Ben çok sıcak bakıyorum bende kiralayacağım satın almak istemiyorum bi kerelik bişey çünkü gelinlik. dur bugünde şunu giyeyim diyeecğin bişey değil o yüzden mantıklı canım

bu biraz tercih ve ekonomi meselesi canım bütçen yok ise tabiki o şekilde yapabilirsin

Cok sukur aman aman bi skintimiz yok ama cok pahali bir kere giymek icin bence onun yerine tatili daha iyi yapabilirim diye dusunuyorum ben

Ben çok sıcak bakıyorum bende kiralayacağım satın almak istemiyorum bi kerelik bişey çünkü gelinlik. dur bugünde şunu giyeyim diyeecğin bişey değil o yüzden mantıklı canım

KK da buldum bir kac tane kiralik satilik cok uygun fiyat soyleyenlerde var ama kararsizim hic denememis olacagim gelinligi yani cok kararsizim genel gelinlik fiyatini moda evlerinde felan sormadim daha tabi

Görüş sende belki deneme şansın olur direkt alma canım

Ben hiç o aşamayı düşünmüyorum şu an bi pasta gelirken sürpriz yapcam onu biliyorum o kadar

aaa ne sürprizi
Ayy şimdi benim nişanlımın tarafının tamamı beşiktaşlı dededen toruna kadar ve çok koyu takım tutarlar yani öyle böyle değil. Bende onlara ve en büyüğü tabiki nişanlıma bir sürpriz yapayım diyorum. Ve düğün pastamız gelirken beşiktaş marşı çaldıracağım Surat ifadesini gerçekten çok merak ediyorum İnşallah sevinçten pastayı unutup salonda marşla birlikte zıplamaya başlamaz

dembaba dembaba dem baba dem ba ba yakisir ben bjklyim

ay bizde fanatik gs liyiz hatta bizimkide mutlaka çalsın falan demişti ben espriye almıştım aslında mantıklıymış sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…