bende daha bindallı almadım ramazandan sonra almayı düşünüyorumTamam tamam yazcam ama ben gelince de siz gitmiş oluyonuz
Neyi konuşuyonuz kınayı mıSweetlifee bitirdi valla mekanıııı bindallısınııı
bu aralar bakmaya başlarsın canım gelinlikçiler yoğun olabilir onu dikkate al kuzumEnee bende gelinliğin g si yok dahaa siz teslim alacaksınız
mesela ben bu cumartesi sondan bir önceki gelinlik provoma gidiyorum kızlar
Enee bende gelinliğin g si yok dahaa siz teslim alacaksınız
ben çekmedim canım bilerek düğüne sürpriz olsun diye çünkü bütün çevremdekiler görmek istiyor o zamana yok mu foto ya kizlar ben ikinci el almayi dusunuom ama dusunuom daha bende de belli degil yani
Ayni durumdan muzdaribiz
Ramazandan sonra almayı düşünüyorum ben kilo vereceğim için on kere tadilat olmasın diye gelinlikte umarım geç olmazbu aralar bakmaya başlarsın canım gelinlikçiler yoğun olabilir onu dikkate al kuzum
Tamam tamam yazcam ama ben gelince de siz gitmiş oluyonuz
Neyi konuşuyonuz kınayı mıSweetlifee bitirdi valla mekanıııı bindallısınııı
ben mesela kınada hediye yapmicam canım gereksiz geliyor ama taç ve bileklik düşünüyorum sadece kızlarayok ben birşey konuşmadım ,bende senin yaptığın taçlardan yapsam kınama , hatta bir ara sabun yapsam misafirlerime ne güzel olucak bitmiyor ki bu işler ,çok maşallah
ben arkasını bağcıklı yaptırıyorum o yüzden kuzuRamazandan sonra almayı düşünüyorum ben kilo vereceğim için on kere tadilat olmasın diye gelinlikte umarım geç olmaz
Yap yapp hem basit hem güzellyok ben birşey konuşmadım ,bende senin yaptığın taçlardan yapsam kınama , hatta bir ara sabun yapsam misafirlerime ne güzel olucak bitmiyor ki bu işler ,çok maşallah
Benimde öyle olur kesin bide ben nişanlımı bekliyorum arkadaşının atölyesine gitcez bakcaz gelinlik yapıyomuş hem denerim oradakileri beğenirsem de bana yapar yoksa model gösterip dikeceek kısaca ben nişanlımın keyfini bekliyorum birazdaben arkasını bağcıklı yaptırıyorum o yüzden kuzu
ohhh süpermiş canım kesin oraya yaptırırsın o yüzden için rahat tabiYap yapp hem basit hem güzell
Benimde öyle olur kesin bide ben nişanlımı bekliyorum arkadaşının atölyesine gitcez bakcaz gelinlik yapıyomuş hem denerim oradakileri beğenirsem de bana yapar yoksa model gösterip dikeceek kısaca ben nişanlımın keyfini bekliyorum birazda
Galibaohhh süpermiş canım kesin oraya yaptırırsın o yüzden için rahat tabi
evet canım inşallah gönlümüze sinen olur herşeyGalibahayırlısı ya
evet benim kuaförüm eniştemevet canım inşallah gönlümüze sinen olur herşey
sen kuaförü hallettinmi
Aynen canım kuaför enişteden torpil fotoğrafçı kardeştenofff harika yaaaa super
valla süpermiş canım doğru daha fotoğraf işi varAynen canım kuaför enişteden torpil fotoğrafçı kardeşten
Bakmadınız mı ona daha doluyo eylül ayı acele edinvalla süpermiş canım doğru daha fotoğraf işi var
bizim orda var bitane ona gideceğiz diye biraz rahatım aslında ama haklısın tatlımBakmadınız mı ona daha doluyo eylül ayı acele edin
Tanıdıkta olsa gün ve saatler dolunca seni nasıl alsın araya canım başkasının çekimini de iptal edemezbizim orda var bitane ona gideceğiz diye biraz rahatım aslında ama haklısın tatlım