2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Heyecan yapmayacak gibi değil ki canım inşallah istediğiniz gibi olur herşey :KK200:

beyaz iki tane elbisem var biri uzun zaradan almıştım biri kısa dantelli stradivarus dan almıştım ikisinden birini giyerim ;kafamada çiçek takar ördürürüm birazcık elimede çiçek aldım mı tamamdır :)) olayı çözdüm hemen

beyaz iki tane elbisem var biri uzun zaradan almıştım biri kısa dantelli stradivarus dan almıştım ikisinden birini giyerim ;kafamada çiçek takar ördürürüm birazcık elimede çiçek aldım mı tamamdır :)) olayı çözdüm hemen
Ay evet çok güzel olur :KK51: hemen de düşündün ya ben kararsızlıktan ölürüm bide acele olacak böyle yok yook kendimi hiç düşünemiyorum :KK48:
İnşallah hava da güzel olur şansına haziran geldi güneş göremedik :KK12:

Ay evet çok güzel olur :KK51: hemen de düşündün ya ben kararsızlıktan ölürüm bide acele olacak böyle yok yook kendimi hiç düşünemiyorum :KK48:
İnşallah hava da güzel olur şansına haziran geldi güneş göremedik :KK12:

eheheh pratik çözüm oldu kıyafetimle gidip evlenemem ben yaa böylesi daha iyi, sonuçta resmi nikah aklımda hep kalıcak gelinlik giyemesemde o gün su gibi olmalı yine ayyyy çok heycanlandım yaaa,şu saç güzel dimi

Eklentiler

• Sarı-saçlara-çiçekli-taç-modelleri.jpg
    Sarı-saçlara-çiçekli-taç-modelleri.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 90
evet evet aynen kafadaki taçla eldeki çiçek canlı ,saçlar açık örgülü yada dalgalı burdaki gibi çok hoş
Evet güzel duruyor ama tam elbiseni görmeden bilemiyorum nasıl durur o saça o elbise.. dediğin gibi dantelli bişey bulursan daha güzel olur gibi

canım günaydın :KK15:

pazar günü gelinlik provama gidicem canım ,ordanda annemle düğünde giyeceği elbiseyi bakıcaz ama ,bir tanıdığımızın düğünene gitmezse tabi , hangi esyalarımı götürücem onları ayıklamaya çalışıyorum o kadar severek aldım doğru düzgün kullanamıcam bile ,ilkokul arkadaşım evlenicek temmuzda ona winter setimi falan vericem bari o kullansın onuda göremicem :KK1:

canım günaydın :KK15:

pazar günü gelinlik provama gidicem canım ,ordanda annemle düğünde giyeceği elbiseyi bakıcaz ama ,bir tanıdığımızın düğünene gitmezse tabi , hangi esyalarımı götürücem onları ayıklamaya çalışıyorum o kadar severek aldım doğru düzgün kullanamıcam bile ,ilkokul arkadaşım evlenicek temmuzda ona winter setimi falan vericem bari o kullansın onuda göremicem :KK1:
Günaydın canım, nikahta giyeceğin elbiseyi ayarladın mı resim atacaktın hani

X